Vind loodgieters in Serooskerke, Schouwen-Duiveland

Kom in contact met geverifieerde loodgieters op Werkspot. Omschrijf je klus en vind loodgieters in Serooskerke, Schouwen-Duiveland.

Waar heb je hulp bij nodig?

Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Serooskerke, Schouwen-Duiveland

 • RvWRiool
  RvWRiool
  Beoordeling: 4.8 van 54.85199 reviews
  Loodgieter in Serooskerke, Schouwen-Duiveland

  Riool ontstoppingen

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Klus is goed verlopen, vriendelijk en weet waar hij het over heeft!
 • Fransz Allroundservice
  Fransz Allroundservice
  Beoordeling: 4.1 van 54.1540 reviews
  Loodgieter in Serooskerke, Schouwen-Duiveland

  Allround service voor al uw lopende zaken

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Kwamen gemaakte afspraak na, ondanks tegenslag
 • Sjaak van Noord
  Sjaak van Noord
  Beoordeling: 4.2 van 54.2517 reviews
  Loodgieter in Serooskerke, Schouwen-Duiveland

  Ruim 10 jaar ervaring in zeer diverse renovatie werkzaamheden. Sinds 2009 als zelfstandig ondernemer (ZZP-er). Specialist op het gebied TOTAAL-renovatie van badkamer en toilet. Alle werkzaamheden voer ik zelf uit. van het slopen van de oude badkamer en/of toilet. het aanpassen van het leidingwerk en riolering en eventueel het aanpassen van elektra. het plaatsen van inbouw-reservoir, doucebak, ligbad, douchedrain etc. uitvlakken van de wanden, indien nodig egaliseren van vloer etc. Het tegelen van wanden en vloer, voegen en afkitten, Monteren van sanitair en accessoires, tot en met het laatste detail van de afwerking! Ook voor het plaatsen van dakraam of dakkapel bent u bij mij, aan het juiste adres. Even als het compleet renoveren en eventueel isoleren van uw pannen-dak behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Sjaak heeft bij ons een super mooie badkamer en toilet gemaakt. Communicatie en afspraken altijd correct. Ondanks de hitte van afgelopen zomer bleef Sjaak gewoon doorwerken. Sjaak werkt heel nauwkeurig en georganiseerd. Dankjewel Sjaak wij zijn super trots op onze badkamer!
 • K van der Ham Rioolservice
  K van der Ham Rioolservice
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Loodgieter in Serooskerke, Schouwen-Duiveland

  Voor alle service aan uw riolering. K van der Ham Rioolservice is gespecialiseerd in het reinigen, ontstoppen, inspecteren en onderhouden van afvoer/rioolleidingen. Onze monteurs zijn dagelijks op pad om allerlei riool en afvoer problemen te verhelpen. Dit doen wij voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen. K van der Ham Rioolservice helpt u snel en vakkundig bij een verstopt riool of wanneer uw afvoer verstopt is. U kunt bij ons terecht voor Rioolinspectie Verstoppingen Preventief reinigen Reparatie Vervanging Nieuw aanleg Verdelging rioolvliegen Kruipluik realiseren Lediging vetputten Betonboringen Straatwerk in originele staat terugbrengen Klanttevredenheid is onze grootste prioriteit, uiteraard gaan wij schadevrij en efficiënt te werk en is kwaliteit gegarandeerd met oplevering in originele staat.

  Laatste review:

  Toilet repareren -

  Kwam op tijd, Karel is een vriendelijke man. Klus is perfect uitgevoerd. Dank je wel Karel !!
 • Willemse Service

  Nog geen reviews

  Loodgieter in Serooskerke, Schouwen-Duiveland

  Wij vervaardigen kasten, inloopkasten en keukens. Meubels voor particulieren en bedrijven. Kleine verbouwingen en onderhoud. Winkel/bedrijfs interieur Steigerhout meubels voor binnen en buiten Kortom wij lossen u problemen op!

 • Eckline
  Eckline
  Beoordeling: 4.8 van 54.8550 reviews
  Loodgieter in Serooskerke, Schouwen-Duiveland

  Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare aannemer.....dan bent u bij Eckline aan het juiste adres!!! Een aanspreekpunt voor de hele bouw. Eckline is gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden zoals: - Voor al uw klussen in en om het huis - Renovaties - Kunststof kozijnen ramen deuren - Vloeren incl natuursteen - Metselwerk - Laminaat leggen - Reparatie - Schilderwerken binnen en buiten - Badkamer verbouwing - Stukadoren - Aanleg terras - Elektra - En alle andere diverse werkzaamheden Ik kom bij u aan huis om een passende maar uiteraard vrijblijvende offerte samen te stellen.

  Laatste review:

  Ombouw/koof plaatsen/vervangen -

  Kon tussendoor bij ons even een koof plaatsen in de keuken. heeft deze netjes gestuct. Ook het stucwerk van het plafond heeft hij meegepakt wat bij een andere aannemer was blijven liggen. hierdoor weer alles netjes strak!
 • Klusser bedrijf S.Arends
  Klusser bedrijf S.Arends
  Beoordeling: 4.6 van 54.6535 reviews
  Loodgieter in Serooskerke, Schouwen-Duiveland

  Goedendag, Mijn naam is Stephan Arends. Ik heb veel ervaring in veel verschillende soorten klussen. Heeft u interesse, dan kom ik u graag zo snel mogelijk helpen! Graag maak ik een vrijblijvende offerte met een goede prijs voor u. Met vriendelijke groeten, Klusser bedrijf S.Arends Voor al uw huis tuin en keuken klussen.

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Lekkage dakkapellen verholpen, zelfs na een vervolg lekkage langs gekomen en binnen de garantie keurig opgelost. Stephan verstaat zijn vak , is duidelijk en eerlijk over de situatie. Hij komt zijn afspraken na.
 • Gildevoet Bouwservice

  Nog geen reviews

  Loodgieter in Serooskerke, Schouwen-Duiveland

  Gildevoet Bouwservice is gestart in januari 2019 en werkzaam op Schouwen-Duiveland in Zeeland

 • Bal B&B
  Bal B&B
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Loodgieter in Serooskerke, Schouwen-Duiveland

  Bal Pro levert diensten voor een relatief laag tarief. Jarenlange ervaring met timmerwerkzaamheden, reparatiewerkzaamheden, industrieel schoonmaken, tuinonderhoud, etc.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  De klus was snel geklaard en hij denkt ook goed mee. Een prettig persoon om mee te werken.
 • Klusservice ABC
  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews
  Loodgieter in Serooskerke, Schouwen-Duiveland

  Klusservice ABC is een eenmanszaak die de volgende diensten aanbiedt. Het geheel of gedeeltelijk renoveren van badkamers, toiletten en keukens. Schilderswerkzaamheden binnen en buiten, laminaat- en tegelvloeren, water/gas en electra vanaf de meter en CV werkzaamheden muv onderhoud ketel. Verlaagde plafonds, vlieswerk en timmerwerk. Tevens alle kleine voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Door veel praktijkervaring, o.a. bij werkgevers, beheers ik de disciplines welke noodzakelijk zijn om bovengenoemde werkzaamheden op de juiste wijze uit te voeren en onvoorziene zaken direct op te lossen. Zo blijft de voortgang van elke klus gewaarborgd. De werkzaamheden worden netjes en correct uitgevoerd waarbij overleg met de klant een belangrijke rol speelt. Ook meedenken en het geven van adviezen zijn in deze van groot belang. Ik ben tenslotte degene met de nodige kennis en ervaring. Ten tijde van elk project is het zaak de klant zo min mogelijk overlast te bezorgen en er voor zorg te dragen dat rommel wordt opgeruimd. Ook dit zijn zaken waar Klusservice ABC voor staat. Het is niet voor niets dat het bedrijf sinds de oprichting, zonder enige vorm van reclame, altijd voorzien is van werk: betrouwbaar, eerlijk en een prima prijs/kwaliteitsverhouding, waarbij garantie minstens zo belangrijk is als het verkrijgen van een opdracht. Bij Klusservice ABC kan men ten alle tijden terecht voor een vrijblijvende offerte en gratis advies.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Alle reviews en mooie verhalen over Paul Koers en zijn eigen BV Klusservice ABC kloppen helemaal niet. Die kwam bij ons kijken, offerte gekregen en geaccepteerd, een afspraak was dat die begin van maart 2017 bij ons gaat beginnen.Begin is uitgesteld voor een maand....? Sindsdien hebben wij alleen smoesjes ,beloofdes en leugens. Begin van werkzaamheden wordt steeds weer uitgesteld en verschoven "voor antaal dagen "maar dat worden weken. Wij worden ondanks gegeven garantie door deze man al drie manden aan de lijntje gehouden. Wij zijn zwaar teleurgesteld in deze persoon! Die is totaal onvriendelijk en onbetrouwbaar . Door hem is onze huis al drie maanden grote opslag plaats geworden en wij hebben alleen problemen, stress en slapeloze nachten door hem gehad. Wij ervaren hem als nare, enge ,egoïstische en onbetrouwbaare man die alles beloofd maar uiteindelijk niets nakomt. Man met dubbele agenda.Lang geleden is al afspraak tussen ons gemaakt maar toch in de termijn van onze afspraak klust ie ergens anders. Volgens hem16 dagen vertraging in wzh aan onze badkamer normaal is!Toevalig is dat de tijd die nodig is om nog een badkamer extra(even tussendoor) te renoveren.Naast alle leugens ,hij vindt dat "betrouwbaarder dan hij bestaat niet". BEDANKT PAUL! Hier moest ik je een ster geven want anders niet kon.(dat was minimum ) In werkelijkheid bij ons heb jij min tien stèren gekregen en dat heb jij allemaal verdient.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Serooskerke, Schouwen-Duiveland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 263 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Serooskerke, Schouwen-Duiveland

Andere vakmensen in Serooskerke, Schouwen-Duiveland

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur