Vind loodgieters in Oud Zuilen

Op zoek naar loodgieters in Oud Zuilen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Oud Zuilen

 • Laaribi Installatietechniek
  Laaribi Installatietechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Loodgieter in Oud Zuilen

  Laaribi Installatietechniek: Kwaliteit is onze prioriteit Gepassioneerde installatiebedrijf, met oog op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij gaan pas weg als alles werkt en zodra u tevreden bent.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Soufiane heeft in goed overleg flexibel de klus opgepakt en helemaal naar wens en zoals afgesproken opgeleverd. We waren zelf ook aan het werk en Soufiane is prettig om mee te werken en levert net werk voor een goede prijs
 • WW Loodgietersbedrijf
  WW Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Loodgieter in Oud Zuilen

  WW Loodgietersbedrijf Utrecht levert kwaliteit en zet uw wensen centraal. We zijn op korte termijn beschikbaar en zorgen voor een vakkundige en betrouwbare service. Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Fantastisch! Super snel en kundig geholpen voor een normale prijs. Enorm bedankt!
 • Cam Bouw B.V.
  Cam Bouw B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Loodgieter in Oud Zuilen

  Renovatie UWE BADKAMER / STUKADOOR /KOZIJNEN/SLOOP SPECIALIST CAM BOUW BV WE ZIJN ALS AANNEMERSBEDRIJF TEVENS EIGENAAR VAN SANISALE SLIEDRECHT EN SANISALE WORMERVEER UW WONING VERBOUWEN OF RENOVEREN? CAM BOUW BV ZORGT DAT HET GOED GEREGELD IS! CAM BOUW BV is een gerenommeerd afbouwbedrijf met een team van meer dan 51 vakkundige medewerkers. Heeft uw plannen om uw woning te verbouwen of te renoveren? Cam Bouw BV maakt dromen waar. Met onze succesvolle “Alles-in-één-aanpak” hebben wij, al meer dan 25 jaar, vele woonhuis verbouwingen en projecten uitgevoerd en naar volle tevredenheid opgeleverd. -Badkamer renovaties gemiddelde prijzen zijn: € 7.450,- exclusief btw -Zeer kleine badkamer renovatie zoals een wasbak en een douche, gemiddelde prijzen zijn: € 6.550,- exclusief btw -Nieuwbouw woningen badkamer installatie gemiddelde prijzen zijn: 7.250,- ex btw -Apart wc ruimte renovatie 2.350,- ex btw -badkamer renovatie Instagram: cam_bouwbedrijf Prijzen Sausklaar wanden+plafond inclusief materiaal is €15,- p/m2================= Sausen Airless Spuitwerk inclusief materiaal verf: € 12,- ===================== Een muur of plafond die sausklaar wordt opgeleverd is glad en strak en u kunt direct beginnen met het aanbrengen van verflagen. Sierpleister/Spachtelputz € 22,- p/m2 Verzamelnaam van structuurafwerkingen Zoals spachtelputz, granool, spackspuit enz. Raapwerk € 18,- tot € 23,- per m2. Het vlak maken van kromme en getordeerde wanden en of plafonds. 5 jaar garantie op badkamers werkzaamheden zoals lekkage,voeg,kitwerk 5 Jaar garantie op al ons schilder en stukadoor werkzaamheden -glad stucwerk -spachtelputz 5 Jaar garantie op al ons schilder werkzaamheden -sauswerk -spuitwerk -schilderwerk ( kozijnen,deuren,) 10 jaar Garantie op ons bouw werkzaamheden -vloerverwarming -aanbouw,opbouw -sloopwerk Sausklaar wanden Met materiaal is €15,- p/m2 Sausklaar plafonds € 15,- p/m2 Een muur of plafond die sausklaar wordt opgeleverd is glad en strak en u kunt direct beginnen met het aanbrengen van verflagen. Sierpleister/Spachtelputz € 22,- p/m2 Verzamelnaam van structuurafwerkingen Zoals spachtelputz, granool, spackspuit enz. Raapwerk € 18,- tot € 22,- per m2. Het vlak maken van kromme en getordeerde wanden en of plafonds. Vakwerk begint met aandacht. Aandacht voor klantvragen, het project, veiligheid en het eindresultaat. Met Cam staan we als bouwbedrijf voor vakmanschap en kwaliteit. Er wordt gewerkt met oog voor detail en met innoverende materialen. CAM BOUW BV verzorgt én ontzorgt uwe de hele bouwproject van A tot Z.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Tot nu toe loopt alles nog goed. Ben tevreden !!
 • Loodgieters Zeker en Snel
  Loodgieters Zeker en Snel
  Beoordeling: 4.8 van 54.85165 reviews
  Loodgieter in Oud Zuilen

  Bezoek ons website voor meer info: zekerensnel•nl □○□○□○□○□○□○□○□□○□ Wij Loodgieters zeker en snel bieden elke dag 24/7 een goede en snelle service aan alle klanten. Ons bedrijf bestaat uit kwaliteit geven en ook betaalbaar zijn voor ieder klant. Wij streven zodanig om onder de marktprijs te zitten. En dat lukt ons goed!! aangezien de loodgieters van tegenwoordig absurde bedragen hanteren. Zijn wij loodgieters zeker en snel het tegenovergestelde. Wij zijn een goeie partner voor u en zullen ten alle tijden een goed, snel en betaalbare service verlenen. ●●●●●●●●●●●●●●●●●● Onze vakmensen en allround loodgieters hebben meer dan 10+ jaar werkervaring en zijn vca gecertificeerd. Ook zijn onze loodgieters in het bezit van F-gassen, CO en BRL certificaties. ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● We zijn gespecialiseerd in het vinden van gas en water lekkages en/of oplossen van uw vervelende verstoppingen, tot aan stankoverlast in uw pand en/of in uw huis. ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● Onze team is gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van al uw riool stelsels. Ook voor al uw water of gas leidingen verleggen/of vernieuwen. Geen enkel probleem voor loodgieters zeker en snel! ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● Ook zijn we inzetbaar voor al uw sanitaire werkzaamheden, verwarmingstoestellen en cv ketels plaatsen. Ook zijn wij inzetbaar voor, sanibroyeurs, pompen, boilers, binnen en buiten kranen, keuken kranen, binnenwerk van u toilet, niks is voor ons te gek! ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● Wij als team loodgieters zeker en snel geven service aan bedrijfspanden en/of particulieren sectoren. Zoals het repareren, installeren, onderhouden of renoveren van allerlei projecten. ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● Ons motto is ( pas weg gaan tot het goed is ) en als de klant tevreden is. Dan is team Zeker en Snel ook tevreden! ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● Onze klanten hebben altijd recht op garantie en we zullen ons daarbij houden. Bij terug komst van het probleem/storing word er nooit kosten meeberekend.●●●●●●●●●●●●● Team loodgieters zeker en snel

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Ryan en boeli hebben bij mij de oude radiator verwijderd en 2 nieuwe wandradiatoren bevestigd incl het leggen van de benodigde leidingen. Naast de gezelligheid, hebben ze topwerk verricht en ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van hun werk!
 • All-Inservice Loodgieter CV en Las Bedrijf
  All-Inservice Loodgieter CV en Las Bedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65159 reviews
  Loodgieter in Oud Zuilen

  Voor elke klus staat u als klant op Nummer 1. Dat Is Mijn Streven Mijn naam is Raijmond uit Utrecht. Als u uw klussen uit laat voeren door mijn Bedrijf loodgieter Utrecht, dan kunt u er vanuit gaan dat ik er alles aan doet om dit voor u te realiseren. Zeer veel tevreden opdrachtgevers hebben hun Loodgieter en CV werkzaamheden al laten uitvoeren door mij. Kwaliteit bieden is mijn eerste prioriteit. Ik kan u garanderen dat ik snel terug reageer naar u, ook voor uw specifieke vragen. Mijn Loodgieter Utrecht Bedrijf staat voor precies en veilig uitvoeren van ketel onderhoud en al uw andere klussen. Werk uitvoeren tegen Schappelijke uur en offerte prijzen - Spoed reparaties, - TADO en andere Thermostatische Regelwerkzaamheden, kranen plaatsen voor Tado en inregelen - Stads verwarmings, Kleppen en radiator kraan problemen - CV en Sanitaire werkzaamheden Bij weggaan werkt uw installatie zoals het hoort te zijn en te werken. Uiteraard garantie mits dit niet zo zou wezen. Ik zie uw klus vraag en klus aanvraag graag tegemoet. Gr. Raijmond Bij interesse zie ik uw bericht graag tegemoet. U kunt mij ook altijd, s'avonds en in het weekend, tot 21.00 uur bellen, zodat u snel hulp kunt verwachten. Veel kleine klussen kunnen per foto en e-mail berekend worden. Voor elke klus staat u als klant op Nummer 1. Dat Is Mijn Streven Met vriendelijke groeten Raijmond Stuurman

  Laatste review:
  Boiler repareren of onderhouden-
  Fijn contact en goede service
 • Utrechtse Loodgieter
  Utrechtse Loodgieter
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Loodgieter in Oud Zuilen

  Utrechtse loodgietersbedrijf voert loodgieters werkzaamheden uit in Utrecht en omgeving.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Anwar en z'n collega zijn super professioneel. Ze kwamen met helder advies en werkten snel en netjes. Ze zijn op tijd en komen hun afspraken na. Ze hebben de oude buitenkraan afgesloten en een nieuwe kraan vakkundig geplaatst. Echte vakmannen, echt een aanrader.
 • Mido Maakt
  Mido Maakt
  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews
  Loodgieter in Oud Zuilen

  English below. Hallo . Mijn naam is Mido en ik ben een aannemer in de bouw en alle afwerkings- en renovatiewerken sinds 1998. Ik werk sinds 2014 in Nederland geregistreerd in KVK (Mido Maakt) en daarvoor 8 jaar en daarvoor in Cyprus in mijn moederland Syrië waar ik ben geboren in een gezin dat in de bouw werkt en ik ben de tweede generatie van dit werk. Enkele van de werken die ik doe: badkamer, toilet, keuken , uitbouw ,Wandconstructie , stucwerk ,Wandverwijdering ,Vloerinstallatie - Schilderwerken ,Loodgieterswerk en elektrische bedrading - Warmte-isolatie en waterdichting - Timmerwerk en glasvervanging - en meer .. alle werken die ik doe met garantie en kwaliteit. Ik spreek een beetje Nederlands. Engels en Arabisch vloeiend, Grieks gemiddeld. u kunt contact met mij opnemen voor alle kleine en grote werken. Met vriendelijke groet Mido Hello . My name is Mido and I am a contractor who is doing all kinds of renovation works since 1998. I have been working in the Netherlands since 2014 registered in KVK ( Mido Maakt) and before that in Cyprus 8 years and before that in my country (Syria) where I was born to a family working in construction and I am the second generation this work . Some of the works that I do: ,Construction and renovation of bathroom, toilet, kitchen Wall construction , extension ,plastering , Wall removal - Floor installation ,Painting works , Plumbing and electrical wiring , Heating insulation and waterproofing ,Carpentry and glass replacement and more .. all works I do with warranty and quality. I speak little Dutch . English and Arabic fluently, Greek average . you can contact me for all small and big works . best regards . Mido

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  netjes gewerkt!
 • Loodgieter aan huis
  Loodgieter aan huis
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Loodgieter in Oud Zuilen

  Loodgieter of installatie werkzaamheden u maakt de afspraak wij komen eraan. Gelegen in zowel midden-nederland als zuid-holland.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Amin heeft vakkundig advies gegeven en in goed overleg een oplossing voorgesteld die hij vandaag heeft uitgevoerd. Het is een lastig op te sporen lekkage in de badkamer. Amin gaat voor de beste oplossing voor de klant voor een prima prijs. Als het probleem toch niet is opgelost komt hij vervolgonderzoek doen.
 • ExtraHanden
  ExtraHanden
  Beoordeling: 4.9 van 54.9550 reviews
  Loodgieter in Oud Zuilen

  Ervaren vakmannen met het hart op de juiste plek die elke klus kunnen klaren. Meer dan 5 jaar ervaring Scherpe en eerlijke prijzen Flexibel en betrouwbare service Hoge kwaliteitsnormen

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Prima behulpzame man..snel en resoluut heeft hij de klachten (verstopping spoelbak keuken en lekkage aansluiting op afvoerpijp) verholpen
 • Vm-t
  Vm-t
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Loodgieter in Oud Zuilen

  VM-T is gespecialiseerd in het leveren, monteren en installeren van airconditioning systemen. Zowel particulier als zakelijk bent u bij ons aan het juiste adres. 15 jaar ervaring. F-gassen gecertificeerd. BRL100+200 Kwaliteit. Betrouwbaarheid. Klantgericht maatwerk. Particulier en zakelijk. Eerlijke afspraken.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Wij hebben een Daikin airco laten plaatsen door Vincenzo. Hij denkt goed mee en alle opties en modellen zijn mogelijk. De leidingen zijn in overleg met ons keurig weggewerkt en de buitenunit is keurig trillingsvrij aan de buitenmuur bevestigd. Wij zijn erg tevreden!

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Oud Zuilen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 3610 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Oud Zuilen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Oud Zuilen

Vind vakmensen bij jou in de buurt