Vind keukenmonteurs in Den Hoorn

Op zoek naar keukenmonteurs in Den Hoorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Den Hoorn

 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8572 reviews
  Keukenmonteur in Den Hoorn

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Prettige vakman, goede installatie.
 • SaalSal Techniek
  SaalSal Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Keukenmonteur in Den Hoorn

  Electricient en loodgieter, cinnewall, badkamer renovatie

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Naser heeft bij ons een Quooker en wasbak geïnstalleerd, super aardige man en houdt zich aan alle afspraken. Zeker een aanrader!
 • Nastronic
  Nastronic
  Beoordeling: 4.9 van 54.95323 reviews
  Keukenmonteur in Den Hoorn

  Wie zijn wij? Wij zijn al jaren werkzaam in de elektra wereld zowel binnen als buitenshuis. Ons deskundigheid ligt vooral in het installeren van elektra en het verhelpen van storingen. Denk hierbij aan groepenkasten vervangen tot aan kookgroepen aanleggen. Voor goed advies kunt u ook bij ons terecht als u twijfelt over welke product je in huis wilt nemen. Denk hierbij aan welke type inductieplaat tot welke laadpaal het beste bij u past. Ook heel handig met ander soorten klussen interesse ? Dan komen wij graag langs langs voor een eventuele opname. Voor omgeving Rotterdam/Den haag (zuid-Holland) (noord-Holland) (Utrecht) en Noord Brabant

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Contact verliep prima. Tegen een redelijke prijs worden de werkzaamheden in overleg uitgevoerd.
 • AELG Allround Klussen
  AELG Allround Klussen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8574 reviews
  Keukenmonteur in Den Hoorn

  Kan veel kleine allround klussen verrichten. Goede duidelijke afspraken.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Easy to work with, on time, efficient communication.
 • Pro Data Solutions B.V
  Pro Data Solutions B.V
  Beoordeling: 4.7 van 54.7572 reviews
  Keukenmonteur in Den Hoorn

  Bedrijf : Pro Data Solutions Hulp nodig bij het verbouwen van uw woning? Wij nemen al uw zorgen uit handen! Denk hierbij aan: - Stucwerk - Verfen - Elektra - Loodgieter - Timmer werkzaamheden - Beveiligings installatie - Data en installatie Voor complete renovaties en verbouwingen maken wij alles naar de wensen van de klant! Ons bedrijf staat voor vakmanschap, kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Standaard geven wij ook garantie op de verrichte werkzaamheden! https://www.prodatasolutions.nl

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Varesh en zijn team zijn toppers! Totale renovatie heeft Varesh voor ons uitgevoerd en alle andere partijen die ons lieten zitten tijdens het project heeft Varesh alsnog opgelost!! Duidelijke communicatie en hoogstaande kwaliteit. Achteraf had ik beter het hele project door Pro Data Solutions moeten laten uitvoeren.
 • Chatlein Montage & Installatie
  Chatlein Montage & Installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8540 reviews
  Keukenmonteur in Den Hoorn

  Welkom bij De Keuken Arts. De Keuken Arts is een organisatie binnen de Chatlein Group Montage & Installatie bedrijf. Wat wij doen? Wij renoveren,repareren en monteren alles wat te maken heeft met uw keuken. Zijn uw apparaten,kraan,werkblad en of keuken aan vernieuwing toe, en zoekt u een proffesioneel bedrijf die dit voor u in orde kunt maken? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Vraag het aan De Keuken Arts! Vriendelijke groet, De Keuken Arts Chatlein Group Montage & Installatie Bedrijf. @dekeukenarts ( Instagram ) @chatleingroup ( Instagram )

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Heel netjes gewerkt, vaatwasser moest worden aangesloten. Verder was er de communicatie ook erg goed.
 • Wilk
  Wilk
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Keukenmonteur in Den Hoorn

  Wilk opende in 2012 in Nederland deals met timmerwerk afwerken meubelmontage verlaagde plafonds scheidingswanden montage van deurkozijnen vloerpanelen Regio den Haag 20-/+ Ik heb een bedrijfsverzekering

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  10 sterren. 5 sterren zijn te weinig. Ik heb een complexe en vooral grote ikea keuken laten plaatsen en meubels in elkaar laten zetten. Piotrek en zijn collega Rafael zijn hardwerkend, betrouwbaar, heel vriendelijk en secuur. Ze communiceren helder en kwamen alle afspraken na. Waar ik tevreden was met versimpelde oplossingen, gingen zij door tot iets perfect geplaatst was. Ongeacht dit ze extra werk zou opleveren die ze in hun eigen tijd moesten oplossen, ze bleven doorgaan tot iets goed gelukt was. Ook heb ik ze gevraagd voor allround klussen: Lampen en spiegels ophangen, elektra aansluiten, ze draaien hun hand er niet voor om om service te leveren. Dankjewel heren! In de toekomst zal ik jullie zeker weten weer aannemen.
 • Mobisonderhoud
  Mobisonderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7547 reviews
  Keukenmonteur in Den Hoorn

  Veel ervaring met keuken monteren. Kasten / inloopkasten. En diverse meubels. Lampen / spotjes.sanitair

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Keuken laten installeren in Den Haag en omstreken? Dan moet je bij Mo en zijn team zijn. Professionals met veel ervaring. Ze hebben de keuken keurig geïnstalleerd, denken goed mee en laten alles netjes achter. Dingen die ze tegenkomen lossen ze goed op. Daarnaast ook gewoon aardige gasten. Zeker een aanrader!
 • RB Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55553 reviews
  Keukenmonteur in Den Hoorn

  Wij zijn actief als allround specialist voor alle werkzaamheden mbt keukens plaatsen, loodgieterswerkzaamheden, werken aan elektrische installaties etc.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Goed werk geleverd. Vriendelijke meneer met verantwoordelijkheidsgevoel. Gaat pas weg als het werk echt klaar is. Ben tevreden.
 • Moh’s onderhoud
  Moh’s onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Keukenmonteur in Den Hoorn

  Moh’s onderhoud kan je helpen betreft: Klusjes, Timmeren en al uw Loodgieterswerk in Den Haag en omgeving. Hij staat klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Moh’s onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed contact, maakt na de klus netjes schoon en vrolijk in omgang!

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Den Hoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 319 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Den Hoorn

Andere vakmensen in Den Hoorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt