Vind sloopbedrijven in Venhuizen

Op zoek naar sloopbedrijven in Venhuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Venhuizen

 • Totaal Sloopwerken
  Totaal Sloopwerken
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Sloopbedrijf in Venhuizen

  Als je op zoek bent naar een prof sloop diensten, Sloopbedrijf in hele Nederland, dan kan Totaal Sloopwerken je verder helpen. Wij leveren bij elke klus en grote opdracht, een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Puinruimen & industriële reiniging, Afvoer van graaf- of tuinafval of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel opgepakt, zelfde dag nog. Harde werker!
 • L.v.K Project support
  L.v.K Project support
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Sloopbedrijf in Venhuizen

  Wij zijn een kleinschalig bedrijf gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden op het dak. Isoleren, Over lagen , Renovatie , Pannen en Herstel werkzaamheden. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  We zijn snel en goed geholpen met onze lekkage. Het team was vriendelijk en behulpzaam.
 • JKTRADES
  JKTRADES
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Sloopbedrijf in Venhuizen

  JKTRADES is gespecialiseerd in het verwijderen van schoorstenen en het dichtmaken van daken. Precisiewerk, planning, vakbekwaamheid, veiligheid en goede communicatie; Dat zijn onze kenmerken! Want het slopen van de schoorsteen en het daarna goed dichtmaken van het dak vereist de nodige vakkundigheid. En dit is nu precies wat wij goed doen. Wij hebben alle materialen, gereedschappen, kennis en ervaring om dit zorgvuldig voor u te kunnen realiseren. Neemcontact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Goede communicatie met Joerie. Duidelijke offerte. En snel en goed uitgevoerd. Hij heeft hele schoorsteen van dak en zolder gehaald. En werk plek netjes achter gelaten. Zeer tevreden.
 • Menick Verwijk & Wittenburg
  Menick Verwijk & Wittenburg
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Sloopbedrijf in Venhuizen

  .

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Super team! Meedenken, flexibel en een goed resultaat afgeleverd!
 • N.T. van Vuure Dienstverlening

  Nieuw op Werkspot

  Sloopbedrijf in Venhuizen

  Hooi ik ben. Niels 28 jaar ben een jonge van aanpakken en lekker werken

 • H&M Betonboringen
  H&M Betonboringen
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Sloopbedrijf in Venhuizen

  H&M Betonboringen kan je helpen met je Vloerspecialist, Sloopbedrijf klus in Purmerend en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met H&M Betonboringen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Vlotte communicatie en planning voor het boren van 2 gaten. Initieel 2e gat op de verkeerde plek, maar direct kunnen afstemmen om het goed op te lossen.
 • RS Multimovers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Sloopbedrijf in Venhuizen

  Gemotiveerd en ervaren! We werken met de juiste materialen en juiste mensen. Verschillende diploma's / certificaten aanwezig! Werkzaam in meerdere gebieden in NL.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Alles snel geregeld. Alles snel gedaan.
 • Zwaan Sloopwerken & Asbestsanering VOF

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Venhuizen

  Heb je een Aannemer nodig in Hoogkarspel of omgeving? Zwaan Sloopwerken & Asbestsanering VOF kan je helpen met alle klussen die een Aannemer voor je kan uitvoeren, zoals Renovatie huis, Gevelrenovatie, Cementdekvloer aanbrengen, Vloer egaliseren, Garage (ver)bouwen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Bregman Metselwerken
  Bregman Metselwerken

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Venhuizen

  Voor goed en mooi metselwerk. Inmiddels 10 jaar werkzaam in de bouw.

 • Bouwbedrijf Serpici

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Venhuizen

  Ik ben al 22 jaar werkzaam in de bouw/verbouw renovatie voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. Ik denk graag mee in de oplossing en sta open voor eigen input van de klant. Kan niet bestaat niet is het uitgangspunt

4.9

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Venhuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 199 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Venhuizen

Andere vakmensen in Venhuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt