Vind gevelspecialisten in Dedemsvaart

Op zoek naar gevelspecialisten in Dedemsvaart? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Dedemsvaart

 • Geertman Schilderwerken
  Geertman Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelspecialist in Dedemsvaart

  Wij van Geertman Schilderwerken zijn gespecialiseerd in het verzorgen van Binnen- en Buiten schilderwerk voor de particuliere en zakelijke klant. Wij leveren hoogwaardig schilder-en onderhoudswerk aan uw woning of pand. Wij brengen samen met u uw wensen duidelijk in kaart zodat u een offerte op maat krijgt die helder en transparant is. Want tot slot is het uw tevredenheid die lijdt tot onze voldoening. Een greep van de werkzaamheden die wij doen; - Buiten schilderwerk - Binnen schilderwerk - Behang & glasvlies aanbrengen - Decoratieve wandafwerking - Glas plaatsen - Airless spuiten - Houtrot saneren. Een hartelijke groet, Peter Geertman Geertman Schilderwerken.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Erg fijne samenwerking gehad waarin veel overleg mogelijk was en uiteindelijk een prachtig resultaat hebben gekregen voor een nette prijs. We hebben dan ook onze nieuwe vaste schilder gevonden!
  Kom in contact
 • Dakdekker Mariusz
  Beoordeling: 4.4 van 54.4566 reviews
  Gevelspecialist in Dedemsvaart

  mijn beroep is een timerman Ik werk al 4 jaar als timmerman in NederlandIk heb 2 jaar op daken gewerkt laatste 2 jaar als all bouw timmerman

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig dakdoorvoer geplaatst. Komt afspraken na en prettige communicatie. Aanrader.
  Kom in contact
 • Goselink Techniek
  Goselink Techniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Gevelspecialist in Dedemsvaart

  Als je op zoek bent naar een allround klussen/aanemers/installatie specialist in Elim drenthe, dan kan Goselink Techniek je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Installatie, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Badkamer specialist, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Bij inspectie bleek er echt veel en veel meer aan de hand dan alleen een stukje rot hout. Helemaal geen probleem gelukkig en de klus is door Ricky perfect afgehandeld. Daarnaast ook nog even de hemelwaterafvoer gerepareerd! Superblij met deze vakman, daarom een dikke aanrader!
  Kom in contact
 • Voegersbedrijf vrielink
  Voegersbedrijf vrielink
  Beoordeling: 3.9 van 53.9512 reviews
  Gevelspecialist in Dedemsvaart

  Ik heb aan Nederlands kampioenschap voegen gedaan en ben toen 2 van Nederland geworden . En nu wil ik graag me eigen bedrijf starten . Mijn werkzaamheden zijn complete gevelrenovatie . Daar hoort bij voegwerken,renovatie , restauratie, reiniging, impregneren.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Werk van de schoorsteen ziet er netjes uit. Kan nog wel letten op dat hij zijn werkplek schoon achterlaat, zie cement in goot.Heeft door zijn werkzaamheden schade aangebracht aan een dakpan waardoor er een nieuwe lekkage binnen is ontstaan, zie foto. Na hem hierop aangesproken te hebben, heeft hij na veel berichten heen en weer meegewerkt aan een oplossing. Bedankt daarvoor. Toevoeging: bij reparatie van de dakpannen, bleek het lood niet door dhr. Vrielink vervangen te zijn, maar had hij het geschilderd. Er is wel betaald voor het vervangen van lood en dit staat ook op de factuur. Ook heeft hij garantie beloofd. Helaas lekt het nog steeds wat door het lood komt. Dhr. Vrielink geeft geen gehoor.
  Kom in contact
 • H & H Multidiensten
  H & H Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Gevelspecialist in Dedemsvaart

  H&H Multidiensten bestaat sedert maart 2018 als V.O.F. van twee firmanten. Maar in feite is het de voortzetting van een ander bedrijf. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in tuinonderhoud, schilderen en klussen. We zijn werkzaam in de branche tuin onderhoud/ groenvoorziening. Daarnaast in de schildersbranche Ook kunnen wij kleine klussen in en rond het huis uitvoeren, zelfs huishoudelijk werk. We zijn voornamelijk werkzaam in de regio Ommen. In het verleden hebben we een eigen snijbloemen kwekerij , bloemenwinkel, hoveniers en klussen bedrijf en B&B gehad. Dit bedrijf heeft meer dan 25 jaar bestaan.In 2017 is de B&B verkocht en zijn wij verhuisd naar de regio Ommen. De ervaring qua groen en onderhoudswerkzaamheden hebben we ondergebracht in de VOF H&H Multidiensten.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Hans heeft topwerk bij ons geleverd. Erg tevreden. Vriendelijk en meedenkend. Wij kunnen hem zeker aanraden.
  Kom in contact
 • De zingende dakdekker
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Gevelspecialist in Dedemsvaart

  Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf in Oldeberkoop, dan kan De zingende dakdekker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Michael kon ons snel en deskundig helpen
  Kom in contact
 • Kitbedrijf Hoekstra
  Kitbedrijf Hoekstra
  Beoordeling: 4.6 van 54.6544 reviews
  Gevelspecialist in Dedemsvaart

  Kitbedrijf Hoekstra kan je helpen met je Aannemer klus in Hoogeveen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Kitbedrijf Hoekstra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kitten-
  Je reageerde snel op de klus en we hadden snel een afspraak. Vandaag zou je om 18.00uur komen. Na 18.30uur hebben we maar contact met jou gezocht. Je benoemd voor 18.00uur al autopech te hebben, het is dat wij hebben gebeld, anders bleven we in het ongewisse. Wegens je goed reviews hebben we benoemd kom met een goed oplossing. We wachten af! MK
  Kom in contact
 • Djustin Snippe Schilderwerken
  Djustin Snippe Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelspecialist in Dedemsvaart

  Djustin Snippe Schilderwerken kan je helpen met je Schilder klus in Hollandscheveld en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behangen kamer, Behang verwijderen te beantwoorden. Neem direct contact op met Djustin Snippe Schilderwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Komt afspraak na, werkt netjes schoon. Mocht ik nog een keer een schilder nodig hebben, dan heb ik een goed adres
  Kom in contact
 • schilderwerken van veen
  schilderwerken van veen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelspecialist in Dedemsvaart

  Hoi ik ben Henk. Eigenaar van Schilderwerken van veen Naar mijn opleiding en stage ben ik aan werk gegaan en veel ervaring op gedaan en heb ik inmiddels al ruim 10 jaar ervaring in het schilderen en behangen van woningen en panden met passie voor het vak hoop ik van elke klant hun droomwens realiteit te maken want bij mij staat de tevredenheid van de klant op de eerste plaats. Ook werk ik met hoog waardige producten om er voor te zorgen dat de klant een langdurige plezier van hun woning kan ervaren. en vind het ook van belang om de wensen te bespreken om zo van a/z te kijken wat de mogelijkheden zijn.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Henk heeft bij ons de boeidelen geverfd. Henk heeft het houtrot goed aangepakt en het ziet er weer super strak uit. Hij denkt prettig met je mee en komt met goede oplossingen. Als we weer iets willen laten verven vragen we Henk weer.
  Kom in contact
 • BDR cleaning service
  BDR cleaning service

  Nog geen reviews

  Gevelspecialist in Dedemsvaart

  gevelreiniging zandstralen voegen kappen scheur reparatie dakpan reinigen graffiti verwijderen

  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Dedemsvaart, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 114 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Dedemsvaart

Andere vakmensen in Dedemsvaart

Vind vakmensen bij jou in de buurt