Vind Laadpaal installateurs in Venhuizen

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Venhuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Venhuizen

 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95126 reviews
  Laadpaal installateur in Venhuizen

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  De monteur reageerde snel, telefonisch vervolgens de opdracht besproken en dezelfde avond nog een offerte ontvangen. Ik kon zelf uitkiezen welke laadpaal ik wilde hebben en de monteur heeft die gemonteerd, geïnstalleerd en werkend achtergelaten. De werkzaamheden konden op korte termijn ingepland worden en zijn naar tevredenheid uitgevoerd.
 • S.N. Elektrotechniek
  S.N. Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.95140 reviews
  Laadpaal installateur in Venhuizen

  Graag telefonisch contact opnemen! Wij zijn beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Wij houden ons voornamelijk bezig met het vervangen en/of uitbreiden van groepenkastinstallaties & laadpalen. Wij kunnen ook de voorbereidingen voor uw keuken realiseren, doen wij boor en freeswerk ter behoeve van het verplaatsen van uw inbouwinstallatie, lossen we storingen op en geven wij adviezen waar nodig. Wij geven 2 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast werken wij samen met meerdere vaste partijen. Wij kunnen uw woning laten stucen en uw eventueel ook in contact brengen met een loodgieter & timmerman. - Laadpaal of wallbox auto - Groepenkasten vervangen - 1 fase en 3 fase - Keuken installatie - Badkamer installatie - Elektrisch koken/verwarming - Woning opnieuw bedraden - Tuin verlichting & overkapping - Stopcontacten & schakelaars - Data netwerk en tv - Auto laders - Smart home & led strips - Aardlekstoringen - Kortsluiting - Service, garantie, spoed Ik ben een erkend en gediplomeerd 1e monteur elektricien. Zeer flexibel qua tijd en erg meedenkend. Ik ben een wallbox,alfen,easee gekwalificeerde laadpaal monteur. Ik kom graag langs voor een bezichtiging en maak hierna een duidelijke vrijblijvende offerte. Het werk zal vervolgens vlot uitgevoerd worden. Overigens zijn een paar foto's op whatsapp of de mail vaak al voldoende! Snel en vertrouwd (whatsapp) contact. Duidelijke prijs offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Vlugge uitvoering van het werk. Professionele website Divers gereedschap, diverse elektrisch apparatuur, materiaal op voorraad VCA – VOL, NEN-1010, NEN-3140 VP, eerste monteur gediplomeerd 15+ jaar ervaring als elektricien Verzekerd & garantie op producten/werkzaamheden

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Stephan installed new electricity box for 3 phases and car charger. Everything was done even faster than expected, well explained and works perfect. Thank you!
 • DEF Infra

  Nieuw op Werkspot

  Laadpaal installateur in Venhuizen

  wij zijn een gespecialiseerd en ervaren bedrijf in de installatiebranche. de werkzaamheden waar we over praten kabel en leiding montage en graafwerkzaamheden. installatie van gas en water installatie. riolering elektrische installatie zonnestroom en accu opslag

 • TJB Elektrotechniek
  TJB Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Laadpaal installateur in Venhuizen

  Mijn naam is Thibo Budding. Voordat ik bij Liander als engineer op kantoor ging werken, ben ik ruim 3 jaar werkzaam geweest als elektriciën. Naast mijn werk bij Liander vind ik het leuk om bezig te zijn met mijn handen, vandaar dat ik nu als ZZPer naast mijn huidige baan dit werk doe. Ik kom graag met u in contact om de werkzaamheden te bespreken.

  Laatste review:
  Thibo heeft zeer netjes de aansluiting voor onze inductie fornuis gerealiseerd. De stroomkabel moest onder de vloer in de kruipruimte die flink vol legt met isolatie korrels. Het was een mooie uitdaging en dik voor mekaar. Erg blij mee Tevens heeft Thibo in de veranda stroom aangelegd met stopcontacten en schakelaar voor verlichting. Zeker aan te raden.
 • Baas Multiservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Laadpaal installateur in Venhuizen

  Ervaar vakmanschap en betrouwbaarheid bij elke klus! Welkom! Ik ben een ervaren professional die gespecialiseerd is in diverse vakgebieden. Met een bewezen staat van dienst en jarenlange ervaring sta ik klaar om jouw projecten tot een succes te maken. Of het nu gaat om loodgieterswerk, laswerkzaamheden elektrawerkzaamheden, CV-installaties, mechanische ventilatie of tuinaanleg, ik bied hoogwaardige diensten met oog voor detail en kwaliteit. Betrouwbaarheid en tevredenheid van de klant staan bij mij centraal. Ik ga pas weg als de klus naar volle tevredenheid is geklaard. Geef je huis of tuin een upgrade met mijn expertise! Neem vandaag nog contact met mij op om jouw project te bespreken en samen een plan op maat te maken. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken! Met vriendelijke groet,

  Laatste review:
  Vloerverwarming installeren of vervangen-
  Prettige samenwerking.
 • Elektrotechniek Brouwer
  Elektrotechniek Brouwer
  Beoordeling: 4.9 van 54.9564 reviews
  Laadpaal installateur in Venhuizen

  Plaatsen/vervangen van meterkasten tegen een scherpe prijs daar houden wij van!

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Klus in goed overleg prima uitgevoerd. Zelfs een wijziging van installatie tijdens de uitvoering werd soepel opgepakt. Er werd erg netjes en precies gewerkt. Ook als er een onverwacht (groot) probleem zicht voordoet werd alles in het werk gesteld om de klus toch mooi af te ronden. Ik ben zeer tevreden over de klus. Manier van werken was erg netjes, alles werd schoon opgeleverd en voor de vooraf afgesproken prijs ondanks dat er meer tijd nodig was. Deze installateur beveel ik van harte aan.
 • R.S.S. Techniek
  R.S.S. Techniek

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Venhuizen

  We staan bekend om onze flexibiliteit, korte lijnen, vakmanschap en enthousiasme voor de elektrotechniek. Als je ons inhuurt voor een project mag je hoge kwaliteit en snelheid verwachten. We werken al jaren voor dezelfde hoofdinstallateurs in de retail, utiliteit en kantoorpanden. Meterkasten plaatsen, bekabeling aanleggen, verlichting installeren, camera en alarm installatie,werkplekken verbinden: we doen het allemaal. Aangezien dit is wat we dagelijks doen, zijn het routineklussen voor ons. Nadat we aandachtig hebben geluisterd naar je wensen gaan we snel en voortvarend aan de slag.

 • RJB-Engineering

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Venhuizen

  Boukens Elektrotechniek is actief in de regio noord-Holland en Flevoland. Zowel in woningbouw, utiliteit als industrie. Ook voor industriële automatisering kan Boukens Elektrotechniek u ondersteunen en begeleiden. Garanties worden aangeboden conform de standaard Techniek Nederland voorwaarden.

 • Veerman Installatie
  Beoordeling: 5 van 555115 reviews
  Laadpaal installateur in Venhuizen

  Gecertificeerde installateur. Loodgieter en Elektricien. Ruime ervaring in aanleg en reparatie van water, gas, verwarming en elektra. BRL-K25000 gecertificeerd voor aanleg en onderhoud van CV ketels en tevens NEN-3178 gecertificeerd voor aanleg elektrische boilers, laadpalen en uitbreiding meterkasten. Daarnaast verzorg ik desgewenst de installatie van zonnepanelen en thuisaccu's. Meer algemeen verzorg ik ook aanleg van leidingwerk voor keukens en badkamers. Ik ben er trots op om te kunnen zeggen dat klanten meestal heel tevreden zijn over mijn dienstverlening en en vaak erg goede reviews schrijven daarover op Werkspot of in Google. Ik ben gevestigd in Hoorn en werk graag in Hoorn en omgeving, Volendam, de regio West-Friesland en Heerhugowaard/Alkmaar. Desgewenst verzorg ik met een compagnon ook timmerwerk en tegelzetten.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Zeer aardige en vaardige vakman! Ondertussen meerdere klusjes uitgevoerd naar volle tevredenheid. Denkt goed mee
 • C-M Installaties en Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Laadpaal installateur in Venhuizen

  Wij zijn C-M Installaties en Onderhoud. Wij specialiseren ons in het installeren van vogelwering voor zonnepanelen. Daarnaast zijn wij ook te benaderen voor onderhoudswerkzaamheden aan zonnepanelen, dakgoten schoonmaken en kleine elektrotechnische werkzaamheden. Wij zien graag uw aanvraag in onze inbox verschijnen!

  Laatste review:
  Zeer blij met het monteren van de vogelwering rondom onze zonnepanelen en op onze rolluiken. Prettige ervaring, alles is vlot, netjes en helemaal volgens afspraak verlopen, heel goed!

5

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Venhuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 23 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Venhuizen

Andere vakmensen in Venhuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt