Vind vakkundige schilders in Friesland

Heb jij net een nieuwbouwwoning gekocht in Leeuwarden? Of woon je al jaren met veel plezier in een authentieke woonboerderij in Sneek, Franeker of Oosterwolde? Grote kans dat je de woning vroeg of laat moet schilderen. Door regelmatig het noodzakelijke onderhoud uit te voeren, blijft je woning immers netjes en veilig. Schilderwerk uitvoeren kan een behoorlijke klus zijn, zeker als je ook op hoogte moet werken, om bijvoorbeeld bij de kozijnen van de bovenverdieping te komen. Geen zin in gedoe of simpelweg geen tijd voor deze omvangrijke klus? Schakel dan een schilder in uit Friesland. De professional doet de klus met plezier voor je.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Winsum, Friesland

 • ZA Schilderwerken
  ZA Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Schilder in Winsum, Friesland

  . Wilt u het binnenwerk opfleuren met nieuwe kleuren of een ander behang? Uw kozijnen en ander buitenwerk goed onderhouden door een nieuwe beschermlaag? Als eigenaar van Z.A Schilderwerken luister ik goed naar uw wensen om precies dát resultaat te leveren waar u naar op zoek bent. Met mijn uitgebreide ervaring en kennis van verven (ik had een eigen verffabriek) adviseer ik u graag over kleuren en materialen die het beste bij uw project passen. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, behangen of houtrotrenovatie, ik zorg voor een zorgvuldige uitvoering met oog voor detail. Ik lever uitstekend werk tegen een scherpe prijs! Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  De schilder leverde uitstekend werk! Hij was efficiënt en vriendelijk. Zijn werk past perfect in mijn huis en heeft de ruimte echt opgefleurd. Ik zou hem zeker aanraden aan anderen.
 • Schilderwerken Knevelman
  Schilderwerken Knevelman
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Schilder in Winsum, Friesland

  Als schilder geef ik u graag advies over hoe u het onderhoud van uw woning op een rendabele en kwalitatieve wijze kunt behouden. Niets is voor een woning zo belangrijk als goed onderhouden schilderwerk. Een woning met achterstallig onderhoud is gevoelig voor weersinvloeden en daarmee ook voor bijvoorbeeld houtrot. Schilderwerken Knevelman is specialist in binnen- en buitenwerk. Kwaliteit, goed overleg en afspraak = afspraak, dat zijn mijn principes. Samen met u maken wij duidelijke afspraken over aanpak, materialen, voorbereiding en planning. En over de prijs natuurlijk, u kunt rekenen op een duidelijk gespecificeerde offerte. Mijn werkzaamheden bestaan uit: Alle mogelijke schilderwerkzaamheden, zowel binnen als buiten (onderhoud/ nieuwbouw). Behang- en wandafwerking, gevelafwerking, glaszetten, spuitwerkzaamheden, houtrot renovatie en vloercoatings. Stofvrij werken: Fijnstof is schadelijk voor de gezondheid en dan vooral kankerverwekkende stoffen zoals bijvoorbeeld hardhout. Schilderwerken Knevelman schuurt zowel binnen als buiten met stofafzuiging. Voor de opdrachtgever wel zo prettig, omdat deze niet maanden na het werk nog wordt geconfronteerd met stof. Houtrot wordt op een vakkundige manier herstelt, uitgefreesd en/of vervangen. Het product dat ik toepas bij houtrot renovatie is repair care. Het repareren van kozijnen d.m.v. houtrot renovatie is doorgaans veel goedkoper dan het kopen van nieuwe kozijnen. Daarnaast is houtrot renovatie ook nog eens milieuvriendelijker. Mijn opdrachtgevers bestaan uit particulieren de zakelijke markt als ook V.V.E's

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Na contact en bekijken klus snel een offerte en binnen een week begonnen aan de klus! Netjes werk afgeleverd, erg tevreden!! Reageert altijd snel en denkt mee.
 • Spuit - & Stukadoorsbedrijf reekers
  Spuit - & Stukadoorsbedrijf reekers
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schilder in Winsum, Friesland

  Spuit - & Stukadoorsbedrijf Reekers gespecialiseerd in stucen, en latex spuiten. U kunt mij vinden op Google: spuit - & Stukadoorsbedrijf Reekers, en op reekersspuitwerken punt nl vraag gerust naar de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super werk geleverd!!! Erg blij met het resultaat. Flexibel qua planning en mogelijkheden. Gaat voor kwaliteit i.p.v. tijd. Als we weer een klus hebben, dan hopen we weer van je dienstverlening gebruik te mogen maken.
 • Baars Stiens
  Baars Stiens
  Beoordeling: 4.2 van 54.2545 reviews
  Schilder in Winsum, Friesland

  Mijn naam is Ton Baars en ben in 2011 mijn eigen schildersbedrijf gestart.( ZZP-er ) In mijn werkzaamheden gebruik ik de beste verf, Sikkens Rubol AZ en lever kwaliteit voor een eerlijke prijs. Schoonmaken, ontvetten, schuren en aflakken behoren ook tot de taken. Tevens voer ik ook kleine houtrot reparaties uit. In de meeste gevallen probeer ik een richtprijs te geven, echter zou ik ook telefonisch met u in contact willen komen om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groeten, Ton Baars Baars Stiens

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Ton heeft ons prima gelopen, kwam keurig afspraken na en ging vertrouwd en snel te werk. We zijn blij met het werk wat hij geleverd heeft tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij een volgende klus ga ik zeker Ton weer vragen.
 • Moscouw
  Moscouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Schilder in Winsum, Friesland

  Ons bedrijf is een allround schildersbedrijf. Vakmanschap en kwaliteit zorgen al jaren voor een tevreden vaste klantenkring. Deze klanten kring bestaat uit: aannemers, particulieren, en woning bouw. Onze activiteiten beslaan : - schilderen van: houtwerk en staal. - sauzen van wanden en plafonds. - airless spuiten van latex en lak. - spack spuiten en sierpleisteren. Tevens verzorgen wij klein onderhoud van uw vastgoed. Wij hechten aan heldere afspraken en een open en frequente manier van communicatie , zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Ons vakwerk ontstaat door de juiste combinatie van professionele schilders met een goede kennis,kunde en inzicht. Wij werken met de beste kwalitatieve producten en materialen zoals sigma, sikkens, wijzzonol, boonstoppel,etc. waardoor wij u garantie kunnen geven. Wij staan met genoegen onze klanten bij met advies : kleur en producten. Omdat wij zijn een kleine onderneming zijn , kunnen wij ons vakwerk aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs op een voor u gelegen tijdstip. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Waarom ons bedrijf? -Vakkundig -Professioneel -Flexibel Betrouwbaar Werkzaam in: Friesland, Overijssel, Drenthe, Groningen, Noord Holland,

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Vlot geklaard.
 • Bijlsma Schildersbedrijf
  Bijlsma Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8550 reviews
  Schilder in Winsum, Friesland

  Hayo Bijlsma Schildersbedrijf; een allround schildersbedrijf gevestigd in Warten. U kunt bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenwerk, nieuwbouw, renovatie en onderhoud en behangwerk. Wij geven persoonlijk advies en leveren goede kwaliteit door jarenlange ervaring. Wij werken met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Hayo en zijn zoon Hylke hebben heel mooi en goed werk verricht. Vooraf heeft Hayo duidelijke prijsopgaaf afgegeven en hiermee zijn we akkoord gegaan. Planning ging ook perfect en een vensterbank waren ze zelf niet tevreden over, dus gewoon nog een keer extra. We hebben een jaren 30 huis met veel hout en glas in lood, dus beide mannen hadden we bijna 3 weken over de vloer. Was absoluut geen ergernis en goed overleg welke ruimtes eerst etc. Uiteindelijk meer dan tevreden met het eindresultaat! Werk was dus meer dan in klusomschrijving staat, ook trap en badkamer zijn geschilderd en een gedeelte ook nog behang geplakt. Nogmaals bedankt Hylke en Hayo. Wij kunnen deze vakmannen echt aanbevelen.
 • Metselbedrijf K. Miedema
  Metselbedrijf K. Miedema
  Beoordeling: 4.6 van 54.65149 reviews
  Schilder in Winsum, Friesland

  Miedema multiservice is een bedrijf die alle klussen kan doen. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Mooi werk geleverd. Netjes en volgens afspraak. Zeker aan te bevelen.
 • Schildersbedrijf Schuil
  Schildersbedrijf Schuil
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Winsum, Friesland

  Schildersbedrijf schuil is een klein 2 mansbedrijf. Wij, mara en sietse, zijn naast werkpartners ook relatiepartners en dat maakt ons bedrijf uniek. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit. Wij vinden het zeer belangrijk een goed resultaat neer te zetten met een goede kwaliteit-prijs verhouding. Naast de schildersopleiding die gevolgd is, werken wij ook nauw samen met onze verfleverancier Sikkens. Dit betekend dat wij bij alle cursussen en nieuwe ontwikkelingen aanwezig zijn en ook lid zijn van " sikkens vakschilders friesland".

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Prettige communicatie, tevreden over resultaat. Klein stukje waar toch door regen het schilderwerk wat minder mooi was komen ze nog even oplossen zonder daar moeilijk over te doen. Zeer tevreden dus.
 • SH bouwtotaal
  SH bouwtotaal
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schilder in Winsum, Friesland

  Heb je een Timmerman nodig in Leeuwarden of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Timmerman voor je kan uitvoeren, zoals Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, ook kunt u voor complete woning renovaties terecht bij ons , of voor een complete badkamer renovatie noem maar op . We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. En staat de klant en kwaliteit altijd op nummer 1. Mocht je gebruik willen maken van onze werkzaamheden of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op om je opdracht te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen. Wij zien u graag in de toekomst Met vriendelijke groet , SH Bouwtotaal

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Stefan en zijn team zijn bijzonder fijne mensen én goede vakmensen. Ze hebben volgens afspraak de klus keurig gedaan. Wij zijn heel tevreden!
 • Dennis De Jong Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Schilder in Winsum, Friesland

  20 jaar schildersevaring. Binnen en buiten schilderwerk. Behangen en glasvezel plakken. Glas zetten. Houtrot reparaties. Werkgebied noord Nederland.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Echte vakman weet wat hij moet doen echt netjes keurig werk geleverd ik bevel hem van harte aan ik denk dat ik in de toekomst weer bij hem aanklop voor meer zulke klussen,Dennis is eerste klas schilder!👍

4.6

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Winsum, Friesland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 90 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Winsum, Friesland

Kosten schilderwerken Friesland

Voor je de schilderklus uitbesteedt aan een schilder uit Friesland, ben je vast nieuwsgierig hoeveel geld je daarvoor moet reserveren. Uiteraard is dat niet heel nauwkeurig aan te geven, maar we kunnen je wel vertellen wat een schilder uit Friesland gemiddeld rekent aan kosten. Het uurtarief van een schildersbedrijf in Friesland ligt gemiddeld tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Dat is exclusief btw en materiaalkosten.

Wil je de kozijnen op eerste of tweede verdieping laten schilderen, dan kan het zijn dat de schilder een steiger moet huren. Deze kosten berekent de schilder uit Friesland aan je door. In de regel betaal je voor een buitenschilder uit Friesland meer dan voor een binnenschilder uit dezelfde provincie. Voor de buitenschilder kom je uit op een bedrag van gemiddeld € 20,- tot € 35,- per vierkante meter. Voor het schilderen van binnenmuren en plafonds houd je rekening met een prijs tussen de € 6,- en € 15,- per vierkante meter. Deze bedragen zijn exclusief btw.

Het btw-tarief dat je betaalt voor het schilderen van je woning in Winsum, Joure of een andere plaats in Friesland is afhankelijk van hoe oud je woning is. Is je woning jonger dan twee jaar, dan betaal je het reguliere tarief van 21 procent. Is je woning ouder, dan rekent de schilder uit Friesland het lage btw-tarief van 9%. Is je woning dus bijna twee jaar oud, dan loont het om nog heel even te wachten met het uitvoeren van het schilderwerk. Dat kan je een hoop geld besparen.

Schilder Friesland: zelf doen of uitbesteden? 

Schilderen is niet zozeer een ingewikkelde klus, maar vooral een tijdrovende. Je kunt het schilderwerk aan je woning dan ook best zelf doen. Zorg er dan wel voor dat je goed materiaal gebruikt. Niks zo vervelend als afplaktape waar de verf toch onderdoor komt of een kwast die tijdens het schilderen zijn haren verliest. Daarnaast is het voor het schilderwerk buiten soms noodzakelijk om een steiger te huren, omdat ladders vaak niet lang genoeg zijn om ook de zolderramen mee te pakken.

Wil je jezelf de tijd en moeite besparen én zeker zijn van een goed resultaat waar je weer jaren plezier van hebt? Schakel dan een schilder uit Friesland in om de klus voor jou te doen. Ook geeft de schilder uit Friesland vaak garantie op het geleverde werk. Dat is wel zo'n zeker gevoel.

Schildersbedrijf Friesland gezocht? 

Wil jij je klus uitbesteden aan een vakkundige schilder uit Friesland? Plaats je klus dan eenvoudig op Werkspot en kom snel in contact met de beste schildersbedrijven van de provincie. Omschrijf je klus zo gedetailleerd mogelijk, zodat de schilder uit Friesland een realistische prijs af kan geven. Reageren er meerdere schilders uit Friesland? Check dan de reviews van andere klanten. Dat geeft je een goed beeld van de ervaringen van andere mensen met deze schilder uit Friesland.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Winsum, Friesland

Vind vakmensen bij jou in de buurt