Vind schoonmaakbedrijven in Den Hoorn

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Den Hoorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Den Hoorn

 • Workillo
  Workillo
  Beoordeling: 4.6 van 54.6534 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Hoorn

  Workillo a company based in Rotterdam.I have good and corporative staff for cleaning Hotel cleaning,House keeping,Event Management.No matter if you have a party at your house or at any place we will help you in cleaning. our services are very afordable feel free to ask for our package. I am sure you will be 100% satisfied with my work

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Hij werkte heel hard en keurig. Zekere een aanrader!
 • R.P. Plugge Totaalonderhoud
  R.P. Plugge Totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85109 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Hoorn

  Wij zijn een startend klantvriendelijk en een klantgericht bedrijf, werkzaam voor particulier zowel voor zakelijk sector, gediplomeerd en met op vakgebied al ruim 10 jaar ervaring. We zijn gevestigd te Den Haag maar komen in heel Nederland. Wat wij u te bieden hebben is het volgende: • Glasbewassing - telescoop bewassing (tot circa 20 meter hoogte) • Schoonmaak - Portieken • Gevel Reiniging - Sanitair/interieur schoonmaak • Dakkapellen/ dakgoten reiniging - Vloeren onderhoud • Opleveringen • Gevelonderhoud Een bedrijf met een veel zijdig kant op het gebied van schoonmaak. https://www.facebook.com/R-P-Plugge-Totaalonderhoud-384678948935996/

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  De klus verliep goed. Hij was netjes op tijd en heeft netjes gewerkt. Fijne en goed service
 • Roel Dijkgraaf
  Roel Dijkgraaf
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Hoorn

  Wij zijn een bedrijf die gespecialiseerd is in de gevelrenovatie en scheurherstel. Volledige renovaties? Reparaties? Adviezen en inspecties? U kunt ALTIJD bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen met passie voor de gevelbouw. Bij ons staat resultaat en contact met de klant op nummer 1!

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Roel was duidelijk in de communicatie en vakkundig in zijn werk. Dank :)
 • Heppener facility service
  Heppener facility service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Hoorn

  Heppener gevel services Staat voor restauratie en renovatie aan u gevel Wij doen onder andere Metselwerk Voegwerk Reinigen Impregneren Ankerplan Constructie aan u gevel Met HGS ziet u gevel er weer stralend uit

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Snel en prima gedaan. Na akkoord is de klus snel opgepakt. Is ook erg flexibel in de uitvoering
 • A.H. Schoonmaakbedrijf
  A.H. Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75132 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Hoorn

  Wij kunnen alles aan in onze brance, wij hebben hoogwerkers, tukker systeem, hogendruk reinigers en div renovatie werk en schilderwerk en voegwerk Dakreiniging en coating , metselwerk Op al ons werk geven wij garantie. Als er iets niet naar u zin is komen we het gelijk in orde maken. Wij zijn 10 jaar bezig maar ik heb 45 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Hendrik is een sympathieke man met veel ervaring. Komt afspraken na en maakt de klus keurig netjes af. Tot hij zelf helemaal tevreden is. Hij heeft onze hele gevel opnieuw gevoegd, gereinigd en geïmpregneerd. Hendrik denkt ook mee. Zijn serviceniveau is heel hoog en zulke service/ betrouwbaarheid kom je niet vaak meer tegen. Kortom we zijn heel tevreden en raden hem aan als je iemand zoekt om je gevel te reinigen/ renoveren.
 • Wolters gevelrenovatie
  Wolters gevelrenovatie
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Hoorn

  Gevelspecialist

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Mitchell heeft samen met zijn collega mijn achtergevel aangepakt. De mannen nemen hun werk serieus en weten wat ze doen. Ook was de communicatie voor, tijdens en na de klus top. Helder en duidelijk. Als ze klaar zijn laten ze alles netjes achter. Ik zou hen zeker aanbevelen.
 • Glazenwasserij & Onderhoudsbedrijf van Beek
  Glazenwasserij & Onderhoudsbedrijf van Beek
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Hoorn

  Ben je op zoek naar een Glazenwassers/Schoonmaakbedrijf of Onderhouds Bedrijf? Dan kun je in Delft en Omgeving, bij Glazenwasserij, Schoonmaak & onderhouds bedrijf van Beek, terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met : Reinigen van Ramen, Boeidelen, Houtwerk , zonwering, gevelreiniging, reiniging van daken / dakpannen, tuinaanleg Onderhoud, Huis Onderhoud, reinigen van rolluiken, Schoonmaak , Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Overal waar wij goed in zijn doen wij voor U !! Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt, of wil laten uitvoeren en wij hebben de beste oplossing voor U! Met vriendelijke groet, Karim van Beek.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Goed contact gehad en de ramen net schoongemaakt.
 • Schone Club
  Schone Club
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Hoorn

  Wij zijn een trouwe schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland. Doen ons werk met passie. Onze doel is om de klant te vreden te maken. Wat de klant verwacht en meer. Wij kunnen indien van behoefte onze eigen schoonmaakmiddelen gebruiken of de gewenste schoonmaakmiddelen van de klant. Wij respecteren afspraken en houden er ook aan. Wij zijn in staat om gebouwen, huizen, bedrijven, kantoren, scholen, bejaardentehuis, hotels. Schoonmaken kan een enkel keer zijn of herhaalt. Volgens de klant zijn wensen. We maken ook gebruik van hogedrukreiniging. We hebben ervaring en hopen onze ervaring verder te ontwikkelen in de toekomst. Ook beschikken wij een professionele tapijtreiniger Die alles gloed nieuw maakt! Er kan ook auto's en banken mee worden vernieuwd (Indien deze datum en/of tijd u niet schikt, verzoeken wij u dan om minimaal 12 uur van te voren contact met ons te nemen, om extra kosten te vermijden.)

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Last minute uit de nood geholpen en appartement was spik en span
 • Chanish Glas- en Gevelreiniging
  Chanish Glas- en Gevelreiniging
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Hoorn

  Schoonmaak ,Glasbewassing, Gevelreiniging, Zandstralen, Nano coating, Hoveniers diensten, Aanbouwen, A tot Z in de bouw. Schoon garant keurmerk.

 • Izema
  Izema
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Den Hoorn

  Ben je op zoek naar een Aannemer? Dan kun je in Den Haag bij Izema terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Prima communicatie. Uitstekend en netjes gewerkt en komt afspraken na. We zijn zeer tevreden en bevelen Izema van harte aan. Hij heeft oude voegen verwijderd en gevoegd tussen kozijn en gevel. Tevens een aantal aanbevelingen gedaan.

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Den Hoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 254 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Den Hoorn

Andere vakmensen in Den Hoorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt