Vind Slotenmakers in Dedemsvaart

Op zoek naar Slotenmakers in Dedemsvaart? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Dedemsvaart

 • Schippers Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Slotenmaker in Dedemsvaart

  werkzaam geweest in de onderhoud van woningen

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Goede communicatie, snel uitgevoerd, goed op de hoogte gehouden.
  Kom in contact
 • Elvee Beveiliging
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Dedemsvaart

  Al ruim 2 jaar professioneel werkzaam als slotenmaker en daarin een eigen bedrijf gestart. Daarnaast ontzettend creatief en menig project al onder mijn vleugels genomen in de vorm van meubels op maat, epoxytafels, muurschilderingen en verfklussen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Reageerde erg snel en kwam snel langs om te kijken wat er aan de hand was.
  Kom in contact
 • Klusbus JK
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Slotenmaker in Dedemsvaart

  Heb je een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf, transporteur nodig in Assen of omgeving? Klusbus JK kan je helpen met alle klussen die een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Prima contact, redelijk netjes gewerkt. Vriendelijke klussers.
  Kom in contact
 • H.B.G-works
  H.B.G-works
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Slotenmaker in Dedemsvaart

  HBG works, Mijn naam is Brian Langerak, ik ben allround timmerman zzp’r. Ik ben gespecialiseerd in… • Houtbouw bijv. tuinhuizen,veranda’s,houtskeletbouw. • Aan&Verbouw bijv Uitbouwen van de woning en bijgebouwen, verbouwing van woning en bijgebouwen. • Gevelrenovaties bijv. Woning verduurzamen,nieuwe kozijnen,nieuwe boeidelen, of gevelbekleding. Mijn bedrijf is gevestigd in Dedemsvaart.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Helaas iets verkeerd gedaan in het systeem
  Kom in contact
 • Van der Most grondverzet & dienstverlening
  Van der Most grondverzet & dienstverlening

  Nieuw op Werkspot

  Slotenmaker in Dedemsvaart

  Ik ben een bedrijf gespecialiseerd voor particulieren en bedrijven! Ik doe eigenlijk veel werkzaamheden van grondverzet tot stratenmaker en tuin/terrein onderhoud! Zelf heb ik een tuintrekker en andere machines met verschillende werktuigen erbij hierbij kan ik veel werkzaamheden voor u in orde maken! Raakt u geïnteresseerd neem dan contact op!

  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Hoonhorst
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Slotenmaker in Dedemsvaart

  Ik ben al meer dan 25 jaar zzp-er in de bouw en daarin doe ik bijna alle werkzaamheden. Het meeste wat ik doe is renovatie. Ik ben in het bezit van mijn eigen steiger en hoogwerker van 17 meter.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Prima, klus snel geklaard!
  Kom in contact
 • Fortris FSE
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Slotenmaker in Dedemsvaart

  Fortris FSE is gevestigd in Regio Zuid-Holland. Doel: Hoge service en meedenken/adviseren tot een mooi geheel.

  Kom in contact
 • KP Bouwservice
  KP Bouwservice

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Dedemsvaart

  Ik Kevin Polane ben in Januari begonnen voor mezelf onder de naam KP Bouwservice. Ik heb met name de laatste tijd in Groningen gewerkt aan het renoveren en duurzaam maken van oude panden tot nieuwe luxe appartementen. (Denk hieraan aan isoleren,kunstof kozijnen plaatsen en het geheel opnieuw stukadoren) Ik ben sinds 2018 klaar met mijn opleiding als Allround timmerman en ben daarna in loondienst geweest wat mij toch te weinig uitdaging gaf. Vandaar dat ik ervoor heb gekozen om voor mijzelf te beginnen. Ik ben in heb bezit van een vca diploma dus ga netjes en veilig te werk. Ook ben ik volledig verzekerd voor uw en mijn spullen. Neem gerust contact op zodat wij samen uw project kunnen realiseren!

  Kom in contact
 • Mepschen bouw & dienstverlening

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Dedemsvaart

  Mepschen bouw & dienstverlening kan je helpen met je Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Dakspecialist, Sloopbedrijf klus in Schuinesloot en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Meubel(s) maken, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Mepschen bouw & dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • De Rots Kozijnen
  De Rots Kozijnen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Slotenmaker in Dedemsvaart

  Bedankt dat je even tijd maakt om op mijn profiel te kijken. In 2009 ben ik gestart met Derotskozijnen in Ede. Daarvoor 14 jaar ervaring opgebouwd bij 2 kozijn en glas bedrijven. Wij verkopen en monteren kunststofkozijnen , houten kozijnen, aluminium kozijnen, dakramen en buitenzonwering. Inmiddels woon ik in Lutten en begin nu hier ook een klantenkring op te bouwen. Alles word netjes en vakkundig gemonteerd. Mocht er een keer wat mis gaan, dan hebben wij uiteraard een montage verzekering voor bijvoorbeeld schade aan u vloer of vensterbank. Ik hoop van dienst te kunnen zijn bij uw wensen om de gevels van u huis te renoveren.

  Laatste review:
  Hor plaatsen of vervangen-
  twee, reeds gekochte horren op schuine dakramen geplaatst. Ontzettend fijn en respectvol persoon. Kon snel de klus klaren, prima gedaan, prijs erg fijn. Zeer aan te raden!
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Dedemsvaart, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Dedemsvaart

Andere vakmensen in Dedemsvaart

Vind vakmensen bij jou in de buurt