Vind sloopbedrijven in Otterlo

Op zoek naar sloopbedrijven in Otterlo? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Otterlo

 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Sloopbedrijf in Otterlo

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Wilco reageerd snel op berichten en was op de afgesproken tijd aanwezig. De gaten zijn netjes en stofvrij geboord. Ik ben blij met de geleverde diensten.
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75481 reviews
  Sloopbedrijf in Otterlo

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Vakman! Bennie en zijn mannen hebben alle ve raagde klussen volledig volgens afspraak en erg netjes gedaan. Ook na afloop alles keurig achtergelaten.
 • Jasper Peelen Dienstverlening
  Jasper Peelen Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Sloopbedrijf in Otterlo

  Grondwerk - Sloopwerk - Dienstverlening

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Goede communicatie, komt afspraken na Klus prima uitgevoerd
 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.7 van 54.7546 reviews
  Sloopbedrijf in Otterlo

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  We zijn goed geholpen met de klus, en erg tevreden met het resultaat.
 • Mijn Staal Constructie B.V.
  Mijn Staal Constructie B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Sloopbedrijf in Otterlo

  Mijn staal Constructie B.V heeft als specialisatie sloop en staalconstructiewerkzaamheden. Wij verzorgen uw project van A tot Z. Onze gecertificeerde constructeurs dragen zorg voor een erkend constructierapport die wij in de meeste gevallen kunnen aanleveren binnen 48 uur. Onze sloop en constructieteams beschikken allemaal over de juiste expertise en papieren om ook gecompliceerd werk te kunnen uitvoeren. Niks is voor ons onmogelijk. Wij staan voor snelle/vriendelijke communicatie. Ook maken wij altijd duidelijke afspraken zodat de klant achteraf nooit voor verassingen komt te staan en streven iedere klus weer naar een perfect eindresultaat. Naast onze eigen expertise hebben wij een uitgebreid netwerk op het gebeid van afwerking zodat er gelijk doorgepakt kan worden in al uw overige bouwwerkzaamheden. Graag maken wij voor uw een vrijblijvende offerte. Tot snel. Team Mijn Staal Constructie B.V

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Tijdens het sloopwerk kwamen we wat onverwachte dingen tegen. Hier is goed op gehandeld en de klus is gewoon gelukt.
 • H. van den Top Grond- & Straatwerk
  H. van den Top Grond- & Straatwerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.7543 reviews
  Sloopbedrijf in Otterlo

  Met vriendelijke groet, Henk.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Ongelofeloos, dinsdagochtend beginnen met afbreken en de dinsdag daarna de nieuwe schuur met overkapping alweer opgeleverd. Snel, netjes en goede communicatie. Heel tevreden mee.
 • Minion Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Otterlo

  Ben je op zoek naar een Isolatiebedrijf, Airico specialist, Klusbedrijf, Dan kun je in Ede bij Minion Bouw terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Warmte isolatie, Geluidsisolatie, Binnendeur plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Zeer behulpzaam, echte harde werker. Het was blauw beton, speciaal een grotere boor gehuurd om dit voor elkaar te krijgen. Ander bedrijf had het met 2 man opgegeven een week eerder, hij kwam alleen en klaarde de klus.
 • SKG Bouw
  SKG Bouw
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Sloopbedrijf in Otterlo

  .

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  De klus liep vlekkeloos, afspraken werden nagekomen en de communicatie was goed. Zeer tevreden klant hier.
 • Jurman Sloopwerken
  Jurman Sloopwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Otterlo

  Jurman Sloopwerken, uw partner voor: - Totaalsloop - Renovatiesloop Met jarenlange ervaring en professionele apparatuur garanderen wij een vlotte en veilige uitvoering van uw project. Wij zorgen voor een efficiënte afvoer van materialen en een schone werkomgeving.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Komt afspraken na, denkt mee om tot het beste resultaat te komen
 • Blamo
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Sloopbedrijf in Otterlo

  Ben je op zoek naar een Sloopbedrijf? Dan kun je in Kootwijkerbroek bij Blamo terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

4.9

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Otterlo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 272 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Otterlo

Andere vakmensen in Otterlo

Vind vakmensen bij jou in de buurt