Vind sloopbedrijven in De Steeg

Op zoek naar sloopbedrijven in De Steeg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in De Steeg

 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Sloopbedrijf in De Steeg

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Vakman, denkt goed mee, vriendelijk.
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75481 reviews
  Sloopbedrijf in De Steeg

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Vakman! Bennie en zijn mannen hebben alle ve raagde klussen volledig volgens afspraak en erg netjes gedaan. Ook na afloop alles keurig achtergelaten.
 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.7 van 54.7546 reviews
  Sloopbedrijf in De Steeg

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  We zijn goed geholpen met de klus, en erg tevreden met het resultaat.
 • PRO@WORK maintenance & technical service
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in De Steeg

  Mijn visie is dat ik het belangrijk vind te weten wat je NIET kan en als ik tegen een klus aankijk wil ik dat vanuit een professioneel oogpunt bekijken en aanpakken. Ik werk vaker samen met echte professionals en heb ook toegang tot veel kennis en met de eigen ervaring en kundigheid die ik bezit maakt mij tot een vertrouwelijke technisch monteur in betonwerken en staal. Lassen, staal en constructie is mijn basis en ben verder heel handig geworden in beton werkzaamheden. Denk hierbij aan vochtwering, injecteren en preventief behandelen van betonnen muren tot aan vloer/betonreparaties. Balkonnen coaten e.d is mij ook niet vreemd plus de huis ,tuin en keukenklusjes. Onlangs nog 1 houten overkapping gemaakt en wil de verschillende technieken ook graag leren betreft houtbewerking. Al met al zie ik me zelf als best wel allround en klantvriendelijk met een sterk gevoel van verantwoordelijkheid als t gaat over mijn werk en het opleveren ervan. Natuurlijk heb ik ook mijn voorkeuren wat werk betreft en zal alleen de klussen aannemen die mij motiveren of mij liggen. Bij evt.interresse hoor ik t graag of we wat voor elkaar kunnen betekenen. MVG Melvin. Pro@work

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Zeer netjes uitgevoerd. Zeker een aanrader om mee in zee te gaan. Alle puin was achteraf netjes afgevoerd.
 • DMB Meijers Bouw
  DMB Meijers Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.85104 reviews
  Sloopbedrijf in De Steeg

  Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak zijn wij gepassioneerde dakdekkers die graag uw dak realiseren van een nieuw pannendak. Het verduurzamen ervan en het voorkomen van lekkages. Ook is iedereen in het bezit van zijn VCA-certificaat. Waarin wij prioriteit handhaven in veilig werken. Wij bieden dak garantie, deze verschillen op basis van welk materiaal er is gebruikt. Gebruikelijk passen wij 10 jaar waterdicht garantie toe. Heeft u een nieuw dakraam nodig? Een nieuw pannendak? Je schoorsteen verwijderen? Of wil je het dak verduurzamen? Dan ben je op het juiste adres. Altijd tegen de scherpste prijzen. "Gespecialiseerd in het vak, dus geen zorgen voor uw dak" Met vriendelijke groet, D. (Dominique) Meijers. Team DMB MEIJERS Bouw

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Prima en vakkundige vakman Mijn schoorsteen lekte met gevolg waterschade binnen Hij was druk maar kwam speciaal op een zaterdag Erg bedankt daarom
 • fransvanweelden
  fransvanweelden
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in De Steeg

  uurtje factuurtje kan je mij breed inzetten. Meubels herstellen zoals schuren en olien . Kleine meubels maken van massief hout. sluit ook graag aan bij nieuwbouw of verbouw projecten maar ook voor allround klussen in en om het huis. of sloop en verhuiswerk

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Ik ben uiterts tevreden over zijn geleverde werk. Ik zou hem iedereen aanbevelen.
 • Bouwonderneming Janse
  Bouwonderneming Janse
  Beoordeling: 4.1 van 54.155 reviews
  Sloopbedrijf in De Steeg

  Wie is Jansebouw Sinds 2014 is Jansebouw actief in de bouwbranche. Ons team bestaat uit jonge en gedreven mensen. Bij ieder bouw traject hebben alle facetten in eigen beheer. Één duidelijk aanspreekpunt vinden wij zeer belangrijk zodat er tijdens de bouw geen ruis ontstaat. Wij zijn Erkend Leerbedrijf en lid van Bouwend Nederland Wij voeren veelal kleine tot middelgrote verbouwingen uit. Denk aan badkamer en keuken renovaties, op, aan en uitbouwen van een bestaande woning.

  Laatste review:
  Balkon (ver)bouwen-
  De ervaring met Dhr. Janse was teleurstellend. Na een goed begin met heldere afspraken en een voortvarende start werden afspraken (ondanks vastlegging in mail en offerte) niet nagekomen en daarmee gemaakte fouten door dhr. Jansd niet hersteld. Volledige werkzaamheden zijn helaas niet afgerond door dhr. Janse. Wij raden dit bedrijf dan ook af.
 • Liemers Klussen
  Liemers Klussen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in De Steeg

  Met meer dan 35 jaar ervaring helpen we jou graag met kleine klussen van maximaal 1 dag

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snelle reactie, duidelijke communicatie en top uitgevoerd!
 • NH Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Sloopbedrijf in De Steeg

  Als je op zoek bent naar een Aannemer in Huissen, dan kan NH Bouwservice je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Nick reageerde meteen op mijn advertentie, met een half uur hadden we zelfs al een afspraak dat hij langs kwam diezelfde middag om de situatie te bekijken. Ik had al een idee in mijn hoofd, maar het was heel fijn dat Nick met zijn professionaliteit ook met ideeën kwam. Een week later kwam hij al de opdracht uitvoeren, hij werkt netjes, secuur en is daarnaast open en eerlijk. Het was plezierig om met hem te werken en voor een volgende klus zal ik zeker weer aan hem denken om zijn expertise in te roepen.
 • Manusje van Alles
  Manusje van Alles
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Sloopbedrijf in De Steeg

  Mijn naam is René Tijssen en ik woon in Ellecom. Ik vind het van belang goede afspraken te maken, duidelijk te communiceren en ervoor te zorgen dat de het werk kwalitatief prima in orde is. Waarvoor je mij kunt benaderen? Eigenlijk voor allerlei zaken in huis en tuin. Ik doe timmerwerk, toilet- en badkamerrenovaties etc. Bij mijn werk heb je vrijwel al het werk in een hand. Veelzijdigheid is mijn specialiteit.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Heeft perfect werk geleverd. Beter dan de verwachting vooraf! Werk is van hoge kwaliteit met oog voor detail. Communicatie zeer goed en komt zijn afspraken na. Zeker een aanrader!

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in De Steeg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 188 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in De Steeg

Andere vakmensen in De Steeg

Vind vakmensen bij jou in de buurt