Vind Meubelmakers in Dedemsvaart

Op zoek naar Meubelmakers in Dedemsvaart? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Dedemsvaart

 • Comfort Meubel
  Comfort Meubel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Meubelmaker in Dedemsvaart

  Comfort Meubel maakt al 25 jaar meubelen op maat voor bedrijven en particulieren. U hebt behoefte aan een meubel op maat tegen een betaalbare prijs. We maken keukens, schuifwandkasten, badkamermeubels, "gewone"kasten voor woondoeleinden maar ook voor kantoren enz... We maken onder andere: schuifwandkasten badkamermeubels maatwerkkeukens tafels ledikanten etcetera Als de Comfort Meubels uw dagelijks leefgenot verhogen is onze missie geslaagd!

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Correct, vriendelijk en zeer ter zake kundig. Echte vakmensen. Het ging om een boekenkast. Die is perfect afgeleverd en geplaatst. Ze hebben me zelfs geholpen met het uit en inruimen van de boeken wat erg fijn was. Ik ben erg tevreden!
  Kom in contact
 • De Regt Meubel & Maatwerk
  De Regt Meubel & Maatwerk
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Meubelmaker in Dedemsvaart

  Goedendag, Mijn naam is Aron de Regt. Ik ben een ontwerpend Meubelmaker gevestigd met de werkplaats in Steenwijkerworld Heeft u een meubelprobleem of komt u er niet uit? Of juist een idee in uw hoofd wat werkelijkheid moet worden? Geen probleem! Neem contact op met mij! En ik help u graag verder! Met vriendelijke groet, Aron de Regt De Regt Meubel & Maatwerk

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Klus verliep uitstekend en vlot. Goede communicatie dus helemaal prima!
  Kom in contact
 • Studio Eligno
  Studio Eligno
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Meubelmaker in Dedemsvaart

  Studio Eligno is een nieuw bedrijf dat eigentijdse, robuuste, maar elegante meubels op maat ontwerpt en maakt. De meubels van Studio Eligno kenmerken zich door het combineren van de unieke eigenschappen van het hout met vormen, texturen en afwerking. Hierdoor ontstaat een bijzonder, uniek meubel met oog voor detail.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Buitengewoon kundig en secuur. Neemt de tijd en heeft oog voor detail. Wandkast is super mooi gelukt!
  Kom in contact
 • Meubelmakerij Anne Kristel

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Dedemsvaart

  .

  Kom in contact
 • Wood Like
  Wood Like
  Beoordeling: 4.6 van 54.6526 reviews
  Meubelmaker in Dedemsvaart

  Wood Like werkt met hout in de breedste vorm. Van het planten, onderhouden en verwijderen van bomen, tot het verwerken van hout in diverse projecten. Ook voor meubels, schuttingen, pergola´s, vlonders, etc. kunt u bij ons terecht. Wat bieden wij: Bomen planten Bomen onderhouden/snoeien Bomen kappen (met behulp van klimgerei, mocht de boom niet in één keer geveld kunnen worden) Hout zagen, als brandhout of handzame stukken. Hout afvoeren. Hout verwerken in mooi meubilair of andere houten producten. Communicatie, zowel voor als tijdens de klus. Komen wij iets tegen wat het werk hindert of een risico vormt voor ons of de omgeving, nemen wij eerst contact met u op voor we de werkzaamheden vorderen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Boom prima gesnoeid! Goede tips gekregen
  Kom in contact
 • Julian's Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Dedemsvaart

  Julian's Timmerwerken kan je helpen met je Timmerman klus in Dedemsvaart en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Julian's Timmerwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • H.B.G-works
  H.B.G-works
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Meubelmaker in Dedemsvaart

  HBG works, Mijn naam is Brian Langerak, ik ben allround timmerman zzp’r. Ik ben gespecialiseerd in… • Houtbouw bijv. tuinhuizen,veranda’s,houtskeletbouw. • Aan&Verbouw bijv Uitbouwen van de woning en bijgebouwen, verbouwing van woning en bijgebouwen. • Gevelrenovaties bijv. Woning verduurzamen,nieuwe kozijnen,nieuwe boeidelen, of gevelbekleding. Mijn bedrijf is gevestigd in Dedemsvaart.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Helaas iets verkeerd gedaan in het systeem
  Kom in contact
 • M. Fokkens Handelsonderneming
  M. Fokkens Handelsonderneming
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Meubelmaker in Dedemsvaart

  Beste opdrachtgever, Aangenaam, mijn naam is Michael Fokkens. Na 14 jaar op de vrachtwagen, het stilzitten zat. Nou is het tijd om mijn handen vuil te maken. Ik vind het fijn om lekker buiten bezig te zijn. Ik heb veel ervaring met het maken van o.a tuinmeubelen. Daarnaast vind ik het leuk om producten van bijvoorbeeld oude haspels maken. Heeft u zelf een idee, ik maak het voor u! Ook ben ik ervaren in, en kan ik tuinonderhoud voor u uitvoeren; heggen snoeien, bloembakken maken, bomen en planten planten, en stopcontacten en waterkranen aansluiten in de tuin. Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Michael Fokkens M. Fokkens Handelsonderneming

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Hij is echt aardig en vriendlijk Fantastische werk geleverd
  Kom in contact
 • Dankelman Meubel & Interieur
  Dankelman Meubel & Interieur

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Dedemsvaart

  Dankelman Meubel & Interieur is de betrouwbare partner op het gebied van maatwerk meubels en interieur. Dankelman Meubel & Interieur maakt meubels compleet opmaat hierdoor voldoen de meubels altijd aan uw wensen en behoeften. Alles wat u doorgaans binnenshuis aantreft kan op maat en geheel naar eigen wens gemaakt worden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een badkamer meubel, inloop kasten, inbouwkasten. Boekenkasten, salontafels, eettafels en tv-meubels. Ook voor de zakelijke markt kunnen wij veel betekenen, balie's en winkel inrichting behoren tot de mogelijkheden. Onze passie is om een werkstuk te leveren dat voldoet aan alle wensen van de klant, hierbij is heel veel mogelijk. Wij maken maatwerk meubels geheel naar wens in plaatmateriaal en massief hout. Wij zijn tevreden wanneer u dat ook bent

  Kom in contact
 • Bridgewood
  Bridgewood
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Meubelmaker in Dedemsvaart

  Bij ons kunt u terecht voor een interieur op maat, zodat het altijd perfect past. Wilt u een opmaat gemaakt wastoren, trapkast, kledingkast, boekenkast, vakkenkast, keuken, keukenwand, badmeubel of een familietafel? Het kan allemaal.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Wat een drama. De beste man levert de kwaliteit van een dhz-er met twee linker handen. Afspraken worden niet nagekomen.
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Dedemsvaart, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Dedemsvaart

Andere vakmensen in Dedemsvaart

Vind vakmensen bij jou in de buurt