Vind domotica specialisten in Cruquius

Op zoek naar domotica specialisten in Cruquius? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Cruquius

 • ASK Engineering
  ASK Engineering
  Beoordeling: 5 van 555101 reviews
  Domotica specialist in Cruquius

  ASK is gespecialiceerd in alles rondom Thuis netwerken voor digitale TV, Internet, Wifi en Smarthome producten. ASK is breed inzetbaar. Heeft u een verouderd binnenhuis netwerk, waarmee digitaal tv kijken lastig wordt? Heeft u last van blokjes, streepjes of wegvallend beeld? Is uw wifi niet goed meer? Wilt u geen kabels trekken naar bijvoorbeeld de slaapkamer maar toch tv kunnen kijken? Of misschien wilt u uw meterkast ordennen of opschonen? Heeft u meer aansluitingen nodig om meerdere tv's te kunnen plaatsen? Wandcontactdozen voor tv of netwerk plaatsen of vervangen, coax of netwerkkabels trekken. Inregelen of plaatsen van versterkers of storingen lokaliseren en verhelpen. Smart tv of andere smart apparaten installeren of ophangen? ASK staat voor u klaar!

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Jallal is zeer attent en kundig. Probleem was na een analyse snel verholpen. Zeker aan te raden
 • WiFix Service
  WiFix Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Domotica specialist in Cruquius

  Met ruim tien jaar aan ervaring op het gebied van netwerk, hebben wij ons geprofileerd als specialist in het leveren van hoogwaardige wifi-diensten. Netwerken optimaliseren is onze voornaamste focus en wij richten ons op het bieden van betrouwbare wifi-oplossingen. We zijn gedreven in het leveren van efficiënte en betrouwbare wifi-diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  WiFix Service reageerde zeer snel op opdracht: verdere kontakt ook prima, duidelijke afspraken. Uitstekende vakman, goed ingevoerd in vakgebied, met toe te passen adviezen. Leverde werk conform opdracht. Aanrader!
 • MAM Elektrotechniek
  MAM Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Domotica specialist in Cruquius

  Ik ben Mohamed, ben 33 jaar oud. Ik ben afgestudeerd als Electrical Power Enginee. Ik heb alle benodigde certificaten behaald. Aansluitend ben ik vier jaar in dienst geweest bij een professioneel elektriciteitsbedrijf, maar nu wil ik beginnen met het opzetten van mijn eigen bedrijf. MAM Elektrotechniek is je ideale partner als je een Elektricien nodig hebt in Haarlem en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Airco installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Tuin- of buitenverlichting installeren... KNX programmeren, CCTV en toegangscontrole, Intercom, gebouw installaties en verlichting, elektrische laadpaal,meterkast inbouwen en Storingen zoeken.Aanleggen van stroomkabels aanleggen, omvormer aansluiten installaties in de woningbouw en utiliteit, te denken aan verlichting,schakelmateriaal en stopcontacten en nog veel meer diensten die wij als Elektricien voor je kunnen uitvoeren.Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Superblij met Mohamed :D Hij is rustig, vriendelijk, en heel vakkundig. Ik kan hem van harte aanbevelen!
 • Multi Elektro Fix
  Multi Elektro Fix
  Beoordeling: 4.7 van 54.7591 reviews
  Domotica specialist in Cruquius

  We zijn ervaren bedrijf voor aanleggen elektra,netwerk en data kabels. ● Wifi verbeteren,computer installatie en opschonen van virussen. ● Camera systemen aanleggen en installeren ● Stopcontacten en schakelaars vervangen,repareren en installeren ● Data kabels aanleggen,wandcontactdozen monteren en RJ45 stekkers knijpen ● Verlichting ophangen, verplaatsen,nieuwe lichtpunt maken, bekabeling aanleggen tussen schakelaar en lichtpunt en dimmers monteren ● Groep uitbereiding meterkast ● Aarde draad aanleggen voor hele huis ●Slimme deurbel installeren ( Nest,Eufy en Ring) ook oude deurbellen vervangen en installeren ● Slimme thermostaat installeren en storing verhelpen ● Inbouwspots aanleggen en storing verhelpen ● Inductie kookplaat groep aanleggen en installeren ● Buiten stroom en buitenverlichting aanleggen en storing verhelpen !!! Binnenkort gaan we ook starten met feeswerkzaamheden!!! <<<<Alle diensten die we leveren staan onder garantie>>>> Multi Elektro Fix

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Deze elektricien is zondermeer de slechte elektricien van Nederland/Wereld nadat ik diverse mailtjes heb verstuurd en gebeld kreeg ik geen antwoord dus heb ik een andere elektricien in moeten schakelen dit verbaast van het feit dat hij de bedrading had gepust het gevolg wij zaten nachts zonder licht op de galerijen en hal. Zonder meer een slechte elektricien. Wout Langereis Koog aan de zaan
 • Domota
  Domota
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Domotica specialist in Cruquius

  Domota doet onder andere: - Installatie van slimme deurbellen - Installatie van camera's - Installatie van slimme lampen - Installatie van een slimme dashboard met al je apparaten - installatie van slimme thermostaten

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Eufy bel geïnstalleerd netjes op de afgesproken tijd en super netjes de bel geïnstalleerd.
 • Monamo Installatietechniek
  Monamo Installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75499 reviews
  Domotica specialist in Cruquius

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Good Job well done by him! I really appreciate it
 • EBDM
  EBDM
  Beoordeling: 4.7 van 54.7546 reviews
  Domotica specialist in Cruquius

  EBDM is een elektrotechnisch bedrijf. Ik ben werkzaam in regio noord-zuidholland. Het is een jong bedrijf maar met jaren ervaring in de woningbouw, renovatie en nieuwbouw. Werkzaam in beveiliging zoals alarm systemen en camera systemen. Ik ben werkzaam in pv installaties, zonnepanelen en gespecialiseerd in meterkasten. Ik heb een team hiervoor samengesteld. Opleiding eerste monteur elektrotechniek, vakopleiding technicus, MBV diploma beveiliging en cursus nen 1010 en nen 3140. Ik ben VCA Vol gecertificeerd, zonnestroom installateur en ik heb een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Ik werk alleen met A Kwaliteit materialen en gereedschappen. Storing oplossen is een uitdaging voor voor me. Ik sta 24-7 hiervoor klaar. Kwaliteit en veiligheid staat hoog in de vaandel. Mijn motto is Kwaliteit staat boven kwantiteit.

  Laatste review:
  Kleine elektrische werkzaamheden-
  Snel en vakkundig. Nummer van Gino jou ik in mijn telefoon.
 • JiWo Klussenbedrijf
  JiWo Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55554 reviews
  Domotica specialist in Cruquius

  Jiwo Klussenbedrijf voor al uw werkzaamheden binnenshuis! Eenmanszaak met ruim 22 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Jimmy reageerde snel, dacht mee met de klus, kwam zijn afspraken na, was snel en plezierig om mee te werken. Het ging hier om de installatie van buitenverlichting in de tuin. Aanbevolen!
 • H@RBOUL
  H@RBOUL
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Domotica specialist in Cruquius

  Voor de volgende klussen, BETTER CALL H@RBOUL Aansluiten en installatie van nieuwe apparatuur, Blokjes op TV verhelpen ( ziggo ), Wifi-bereik verbeteren, Verkoop top kwaliteit kabels op maat ( coax en UTP), Verkoop en aansluiten van versterkers voor tv signaal ( ziggo geschikt ), Wandcontactdozen (coax en UTP) aansluiten of vervangen, Kabels trekken, Meterkast opruimen van onnodige kabels kabelschade repareren ( COAX GLASVEZEL UTP )

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Vriendelijk, professioneel, denkt mee, en is niet te beroerd om wat extra te doen. Klus geklaard zoals bedacht. Ruimt alles netjes op na afloop. Aanrader!!! Zou zo weer gebruik maken van zijn diensten.
 • Taim Elektro
  Taim Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Domotica specialist in Cruquius

  .Betrouwbare Elektricien - Voor al uw Elektrische Behoeften! Problemen met elektriciteit? Wij hebben de oplossing! - Vakkundige installatie van verlichting en elektrische panelen - Grondige inspecties voor veilige elektrische systemen - Probleemloze renovaties en verbouwingen ik ben gecertificeerd, betrouwbaar en staan voor kwaliteit. Bel nu voor een offerte: nul - zes - twee - acht- negen- zeven - nugent- nul - twee - twee

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Fantastic job. Even customized the lamp for our liking. Everything was perfect, very professional and knowledgable. Highly recommend him!

4.9

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Cruquius, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 207 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Cruquius

Andere vakmensen in Cruquius

Vind vakmensen bij jou in de buurt