Vind sloopbedrijven in Klundert

Op zoek naar sloopbedrijven in Klundert? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Klundert

 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9547 reviews
  Sloopbedrijf in Klundert

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Keurig op tijd Net werk geleverd Mooie prijs
 • Mike van Gils dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Sloopbedrijf in Klundert

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Klundert of omgeving? Mike van Gils dienstverlening kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Snel een afspraak kunnen maken en klus is naar wens verlopen. Prettig contact en goede communicatie. Aanrader!
 • Mertens Totaalbouw
  Mertens Totaalbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.75172 reviews
  Sloopbedrijf in Klundert

  Mertens Totaalbouw is een bedrijf dat zich in de markt onderscheidt door het leveren van een hoge kwaliteit in combinatie met betrouwbaarheid. Wij hebben een ruime ervaring in alle facetten van het bouwen en onszelf door de jaren heen gespecialiseerd in het maken van muur doorbraken in constructieve muren. Wij bieden altijd de juiste balans tussen prijs en kwaliteit en behalen door overleg met de klant het gewenste resultaat.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Een zeer positief gevoel overgehouden aan Mertens Totaalbouw na het uitvoeren van deze klus. Prettige samnewerking en een vakman eerste klas! Oplossingsgericht en meedenkend in de vragen en wensen die ik had. Bij een volgende klus hoop ik zeker weer van zijn diensten gebruik te kunnen maken.
 • Klussenbedrijf Kurkiewicz
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Sloopbedrijf in Klundert

  Div boor en freeswerk voor elektricien loodgieter. 10 ervaring. Ik heb goede gereedschap.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Goed en snel uitgevoerd.
 • GrondigWerk
  GrondigWerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.85145 reviews
  Sloopbedrijf in Klundert

  GrondigWerk voert diverse werken uit. Dit betreft voornamelijk grondwerk en sloopwerk waarbij gewerkt kan worden met diverse formaten graafmachines. Hierdoor kunnen wij ten allen tijde passend materieel inzetten. We beschikken over diverse machines met bijbehorende aanbouwdelen. Wij houden ons tevens bezig met groenvoorziening, en dan met name het snoeien en rooien van bomen en struiken. Wij hebben ons in de loop der jaren ook gespecialiseerd in het werken in moeilijke situaties, krappe ruimtes e.d. Zo kunnen wij ook in uw achtertuin waar geen of beperkte toegang is, werkzaamheden verrichten. We maken hiervoor dan gebruik van kleinere machines, of eventueel zelfs handwerk. Wij zijn VCA gecertificeerd en werken voor zowel particulieren als bedrijven en overheden. Heeft u een opdracht die u wilt uitbesteden, neem contact met ons op!

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Goed georganiseerd, keurige prijs
 • D.p schilderwerken
  D.p schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95101 reviews
  Sloopbedrijf in Klundert

  Professionele behanger en schilder

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Goede & snelle service, vriendelijke mannen. Top.
 • klusbedrijf Kommers
  klusbedrijf Kommers
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Sloopbedrijf in Klundert

  Waar kan ik u mee van dienst zijn? Ik kan nagenoeg alle kleine klusjes /werkzaamheden in en rond het huis uitvoeren. Ik werk snel en efficiënt, maar uiteraard zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ook ruim ik na de werkzaamheden alles netjes op. Betaling per uur,per dag,per klus.Het is allemaal bespreekbaar. -Kasten monteren/demonteren -Meubels monteren/demonteren -Keuken monteren/demonteren -Behang verwijderen -Tegels verwijderen -Tv ophangen -Lamp plaatsen -Laminaat leggen/verwijderen -Schilderen -Plank/Spiegel/Gordijn plaatsen -Tuintegels/Stoeptegels reinigen -Tuintegels/Stoeptegels verwijderen/Afvoeren -Tuinklusjes -Schuttingen Verwijderen/Afvoeren -Sloopwerkzaamheden -Ontruiming -Etc En nog veel meer. Ook 's avonds of in het weekend Voor meer vragen stuur gerust een bericht. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken. Ook voor de klusjes die u wilt laten uitvoeren die er niet tussen staan.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Netjes en hard gewerkt, zeker een aanrader!👍
 • WITKO Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Klundert

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf? Dan kun je in Klundert bij WITKO Klussenbedrijf terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Den Engelse Services

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Klundert

  Den Engelse Services kan je helpen met je Installatiebedrijf, Aannemer, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Stratenmaker, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Voorstraat 42 en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Wand- of vloertegels zetten, Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Den Engelse Services om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • R & S KLUSSENSERVICES
  R & S KLUSSENSERVICES
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Klundert

  R & S klussenservices , uw veelzijdig klusbedrijf uit Klundert Wanneer u een veelzijdige vakman of klusbedrijf zoekt in regio Noord-Brabant omstreken bent u bij De R & S klussenservices aan het juiste adres. Wij verzorgen uw complete verbouwing of renovatie van begin tot eind. Voor onder andere de onderstaande werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Badkamer renovatie, keuken ontwerpen/plaatsen, vloeren leggen, schilderen, deuren/deur kozijn plaatsen, stukadoor, gipsplaten plaatsen, gips/ hout decoratie en houten vloeren leggen

  Laatste review:
  aardig mensen... Op tijd klaar gemaakt en prijzen zijn redelijk.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Klundert, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 351 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Klundert

Andere vakmensen in Klundert

Vind vakmensen bij jou in de buurt