Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Vijfhuizen

 • baltus sloten service en montage
  baltus sloten service en montage
  Beoordeling: 4.5 van 54.5562 reviews
  Kozijnspecialist in Vijfhuizen

  Paul Baltus Slotenmaker, de specialist als het gaat om: - Cilinders en sloten - Meerpuntsluitingen - Service en onderhoud - Spoedservice - Inbraakschade herstellen - Beveiliging - Kluizen - Horren -buiten deuren plaatsen -binnen deuren plaatsen Wij hanteren de skg3 norm, geven garantie en werken volgens de richtlijnen van het politie veilig keurmerk. Vooraf een duidelijke uitleg van onze werkzaamheden en kosten. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Reviews ! ik krijg een -review dat ik geen gehoor geef aan een Afspraak. ook als slotenmaker moet ik naar spoed klus , als je dit zou overkomen wil je meteen hulp! ik focus meteen op deze klus en zal later zonder uitleg of gebeurtenis een nieuwe maken hopend op begrip hiervoor . als ik aan een dag klus bezig zou zijn verwijs ik de spoed naar mijn collega´s door .

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Professional, skilled and modest. It was difficult to find a time which would work, but the wait was worth it. Recommended.
 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85386 reviews
  Kozijnspecialist in Vijfhuizen

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Marco was precies op tijd en klaarde het klusje razendsnel en goed.
 • Pak Horren
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Kozijnspecialist in Vijfhuizen

  Ik maak Plisse hordeuren en raamhorren op maat. BEHALVE de horren die elders zijn gekocht. Heb ervaring opgedaan bij het bedrijf van mijn neef die al 15 jaar in het vak zit. Nu ik het onder de knie heb wilde ik een bedrijf voor mezelf beginnen. Garanties 100% op maat en standaard 2 jaar garantie. Ik werk uitsluitend met aluminium

  Laatste review:
  Hor plaatsen of vervangen-
  Super goede service , snelle levering en zeer vriendelijk en netjes
 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85263 reviews
  Kozijnspecialist in Vijfhuizen

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Fast service, door works brilliantly now and no more needing to lift it and kick it. The door is leveled perfectly and is now easy to open and close.
 • matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55255 reviews
  Kozijnspecialist in Vijfhuizen

  ons bedrijf bestaat sinds 1989 en wij zijn gespecialiseerd in het afhangen van alle soorten deuren . Voor alles op het gebied van deuren en deurkozijnen bent u bij ons aan het goede adres , tevens plaatsen wij sloten, en veiligheidsbeslag .bijkomend timmerwerk kan ook worden uitgevoerd

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Een man die zijn afspraken nakomt, maatwerk heeft geleverd en vrij vlot de klus heeft geklaard! Zeer zeker aan te bevelen!
 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75743 reviews
  Kozijnspecialist in Vijfhuizen

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Henky is een vakman die zijn werk perfect doet. Vandaag om 10.00 uur afgesproken en hij was ruim op tijd. Badkamer raamkozijn is vakkundig gerepareerd en alles werkt weer naar behoren. Qua kosten viel het reuzen mee. Henk ontzettend bedankt voor alles. Wie weet tot de volgende keer!
 • Amar Klusbedrijf
  Amar Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Kozijnspecialist in Vijfhuizen

  Amar Klusbedrijf Reparieren Meubels Maken Deuren en Kozijnen platsen Vloeren Timmerwerk

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Amar works very well. He is particularly handy to frame wood and perform installations. He is precise and always available. I totally recommend him!
 • Custom WoodWorks B.V.
  Custom WoodWorks B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews
  Kozijnspecialist in Vijfhuizen

  Uit onze jarenlange werkervaring, in vaste dienst én als ZZP-ers, hebben wij opgemerkt dat de vraag hoog is naar het vervaardigen van ramen, deuren, kozijnen; op maat gemaakt! Omdat de vraag hoog is maar het aanbod laag, hebben wij Custom Woodworks B.V. opgericht. In onze machinale houtbewerkingsbedrijf hebben wij nu de mogelijkheid om aan al uw wensen te voldoen; op maat gemaakt! Kijkt u ook eens op op onze website om meer impressie te krijgen. Zo kunt u zien dat wij ook trappen, lijsten/architraven, meubels én kasten vervaardigen. Uw wensen op maat gemaakt!

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Prachtig werk geleverd voor nieuwe kozijnen en ramen op maat.
 • de creatie
  de creatie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Vijfhuizen

  Hallo, Ik ben Clyde klosteren en ik ben een gecertificeerde timmerman. Hiervoor heb ik de basis en daarna vervolg timmeropleiding gedaan. Ik ben in de bouw gaan werken omdat ik het mooi vind om van niets, iets te maken. Of het creëren iets nieuws, vandaar de naam van mijn bedrijf ( De Creatie ). Ik heb 8 jaar in de nieuwbouw gewerkt en inmiddels 9 jaar werkzaam in het onderhoud en het renovatie werk. Mijn doel is altijd vakwerk leveren en mijn klanten tevreden te houden. Het streven naar goede communicatie met de klant, vind ik erg belangrijk, want als je elkaar goed begrijpt wordt en is het allemaal een stuk duidelijker. En brengt het ons dichterbij de Creatie.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Clyde heeft de opdracht boven verwachting volbracht, uiterst vriendelijke, geduldige en aimabele man die ons met zijn vakmanschap een absoluut wow gevoel heeft bezorgd Wij hadden vooraf niet kunnen bedenken dat t resultaat zo mooi zou worden, echt fantastisch!
 • ZZP Z.Pomorski
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Kozijnspecialist in Vijfhuizen

  Werkgebied-Amstelveen,Aalsmeer, Uithoorn, Kudelstaart,Amsterdam 10 jaar ingeschreven bij KvK Werkzaamheden binnen en buiten thuis

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Erg professioneel en prettig in de communicatie!

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Vijfhuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 548 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Vijfhuizen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Vijfhuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt