Vind loodgieters in Buinerveen

Kom in contact met geverifieerde loodgieters op Werkspot. Omschrijf je klus en vind loodgieters in Buinerveen.

Waar heb je hulp bij nodig?

Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Buinerveen

 • WF Muit Installaties
  WF Muit Installaties
  Beoordeling: 4.7 van 54.7591 reviews
  Loodgieter in Buinerveen

  W.F.Muit Installaties is werkzaam in de installatietechniek m.b.t. centrale verwarming, gas, water, sanitair installaties met name voor particulieren en ons motto is meedenken in oplossingen met de klant. Wij zijn werkzaam in regio Veendam maar werken ook vanuit Almelo. Wij bieden 'klusbegeleiding' aan in het geval dat u de klus gedeeltelijk zelf wil doen of zelf uw materiaal wilt bestellen en hierover vragen hebt. Op deze manier staan wij voor u klaar met onze kennis en kunnen wij voor iedere klant service op maat bieden en streven wij steeds naar kwaliteit en tevreden klanten. Wij kunnen ook uw huidige radiatorknoppen aanpassen zodat u er 'slimme' Honeywell of Tado knoppen op kunt plaatsen. Tevens plaatsen wij elektrische boilers, waterontharders, buitenkranen, douchecabine's etc. Graag maken wij voor u een offerte op maat! We kiezen altijd voor kwaliteit en betrouwbaarheid en een tevreden klant is daarom altijd ons einddoel! LET OP! Wij zijn geen tegelzetters of stukadoorsbedrijf, dit zijn echt aparte specialismes, wij voeren deze werkzaamheden dan ook niet uit.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Ondanks goede installatie door dhr Muit werkte het apparaat niet goed, dit voorgelegd aan dhr Muit. Dhr Muit heeft vervolgens per omgaande contact opgenomen met de leverancier en de werking van het apparaat getoond aan de leverancier. Deze constateerde een niet correcte werking van het apparaat waarna een afspraak is gemaakt voor reparatie of vervanging van het apparaat door de leverancier, beide onder garantie. Goede actie van dhr Muit dus.
 • Bakker Klus- en Bouwservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Loodgieter in Buinerveen

  Hallo, Ik ben Thomas Bakker en na jarenlang voor mijzelf en anderen geklust en verbouwd te hebben, heb ik besloten daar mijn werk van te maken. Sinds juli van 2020 ben ik zelfstandig aan het werk. Alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis kan ik oppakken. Van dakreparatie, tot een binnenmuur plaatsen of schilderwerk en glaszetten. Neem gerust een kijkje op mijn site bakkerklusenbouwservice voor de mogelijkheden en foto's. Ik vind het een uitdaging om circulair te werken, dus zien of materialen een 2e of 3e leven kunnen krijgen. Heeft u een klus, niet aarzelen dus! En neem vrijblijvend kontakt met mij op! Met vriendelijke groet, Thomas Bakker

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Goede communicatie, snelle service en een week sneller klaar dan gepland was. Een aanrader
 • Marco's cv installatie
  Beoordeling: 3.8 van 53.8521 reviews
  Loodgieter in Buinerveen

  Familie bedrijf met 25 jaar ervaring Gespecialiseerd in cv ketels Onderhoud, vervangen, verplaatsen en leidingen leggen. Gecertificeerd en opgeleid. Wij geven garantie! Werken met Uponor leidingen en leveren goede kwaliteit voor langdurig gebruik.

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  Mijn cv ketel moest verplaatst worden naar een plek 3 meter verderop. Klus geplaatst op werkspot en Marco reageerde. Marco is langs geweest om de situatie te beoordelen en heeft hierna een offerte gemaakt. Deze offerte heb ik goedgekeurd en Marco zou 19 december 2022 aan de klus beginnen. Helaas niet op komen dagen. Toen 20 december, toen 29 december, toen 30 december. Helaas heeft hij toen afgezegd wegens corona. Toen afgesproken tegen beter weten in dat hij vandaag 30 januari 2023 eindelijk zou komen om de cv ketel te verplaatsen. U raad het al, Marco is weer niet op komen dagen. Marco is een jonge gast die ik graag een kans wilde geven als jonge ondernemer die wat op wil bouwen voor zichzelf, aangezien ik weet hoe moeilijk dat kan zijn. Ik ga opzoek naar iemand die wel betrouwbaar is en zijn afspraken na komt. Iedereen mag ervan denken wat hij wil, maar voor mij is het een oplichter die je aan het lijntje houd en belazerd. Doe je voordeel hiermee !
 • Aannemersbedrijf Noordzij
  Aannemersbedrijf Noordzij
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Loodgieter in Buinerveen

  Wij zijn al ruim 25 jaar werkzaam in het aannemerswerk.Wij kunnen het volgende voor u betekenen, aanleg bestratingen, Timmerwerken, loodgieterswerk,installatiewerk, sloopwerk, aanleg riolering, Dakwerk, installeren badkamers en keukens electrawerk en CV aansluitingen. Aannemernoordzij

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Ron werkt hard, maar is niet altijd nauwkeurig. Voor het wat grovere werk, of meer gangbaar werk is ie vast beter. Op zich plezierig in de omgang. Doet zn best om beschadigingen die hij veroorzaakt snel te herstellen. Er bij blijven en meedenken en alles vooraf goed afdekken, waardevolle voorwerpen op tijd verplaatsen. Ron heeft veel ervaring met het plaatsen van een radiator, maar is geen officiele installateur. Die zijn dan ook duurder. Mijn nieuwe radiator staat na een dag hard werken op zn plek, nog wat wankel, maar vooral erg koud. Over drie dagen komt Ron weer langs om te proberen dit probleem op te lossen. Hij werkt snel en oplossingsgericht, is klantvriendelijk.
 • M.J.Drenth.Instalatietechniek
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Loodgieter in Buinerveen

  Ik ben werkzaam in de gebied van instalatietechniek en elektronische installaties. Ik ben dit jaar gestart maar heb al 6 jaar ervaring in mijn vak. Mijn werkzaamheden zijn uitgebreid. Van nieuwbouw tot verbouwing ,plaatsen van boilers cv ketels, monoblok warmtepompen en meterkasten. Ik heb mijn 1e monteursopleiding voor instalatie en elektrotechniek.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Aanvankelijk leek alles in orde te zijn, helaas slaat deze meneer adviezen in de wind en doet zijn eigen ding. Dit had tot gevolg dat hij terug moest komen omdat dingen niet goed waren. Halve huis een grote stofbende en naderhand bleek dat meneer ook schade had aangericht aan onze spullen, dit verzweeg hij helaas. Ik heb nog materialen gehaald voor hem en betaald, die wilde hij gewoon nog eens facturen en ook hier moest ik weer achteraan. Er zijn wat zaken waar ik nog mee bezig ben met deze meneer, maar betwijfel of dit ooit netjes wordt opgelost. Het lijkt er namelijk sterk op dat deze meneer dit niet wil oplossen. Dit was eens, maar echt nooit weer. Mocht meneer alsnog zijn lopende zaken hebben opgelost, dan zal ik dat uiteraard hier netjes vermelden. Maar tot die tijd: Absoluut geen aanrader.
 • Klusbedrijf De Hondsrug
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Loodgieter in Buinerveen

  Hallo ik ben Jan H. Nonkes van klusbedrijf De Hondsrug. Gevestigd in het noorden van Drenthe. Met meer dan 45 jaar ervaring in de bouw-,meubel-en jachtbetimmeringswerk mag ik mij wel een allround vakman noemen. Mijn motto is wat u bedenkt , kan ik voor u uitvoeren ! Ik werk graag degelijk en duurzaam !

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Prima werk. Vriendelijke man. Zeer snelle afhandeling.
 • Klusexpert xl Adri & Kevin Voogd

  Nog geen reviews

  Loodgieter in Buinerveen

  Begonnen bij een werkgever, maar al een aantal jaren eigen ondernemer in de verbouw branche. Echter verhuisd vanaf naar het mooie Noorden, dus zal hier weer een nieuwe klanten kring moeten gaan opbouwen

 • Vermaas verhuur
  Vermaas verhuur
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Loodgieter in Buinerveen

  Ik ben Johan Mijn werkzaamheden zijn aanleggen van riool en bestrating en andere grondwerk.

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Klus is goed aangepakt.
 • Arjen Kroeze Klusservice
  Arjen Kroeze Klusservice
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Loodgieter in Buinerveen

  Voor diverse klussen in en rondom het huis!

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Arjen werkt netjes is op tijd en weet waar hij over praat. Wij zijn erg te spreken over zijn werk.
 • GreenFlow Electrical & Plumbing
  GreenFlow Electrical & Plumbing
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Loodgieter in Buinerveen

  GreenFlow Electrical & Plumbing kan je helpen met je Elektricien klus in Emmen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden, Onderhoud en reparatie zonnepanelen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Boiler plaatsen of vervangen, Elektrisch hek of poort repareren, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met GreenFlow Electrical & Plumbing om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Toilet repareren -

  Geweldige service! Snel en netjes!

4.2

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Buinerveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.2 op 5 op basis van 96 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Buinerveen

Andere vakmensen in Buinerveen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur