Vind schoonmaakbedrijven in Dedemsvaart

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Dedemsvaart? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Dedemsvaart

 • DDS Service
  DDS Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8586 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Dedemsvaart

  Onze diensten bestaan uit schoonmaak van Ramen, deuren en kozijnen, zonnepanelen, zonnebakken en zonnewering, dakgoten, boeidelen, trespa en gevel, dak/dakkapellen, terras overkapping, damwand en houtwerk. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf voor al uw schoonmaakwensen in en om uw huis, kantoor of bedrijfsruimte. Onder het motto “onderhoud is behoud” wassen wij niet alleen de ramen maar besteden ook veel aandacht aan het houtwerk, de omlijstingen, deuren, kozijnen, zonnepanelen en meer. Wij werken bij voorkeur met vaste teamleden zodat u zo veel mogelijk dezelfde vertrouwde gezichten te zien krijgt. Ons personeel is ten alle tijde representatief en vakbekwaam. Wij zorgen dat alles stralend en streeploos schoon is en we vertrekken pas als u 100% tevreden bent. Ziet u na ons vertrek toch nog iets, komen wij geheel kosteloos terug om dit alsnog naar uw wens te maken.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  DDS was bereid om mijn buren en mij in één dag te helpen. De ramen, kozijnen en zonnepanelen zien er weer goed schoon uit. Opvallend is hoe veel aandacht en tijd ze besteden zodat het allemaal goed schoon is.
 • De Roetvreter
  De Roetvreter
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Dedemsvaart

  De Roetvreter is uw ideale partner als u een schoorsteenveegbedrijf nodig hebt in Hoogeveen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in schoorsteenvegen en nog veel meer diensten die wij als schoorsteenveegbedrijf voor u kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op per mail, telefonisch of via Social Media. U kunt ook een kijkje nemen op onze website. Dat is onze naam + .nl

  Laatste review:
  Schoorsteenvegen-
  top gozer top schoorsteenveger top prater waar voor mijn geld de kachel brandt weer lekker echt een aanrader tob van JOb
 • BDR cleaning service
  BDR cleaning service

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Dedemsvaart

  gevelreiniging zandstralen voegen kappen scheur reparatie dakpan reinigen graffiti verwijderen

 • SB Snel Behandeling
  SB Snel Behandeling

  Nieuw op Werkspot

  Schoonmaakbedrijf in Dedemsvaart

  Ik heb al 4 jaar ervaring met schoonmaak

 • Lamberink Metselwerken

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Dedemsvaart

  Lamberink Metselwerken kan je helpen met je Metselaar klus in Dedemsvaart en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen, Schutting of hek plaatsen, Sloopwerk algemeen, Binnenmuur metselen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Buitenmuur plaatsen, Gevel reparatie of behandeling, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met Lamberink Metselwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • ElectRick Installaties
  ElectRick Installaties
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Dedemsvaart

  Mijn naam is Rick Dekker. Ik ben de eigenaar van een eenmanszaak. Ben voor mij zelf begonnen in 2012 Werkzaamheden Electrick is gespecialiseerd in utiliteitsbouw en domotica. utiliteitsbouw is al het elektrische werkzaamheden in en rond om uw huis van meterkast vervangen tot sleuven frezen voor leidingen enz. daarnaast staat domotica voor (huis) automatisering slimme thermostaat. draadloze schakelingen van licht zonwering wasmachine enz. Ik werk naast mijn eigen bedrijf ook nog gedeeltelijk voor een baas. Het voordeel hier van is is dat ik altijd up to date ben met alle nieuwe regelgeving/opleiding. Verder sta ik voor goed en netjes werk. Een goede naam is moeilijk opbouwen. Maar is door slecht werk zo afgebroken. Opleidingen MBO 4 elektrotechniek MBO 2 werktuigbouwkunde NEN 1010 NEN 3140 installatie verantwoordelijke VCA BHV

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Snel geholpen, denkt graag mee en heeft kennis van zaken.
 • M&M Multiservice

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Dedemsvaart

  dakspecialist&dakvertegenwoordiger

 • Dakdekker Mariusz
  Beoordeling: 4.4 van 54.4565 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Dedemsvaart

  mijn beroep is een timerman Ik werk al 4 jaar als timmerman in NederlandIk heb 2 jaar op daken gewerkt laatste 2 jaar als all bouw timmerman

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig dakdoorvoer geplaatst. Komt afspraken na en prettige communicatie. Aanrader.
 • ND Construction and Cleaning.

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Dedemsvaart

  ND Construction and Cleaning. is je ideale partner als je een Schilder, Vloerspecialist, Sloopbedrijf nodig hebt in Dedemsvaart en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Gevelrenovatie, Vloer verwijderen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Vloerspecialist, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Cath's Cleaning Business
  Cath's Cleaning Business
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Dedemsvaart

  Cath's Cleaning Business is je ideale partner als je een ZZP’er in de schoonmaak nodig hebt in Hoogeveen en omgeving. Ze is gespecialiseerd in interieur-schoonmaak zakelijk, maar ook particulier, een oplever schoonmaak of andere schoonmaak uitdagingen zijn uiteraard in overleg mogelijk, want “Vuil verdwijnt, waar Cath verschijnt” Neem contact op zodat ze je verder kan helpen en een offerte kan opstellen. De tarieven liggen tussen de 32,50 en 35,- ex BTW afhankelijk van de klus.

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Dedemsvaart, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 68 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Dedemsvaart

Andere vakmensen in Dedemsvaart

Vind vakmensen bij jou in de buurt