Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Cruquius

 • matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55275 reviews
  Kozijnspecialist in Cruquius

  ons bedrijf bestaat sinds 1989 en wij zijn gespecialiseerd in het afhangen van alle soorten deuren . Voor alles op het gebied van deuren en deurkozijnen bent u bij ons aan het goede adres , tevens plaatsen wij sloten, en veiligheidsbeslag .bijkomend timmerwerk kan ook worden uitgevoerd

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Matthijs doet al jaren op dezelfde wijze zijn werk. Als je dan iets wilt wat afwijkt van wat hij gewend is dan heb je een probleem. In ons geval wilde hij niet meegaan in het gebruik van iets dikker isolatieglas in plaats van het gebruikelijke HR++ glas. Dit zou niet kunnen volgens hem terwijl ik een offerte heb liggen van een groot isolatiebedrijf dat hetzelfde glas juist aanraadde in de bestaande kozijnen en deuren. Matthijs had kreeg zo de balen van mij dat hij de klus teruggaf en de reeds bestelde deur terug stuurde naar zijn leverancier. Dus: wil je het geijkte dan kun je bij hem terecht, wil je iets afwijkends, zoek verder
 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85290 reviews
  Kozijnspecialist in Cruquius

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Slot netjes in de deur gemonteerd en ook nog een raamsluiting gerepareerd en de deur liep aan. Nu is alles weer goed, heel blij mee!
 • Aan het werk
  Aan het werk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95117 reviews
  Kozijnspecialist in Cruquius

  Klussenbedrijf AANHETWERK is een bedrijf waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en (klein-) bedrijf. Klussenbedrijf AANHETWERK is geen aannemersbedrijf, maar een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit, draait Klussenbedrijf AANHETWERK al jaren aan de top mee. Wilt u, als particulier en/of bedrijf gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Geweldig werk afgeleverd! Voordeur is nog nooit zo gemakkelijk open en dicht gegaan. Echt toppers! Scharnier bleek geheel afgebroken te zijn in de deur van mijn rijksmonument en is keurig vervangen. Goed overleg, let op details, werkt snel en netjes en ik zou David zeker weer vragen bij een nieuwe klus 👌
 • Garcia klussenbedrijf
  Garcia klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4515 reviews
  Kozijnspecialist in Cruquius

  I am a carpenter I have a lot of experience in the manufacture of rustic furniture restoration and installation of doors and windows ceiling lowering division of environments with wooden walls and rips laminate flooring !

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Quick and efficient fix for our door and window!
 • de creatie
  de creatie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Cruquius

  Hallo, Ik ben Clyde klosteren en ik ben een gecertificeerde timmerman. Hiervoor heb ik de basis en daarna vervolg timmeropleiding gedaan. Ik ben in de bouw gaan werken omdat ik het mooi vind om van niets, iets te maken. Of het creëren iets nieuws, vandaar de naam van mijn bedrijf ( De Creatie ). Ik heb 8 jaar in de nieuwbouw gewerkt en inmiddels 9 jaar werkzaam in het onderhoud en het renovatie werk. Mijn doel is altijd vakwerk leveren en mijn klanten tevreden te houden. Het streven naar goede communicatie met de klant, vind ik erg belangrijk, want als je elkaar goed begrijpt wordt en is het allemaal een stuk duidelijker. En brengt het ons dichterbij de Creatie.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Clyde heeft de opdracht boven verwachting volbracht, uiterst vriendelijke, geduldige en aimabele man die ons met zijn vakmanschap een absoluut wow gevoel heeft bezorgd Wij hadden vooraf niet kunnen bedenken dat t resultaat zo mooi zou worden, echt fantastisch!
 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75798 reviews
  Kozijnspecialist in Cruquius

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Prima opgelost
 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.7 van 54.7563 reviews
  Kozijnspecialist in Cruquius

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Heel snel contact gekregen en de klus is kort daarna en naar vakkundig uitgevoerd. Top!
 • Durwin
  Durwin
  Beoordeling: 4.8 van 54.8566 reviews
  Kozijnspecialist in Cruquius

  Durwin is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in: -> onderhoud en reparatie van hang- en sluitwerk waaronder draaikiep of zg kiepkantelramen in zowel houten, kunststof als aluminium kozijnen. ->Het leveren van horren voor ramen en deuren -> infrezen ( met de modernste stofvrij freesapparatuur) van driepuntssluitingen in buitendeuren maar ook binnendeursloten. -> levering en afhangen van buitendeuren, indien gewenst perfect gespoten in Sikkens 2K lak voor een super glad resultaat waarbij de deur vele jaren onderhoudsvrij is. -> levering en installatie van mechanische beveiliging volgens richtlijnen van PKVW Werkzaamheden worden snel en nauwkeurig uitgevoerd en als wij weggaan is de rommel opgeruimd.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Heel tevreden: de uitleg voorafgaand aan de reparatie, de reparatie zelf, een korte wachttijd, tijdens de reparatie ook weer een goede uitleg gekregen, kamer schoon achtergelaten en super vriendelijk. Een aanrader!
 • Amar Klusbedrijf
  Amar Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Kozijnspecialist in Cruquius

  Amar Klusbedrijf Reparieren Meubels Maken Deuren en Kozijnen platsen Vloeren Timmerwerk

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Perfect
 • Goed met hout
  Goed met hout
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Kozijnspecialist in Cruquius

  Febro timmer en montagebedrijf ( voorheen Goed met hout ) heeft zich in de markt ontwikkeld als een all round bedrijf. Ons team bestaat uit meerdere specialisten. Denk dan aan bijvoorbeeld stukadoors, tegelzetters, loodgieters, elektriciens en timmerlieden. Elke opdracht kan worden uitgevoerd door ons. Wij doen badkamer en toilet renovaties, complete woning renovaties, trap en keuken renovaties maar ook uitbouwen en dakkapellen. Tevens doen wij ook kozijnen en gevel renovaties. Dit kan zowel hout, kunststof als van andere materialen zijn. Wij werken met de grotere merken, zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Heeft u een klus liggen, denk dan aan Febro timmer en montagebedrijf, wellicht kan 1 van onze specialisten u ergens mee van dienst zijn.

  Laatste review:
  Garage (ver)bouwen-
  Quick and good work, communication with Ferry was great and he tried to accommodate my needs any way he could. Recommended!

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Cruquius, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 979 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Cruquius

Populaire diensten

Andere vakmensen in Cruquius

Vind vakmensen bij jou in de buurt