Vind sloopbedrijven in Den Hoorn

Op zoek naar sloopbedrijven in Den Hoorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Den Hoorn

 • Aanneembedrijf Waelland
  Aanneembedrijf Waelland
  Beoordeling: 4.8 van 54.8583 reviews
  Sloopbedrijf in Den Hoorn

  wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het opruimen en ontruimen van woningen/panden. Van het weghalen van de inboedel tot het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden. Wij laten de woning of het bedrijf bezemschoon achter. Zoveel mogelijk inboedel proberen we een tweede leven te geven. Het afval wordt volledig afgevoerd en zoveel mogelijk gerecycled. Wij zijn ook gespecialiseerd in voorledige renovatie in huizen, kantoren en panden Wij kunnen diverse klussen voor u doen in overleg Wij zijn VCA Gecertificeerd bedrijf

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Komt de afspraken netjes na. Echt een aanrader
 • Transport- en Handelsonderneming JB B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Sloopbedrijf in Den Hoorn

  Transport- en Handelsonderneming JB B.V. is je ideale partner als je een Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf nodig hebt in Rijswijk en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Vloer verwijderen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren... en nog veel meer diensten die wij als Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Johan hield zich aan zijn woord ondanks de file was hij toch gekomen en alles meegenomen.Ik raad hem zeker aan.
 • R.J Kazen onderhoud
  R.J Kazen onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Sloopbedrijf in Den Hoorn

  mijn naam is Robbert-Jan kazen, 35 jaar en woon in Vlaardingen. Ik ben 8 jaar werkzaam als beton boorder/zager en sloopwerkzaamheden. Dit doe ik echt met ontzettend veel plezier. Heb een goed leerbedrijf gehad, waar ik ook nog steeds voor werk. Ben sinds 1 januari 2023 gestart als zzp-er. En ben in het bezit van VCA-VOL. Ik ben zeer ervaren, niks is te gek, uitdagingen....daar hou ik van.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Heb een gat van 220mm en een sleuf laten boren/zagen in een betonnen muur. Perfect gedaan echt! Netjes, vriendelijke en erg vakkundig gaan ze te werk. Heb zelf ook ik de bouw gewerkt, maar deze service had ik nog niet gezien. Hij adviseerde dat ik sommige plekken extra moest afplakken en heeft erbij geholpen( wat oorspronkelijk voor je eigen rekening is) Heeft alles netjes achtergelaten. Heb volgend jaar nog een klus voor hem en raad hun absoluut aan. Serieus goed
 • Spronk Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Sloopbedrijf in Den Hoorn

  totaal verbouwingen & ontruimingen Omgeving zuid-Holland

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  De klus ( het afvoeren van 2 boxspringbedden vanaf de eerste verdieping) is in goed overleg uitgevoerd. De vakmensen waren efficiënt en prettig in de omgang. Ook de afrekening verliep met een tikkie, soepel
 • Allround service plus
  Allround service plus
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Sloopbedrijf in Den Hoorn

  Allroundservice+ onzorgt u van elke klus.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Joey was echt super behulpzaam. Zeer goede ervaring. Net muurtje en vriendelijke service. Dacht ook mee.
 • Lopessloopwerken
  Lopessloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7560 reviews
  Sloopbedrijf in Den Hoorn

  Lopessloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerken Boringen in beton- en metselwerk kalkzandsteen,gibo,... Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren; Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten; Boren van ventilatiegaten in woningen hakken werken worden verrichten met lucht hamer of elektrische hakhamer vloer/wand/badkamers en afvoeren. Behalve het werkzaamheden zorgen we er ook dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, we spreken dit van tevoren met u door. Het opruimen van stof en schoonmaken van watersporen behoort in principe tot de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Heldere communicatie, denkt met je mee en verricht goed werk. Ik heb 2 gaten laten boren van verschillende diameters en ben erg tevreden met het resultaat!
 • LisInstal
  LisInstal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Sloopbedrijf in Den Hoorn

  Wij zijn een sloopbedrijf. Wij zijn al 4 jaar actief in heel Nederland. U moet een muur slopen, een tuinhuisje slopen, een appartement, badkamer slopen. Wij slopen beton, baksteen, hout, staal en andere materialen. Ook zamelen wij bouwafval en andere afmetingen in.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Top! Aardige jongen, werkt keihard. Denkt goed mee. Snel sloopklus gedaan, alles netjes afgevoerd. Ook nieuwe rachelwerk en gipsplaten geplaatst.
 • Samo West
  Samo West
  Beoordeling: 4.5 van 54.5554 reviews
  Sloopbedrijf in Den Hoorn

  Al jaren voeren wij renovatie, bouw en onderhoudswerkzaamheden uit. Van alle markten zijn wij thuis. Nederlands bedrijf. De persoonlijke benadering, het nakomen van afspraken en het ontzorgen van de cliënt staat bij ons hoog in het vaandel. Op dit moment houden we ons voornamelijk bezig met muurdoorbraken en het leveren en plaatsen van staalconstructies.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Samo West heeft naar tevredenheid de werkzaamheden uitgevoerd, en in overleg meerwerk uitgevoerd. De keukenruimte staat er inmiddels strak bij
 • Roep's de klusjesman
  Roep's de klusjesman
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Sloopbedrijf in Den Hoorn

  Hallo, Mijn naam is Roepesh en ben een 1 mans klusjes bedrijf in de regio Den Haag en omstreken. Ik ben pas begonnen maar heb heel wat klusjes bij familie en vrienden gedaan en zo mijn ervaring opgebouwd. Als electronica achtergrond ben ik heel precies en wil graag mijn werk perfect leveren. Heb ervaring in electra/lampen vervangen, muren verfen , laminaat leggen , kranen vervangen , behangen , rails ophangen ,kasten in elkaar zetten als nodig ook ophangen. Dus voor al uw klusjes binnenhuis bel Roep's de klusjesman.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Vriendelijk, schoon, prima gedaan
 • Tk Sloopwerkzaamheden
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Sloopbedrijf in Den Hoorn

  Wij van tk sloopwerkzaamheden zijn expert op het gebied van sloopwerken. Wij hebben meer dan 27 jaar ervaring in alle voorkomende werkzaamheden in woningen en bedrijfspanden. Wij beschikken over een team van slopers, opruimers, stucador, loodgieter,electricien. Timmerman. Stuk voor stuk vaklieden die altijd met deskundig advies en oplossingen komen en pas tevreden zijn als u dat ook bent. Voor uw vragen kunt u ons altijd vrijblijvend contacten. Mvg.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Ze komen na betaling nooit de klus afmaken. Ze beantwoorden uw oproep nooit. Geen vertrouwde mensen. Onaanvaardbaar en onprofessioneel. Wees voorzichtig met hen.

4.7

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Den Hoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 182 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Den Hoorn

Andere vakmensen in Den Hoorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt