Vind tegelzetters in Klundert

Op zoek naar tegelzetters in Klundert? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Klundert

 • Flex Tegels
  Flex Tegels
  Beoordeling: 4.2 van 54.2578 reviews
  Tegelzetter in Klundert

  Flex tegels is ruim 15 jaar actief in het realiseren van complete tegelwerken. Het ontzorgen van onze klanten en het adviseren van de opdrachtgevers staat bij ons centraal. Flex tegels is een organisatie die staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Flex tegels hecht grote waarde aan het persoonlijk contact met de klant/opdrachtgever en leverancier. Flex tegels werkt oplossingsgericht en hanteert een heldere bedrijfsstructuur met korte communicatielijnen. Een compact en daadkrachtig team met de nodige expertise in alle facetten van de werkzaamheden staat voor u klaar. ONZE STERKE PUNTEN Specialist in het verwerken van keramiek marmercomposiet en natuursteen Wij spelen flexibel in op veranderingen in de planning Binnen 24 uur kan uw vloer belast worden Uitstekende nazorg, ook na oplevering Vakmanschap en oog voor detail Meedenken in alle fases van een project

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Vriendelijk contact. Klus snel en naar tevredenheid afgerond.
 • LTW,"luukstegelwerken"
  LTW,"luukstegelwerken"
  Beoordeling: 4.8 van 54.8593 reviews
  Tegelzetter in Klundert

  Luuks Tegelwerken al meer dan 20 jaar een begrip in de Hoeksche Waard! Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van diverse vloeren en wanden van o.a. keramiek en/of natuursteen gelegd met lijm of in de mortel. Ook het leggen op trappen is voor ons geen probleem. Voor buitenterrassen bieden wij maatwerk. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en werken met hoogwaardige producten van onze tegel- en lijmleverancier(s). Bel ons direct voor het maken van een gratis offerte.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Afspraak gemaakt voor mei. Kreeg goede uitleg en tips. Zeer tevreden.
 • Martin Ekel t.h.o.d De Klussenier
  Martin Ekel t.h.o.d De Klussenier

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Klundert

  Ik focus mij op afbouw rondom het huis. Van een stopcontact vervangen tot aan een complete badkamer renovatie. Tegelen is niet zomaar iets, er komt veel bij kijken, maar het aller belangrijkste is, zorgvuldig te werk gaan! Ik behandel elke klus of dat het bij mijn eigen thuis is, met precisie en zorgvuldigheid.

 • Den Engelse Services

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Klundert

  Den Engelse Services kan je helpen met je Installatiebedrijf, Aannemer, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Stratenmaker, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Voorstraat 42 en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Wand- of vloertegels zetten, Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Den Engelse Services om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • WITKO Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Klundert

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf? Dan kun je in Klundert bij WITKO Klussenbedrijf terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Dalemans timmerwerken

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Klundert

  Hoi Ik ben peter dalemans. Al 15 jaar zelfstandig timmerman. Ik kan u helpen om uw huis te renoveren. Ik werk in west brabant.

 • Mike van Gils dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Tegelzetter in Klundert

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Klundert of omgeving? Mike van Gils dienstverlening kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Snel en vakkundig uitgevoerd
 • Kuljuh Construction

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Klundert

  Kuljuh Construction kan je helpen met je Vloerspecialist klus in Klundert en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Laminaat leggen, Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren te beantwoorden. Neem direct contact op met Kuljuh Construction om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • R & S KLUSSENSERVICES
  R & S KLUSSENSERVICES
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tegelzetter in Klundert

  R & S klussenservices , uw veelzijdig klusbedrijf uit Klundert Wanneer u een veelzijdige vakman of klusbedrijf zoekt in regio Noord-Brabant omstreken bent u bij De R & S klussenservices aan het juiste adres. Wij verzorgen uw complete verbouwing of renovatie van begin tot eind. Voor onder andere de onderstaande werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Badkamer renovatie, keuken ontwerpen/plaatsen, vloeren leggen, schilderen, deuren/deur kozijn plaatsen, stukadoor, gipsplaten plaatsen, gips/ hout decoratie en houten vloeren leggen

  Laatste review:
  aardig mensen... Op tijd klaar gemaakt en prijzen zijn redelijk.
 • Pyrkatech.nl

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Klundert

  Pyrkatech.nl kan je helpen met je Loodgieter klus in Klundert en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Boiler plaatsen of vervangen, Vloerverwarming repareren of onderhoud, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Toilet repareren, CV ketel repareren of onderhouden, Sanitair plaatsen of vervangen, Radiatorkranen plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met Pyrkatech.nl om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.7

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Klundert, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 623 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Klundert

Andere vakmensen in Klundert

Vind vakmensen bij jou in de buurt