Elektriciens in Klundert

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde elektriciens in Klundert. Plaats direct je klus om gratis offertes te ontvangen van de elektriciens van Werkspot in Klundert

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Klundert

 • Barotech
  Barotech
  Beoordeling: 4.9 van 54.95878 reviews
  Elektricien in Klundert

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Ook installeer/vervang ik groepenkasten. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Google Barotech Mvg, Barotech

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Spectaculaire service. Ondanks dat de dag heel anders liep dan gepland, heeft Baro alles in het werk gesteld om toch de klus af te kunnen maken. En dat met een volledige herindeling van een groepenkast met haken en ogen… Schoon en met kwaliteit opgeleverd! Aanrader.
 • Koudetechniek Brabant
  Koudetechniek Brabant
  Beoordeling: 4.9 van 54.95149 reviews
  Elektricien in Klundert

  Koudetechniek Brabant partner van Nour koeltechniek B.V Onze team heeft al jaren ervaring in koeltechniek. We werken voor zakelijke en particuliere klanten. Onze werk is altijd met passie aan iedere opdracht klein of groot. We bieden onze service aan jullie (alles binnen koeltechniek) door STEK GECERTIFICEERDE MONTEUR. Onze dienst zijn : Nieuwbouw, Storingsdiensten, Koeling, warmtepomp, Vriescel, Koelcel, Airconditioning, Onderhoud, Klimaatbeheersing, Koeltechniek, Airco installatie, Luchtbehandeling , Zakelijk, Airco Reparatie en onderhoud. Airco’s plaatsen. Neem gerust contact met ons op. We Werken door hele Nederland 🇳🇱 M.V.G Koudetechniek Brabant

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Klus is goed verlopen..nog geen klachten .Er moest een condensator vervangen worden
 • Nastronic
  Nastronic
  Beoordeling: 4.9 van 54.95354 reviews
  Elektricien in Klundert

  Wie zijn wij? Wij zijn al jaren werkzaam in de elektra wereld zowel binnen als buitenshuis. Ons deskundigheid ligt vooral in het installeren van elektra en het verhelpen van storingen. Denk hierbij aan groepenkasten vervangen tot aan kookgroepen aanleggen. Voor goed advies kunt u ook bij ons terecht als u twijfelt over welke product je in huis wilt nemen. Denk hierbij aan welke type inductieplaat tot welke laadpaal het beste bij u past. Ook heel handig met ander soorten klussen interesse ? Dan komen wij graag langs langs voor een eventuele opname. Voor omgeving Rotterdam/Den haag (zuid-Holland) (noord-Holland) (Utrecht) en Noord Brabant

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Top service
 • Elektro Installaties Beerendonk
  Elektro Installaties Beerendonk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Elektricien in Klundert

  Elektro Installaties Beerendonk kan je helpen met je Elektricien klus in Oud Gastel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Elektro Installaties Beerendonk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Communicatie verliep vlot en Bas heeft top werk geleverd! Blij met het resultaat!
 • Elektra Expert
  Elektra Expert
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Elektricien in Klundert

  🔌 Elektra-Expert: Uw Betrouwbare Partner in Elektriciteit 🔌 Als ervaren elektricien en eigenaar van Elektra-Expert ben ik trots om betrouwbare, eerlijke en loyale elektrische diensten te bieden. Of het nu gaat om installaties, reparaties of onderhoud, mijn focus ligt altijd op het leveren van kwaliteit en het waarborgen van uw veiligheid. Met Elektra-Expert kunt u rekenen op: ✅ *Betrouwbaarheid:* Altijd op tijd en klaar om te helpen. ✅ *Eerlijkheid:* Transparante tarieven en advies op maat. ✅ *Loyaliteit:* Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Neem vandaag nog contact op voor al uw elektrische behoeften en ervaar de service die u verdient!

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Professioneel, snelle reactie, duidelijke communicatie, denkt mee, stelt zich flexibel op, duidelijke en overzichtelijke factuur. Alleen maar lof voor dit bedrijf en de medewerkers! Ze hebben bij ons zeven extra groepen aangelegd, de totale meterkast vervangen, kabels getrokken in het kruipruim. Echt een dikke dikke aanrader!
 • NENTEX
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Elektricien in Klundert

  kan je helpen met je Elektricien klus in Dinteloord en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Kwam eerst kijken om een prijsopgave te doen. Zeer vriendelijke man met verstand van zaken. Heeft de klus super geklaard en nog een paar zaken uitgevoerd naar tevredenheid. Ik kan deze elektricien van harte aanbevelen!
 • JPa Electronica
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Elektricien in Klundert

  Service en installatie van electronica/computers en (data-) communicatie

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Kundige en sociale professional, denkt actief mee en is schappelijk in de prijs. Bij volgende klussen is JP de eerste die ik benader. Absolute aanrader!
 • Firewacht Tadem
  Firewacht Tadem
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Elektricien in Klundert

  Geen klus is te groot. Altijd meedenkend en oplossingsgericht. Voor alle sanitaire werkzaamheden zowel met meerlagen(pers) leidingen als traditionele. Complete badkamer renovatie. Met en zonder afwerking mogelijk. Scheidingswand plaatsen. Een muur metselen met blokken. Of met metalstud/hout. Verlaagde (zwevende) plafond. Koof maken. Omkasting maken. Kasten wegwerken met gipsplaten zodat het inbouw lijkt. Cinewall maken. Egaliseren van vloeren en wanden. Nieuwe vloer storten Zandcement. Ook fundering met gewapend beton. Met of zonder verankering. Tegelwerk. Vervangen van (kunststof) kozijnen. Zowel binnen als buiten. Vervangen voordeuren. Ik kan de kozijnen direct bij de fabrikant bestellen! Dus grote kortingen mogelijk. Electra werkzaamheden, vernieuwen van kabels, verplaatsen wandcontactdozen. Trapgat in betonnen vloer zagen en vaste trap plaatsen. Open of dichte trap. . Isoleren (geen pur of vlokken blazen in spouwmuur), CV vervangen, Draagmuur verwijderen en bint plaatsen, Uiteraard sloopwerkzaamheden

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels repareren-
  Tegelvloer gerepareerd, heel netjes gedaan. Is niet te zien dat de vloer gerepareerd is.
 • Installatietechniek René Damen
  Installatietechniek René Damen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Elektricien in Klundert

  Ik ben René Damen, een ervaren vakman gevestigd in Breda, gespecialiseerd in diverse projecten rondom uw huis. Mijn expertise ligt in het installeren van meterkasten, het plaatsen van zonnepanelen, het vernieuwen van dakpannen en het uitvoeren van overig elektrawerk in en rondom uw huis. Ik ben er trots op dat ik een breed scala aan diensten kan aanbieden en ik ben bereid om projecten aan te nemen binnen een straal van 50 km van Breda.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Vakwerk met gevoel voor service ! Bijzonder goed te spreken over René Damen !!!
 • M.V. Elektrotechniek
  M.V. Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Elektricien in Klundert

  Een bedrijf voor allerlei elektrotechnische werkzaam heden zelfs data bekabeling en Domotica.

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Erg tevreden!

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Klundert, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1451 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Klundert

Welke diensten bieden lokale elektriciens aan in Klundert?

Het gebruik van een professionele elektricien is essentieel als er een probleem is met de elektriciteit in je huis of als je hiervoor een project gepland hebt. Kosten besparen door het zelf op te lossen is geen optie. Het gaat namelijk om je huis en dat het brandveilig blijft.

De elektriciens in Klundert hebben sterk uiteenlopende kennis en expertise. Maar maak je geen zorgen! Het is heel gemakkelijk om de ideale elektricien te vinden. Plaats je beoogde project op Werkspot en leg uit welke hulp je nodig hebt. Elektriciens met de juiste vaardigheden kunnen dan op je klus reageren. Diensten die elektriciens doorgaans aanbieden zijn onder andere:

 • Verlichting installeren
 • Stopcontacten installeren
 • Elektrisch fornuis installeren
 • Stoppenkast vervangen
 • Elektrische inspectie/rapportage

Uurtarieven van elektriciens in Klundert

Het inhuren van een elektricien kan duur zijn, zowel voor geplande als ongeplande klussen. Dit geldt vooral voor complexe werkzaamheden. Zoals we in onze prijzengids voor elektriciens uitleggen kan het aanleggen van nieuwe verlichting minder dan € 50,- kosten, terwijl het vervangen van de stoppenkast al gauw € 400,- tot € 500,- kost.

Voordat je met een erkende elektricien in Klundert gaat werken, moet je rekening houden met de kosten van alle materialen en het uurtarief van je elektricien. Het gemiddelde uurtarief van elektriciens in Klundert ligt rond de € 40,-, wat neerkomt op een tarief van € 320,- per dag.

Zoek een erkende elektricien in Klundert

Werkspot is een van de gemakkelijkste en meest betrouwbare manieren om de juiste elektricien te vinden voor je project. Wanneer klanten een klus op onze site plaatsen en uitleggen welke diensten ze nodig hebben, krijgen ze in 90% van de gevallen interesse van lokale vakmensen.

Nadat je meerdere reacties van geschikte elektriciens in Klundert hebt gehad, kan je je keuze verder beperken door het volgende te doen:

 • Verzamel en vergelijk offertes van alle potentiële elektriciens
 • Ga na of ze relevante werkervaring hebben voor je project. Onthoud dat een erkende elektricien alle installatiewerkzaamheden moet uitvoeren
 • Lees geverifieerde reviews van andere klanten op Werkspot
 • Neem rechtstreeks en vrijblijvend contact op met de elektriciens die volgens jou geschikt kunnen zijn

Populaire diensten

Andere vakmensen in Klundert

Vind vakmensen bij jou in de buurt