Vind verhuisbedrijven in De Steeg

Op zoek naar verhuisbedrijven in De Steeg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in De Steeg

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95123 reviews
  Verhuisbedrijf in De Steeg

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Top service ! Betrouwbaar! Werkt netjes! Wij zijn erg tevreden over zijn werk.
 • K.W. verhuizingen
  K.W. verhuizingen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in De Steeg

  Ik ben Krystian Wojcik. Ben een eerlijke en hard werkende verhuizer. Lees de reviews maar op Google. Je kunt mij rekenen. Ik kom op tijd en de inboedel netjes. Kwaliteit staat bij mij echt hoog in het vaandel.

 • fransvanweelden
  fransvanweelden
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in De Steeg

  uurtje factuurtje kan je mij breed inzetten. Meubels herstellen zoals schuren en olien . Kleine meubels maken van massief hout. sluit ook graag aan bij nieuwbouw of verbouw projecten maar ook voor allround klussen in en om het huis. of sloop en verhuiswerk

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Ik ben uiterts tevreden over zijn geleverde werk. Ik zou hem iedereen aanbevelen.
 • Bouwonderneming Janse
  Bouwonderneming Janse
  Beoordeling: 4.1 van 54.155 reviews
  Verhuisbedrijf in De Steeg

  Wie is Jansebouw Sinds 2014 is Jansebouw actief in de bouwbranche. Ons team bestaat uit jonge en gedreven mensen. Bij ieder bouw traject hebben alle facetten in eigen beheer. Één duidelijk aanspreekpunt vinden wij zeer belangrijk zodat er tijdens de bouw geen ruis ontstaat. Wij zijn Erkend Leerbedrijf en lid van Bouwend Nederland Wij voeren veelal kleine tot middelgrote verbouwingen uit. Denk aan badkamer en keuken renovaties, op, aan en uitbouwen van een bestaande woning.

  Laatste review:
  Balkon (ver)bouwen-
  De ervaring met Dhr. Janse was teleurstellend. Na een goed begin met heldere afspraken en een voortvarende start werden afspraken (ondanks vastlegging in mail en offerte) niet nagekomen en daarmee gemaakte fouten door dhr. Jansd niet hersteld. Volledige werkzaamheden zijn helaas niet afgerond door dhr. Janse. Wij raden dit bedrijf dan ook af.
 • Manusje van Alles
  Manusje van Alles
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Verhuisbedrijf in De Steeg

  Mijn naam is René Tijssen en ik woon in Ellecom. Ik vind het van belang goede afspraken te maken, duidelijk te communiceren en ervoor te zorgen dat de het werk kwalitatief prima in orde is. Waarvoor je mij kunt benaderen? Eigenlijk voor allerlei zaken in huis en tuin. Ik doe timmerwerk, toilet- en badkamerrenovaties etc. Bij mijn werk heb je vrijwel al het werk in een hand. Veelzijdigheid is mijn specialiteit.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Heeft perfect werk geleverd. Beter dan de verwachting vooraf! Werk is van hoge kwaliteit met oog voor detail. Communicatie zeer goed en komt zijn afspraken na. Zeker een aanrader!
 • Klussenklaar
  Klussenklaar

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in De Steeg

  Allround klusbedrijf Service, kwaliteit en vakmanschap. -Bouw&montage -Tuin&straatwerk

 • Klusbedrijf In- & Outside Bouw
  Klusbedrijf In- & Outside Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in De Steeg

  15 jaar ervaring in het verbouwen van badkamers en meer. Ik heb veel positieve feedback van mijn klanten.

  Laatste review:
  Radek is een zeer ervaren en betrouwbare vakman. Erg zelfstandig en denkt graag mee. Erg blij met de uitkomst.
 • Adriaensen Totaalbouw
  Adriaensen Totaalbouw
  Beoordeling: 4.3 van 54.3562 reviews
  Verhuisbedrijf in De Steeg

  Adriaensen totaalbouw uw partner voor grote opdrachten zoals: Info@adriaensentotaalbouw nl verbouw renovatie sloopwerkzaamheden Maar ook voor kleine opdrachten zoals: het bouwen van meubels voor binnen en buiten boren, kitten en schuren Het ophangen van.. verleggen/aanbrengen elektra leidingwerk Overkapingen Tegel werk Schilderwerk Andre werkzaamheden kunt u een berichtje sturen Wij zijn van veel markten thuis. Leg ons uw uitdaging voor en wij voorzien in een passende oplossing!

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Wij zijn zeer tevreden hoe het is verlopen! Hij kwam eerst kijken hoe het huidige badkamermeubel in elkaar zat. Heeft vervolgens een inschatting gemaakt van tijd en kosten. Vervolgens de klus volgens afspraak uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het eind resultaat. Hij weet hoe hij te werk moet gaan en prijs kwaliteit verhouding is helemaal top!
 • RhederRegio Service

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in De Steeg

  Schoonmaak, reparaties, tuinwerk. En nog veel meer

 • WOB Bouw

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in De Steeg

  Als je op zoek bent naar een Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Glaszetter in Van Delenstraat 9, dan kan WOB Bouw je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in De Steeg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 21 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in De Steeg

Andere vakmensen in De Steeg

Vind vakmensen bij jou in de buurt