Vind loodgieters in Boerakker

Op zoek naar loodgieters in Boerakker? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Boerakker

 • MixTailes Productions
  MixTailes Productions
  Beoordeling: 4.9 van 54.95191 reviews
  Loodgieter in Boerakker

  Een handige Harrie in de buurt met een snelle reactietijd een scherp tarief! Woonachtig in Haren

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Keurige man die vertrouwen en kundigheid uitstraalt
 • SUN-TAG
  SUN-TAG
  Beoordeling: 4.8 van 54.8547 reviews
  Loodgieter in Boerakker

  SUN-TAG Nederland is een erkende CV, PV en zonnewarmte installateur. Wij hebben ruimte ervaring in het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers, zonnecollectoren en CV ketels Wij zijn gecertificeerd en erkend. Wij plaatsen volgens fabrieksvoorschriften en bouwbesluit. Ook het instaleren van pellet ketels en pellet kachels behoort tot de mogelijkheden. Bent u in het bezit van een elektrische auto? Dan plaatsen wij tevens uw laadpaal.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Richard denkt kritisch en goed mee met wat wij nodig hebben en offreert scherp. Heel blij dat onze meterkast op tijd vervangen kon worden. Vakman, met een lichte neiging iets teveel tegelijk te willen doen maar komt voort uit enthousiasme lijkt het.
 • De Pionier NHN
  De Pionier NHN
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  Loodgieter in Boerakker

  De Pionier NHN André Jongejan heeft meer dan 30 jaar ervaring in revisie van startmotoren en dynamo’s , maar ook in doormeten van systemen zowel in voertuigen als vaartuigen. Ook heb in het verleden gewerkt bij een aannemingsbedrijf in de wegen waterbouw als service monteur. Waar ik allerlei werkzaamheden deed van kleine machines tot grote machines ( shovels – wiel/rupskranen, enz. ) maar ook grote zandschepen ( Grinza’s ). En in de werkplaats revisie van dieselmotoren ( Listers “ankerlier”en MWM “generatoren” ). Voor huis elektra en sanitair kan ik u van dienst zijn! Heb al veel cursussen bij Geberit gevolgd en veel geleerd over vuilwater afvoeren en waterdichte douche afvoeren en wanden! Maar ik doe reparaties in witgoed en kan ook de benodigde onderdelen leveren. Tevens ben ik nu Service monteur voor Floww en Daalderop( kokendewaterkranen ) , maar ook Quooker kan voor u de onderhoud doen! Maar ook dealer en service monteur voor Quooker. Ook voor een nieuwe keuken electra ( kookgroep ) water en gas heb ik veel ervaring. Maar ik zit meestal 2 - 3 maanden vol, dus U moet op tijd plannen. En verwacht niet dat ik voor een kostprijs uw klus doe, zoals vele mensen verwachten van Werkspot! Ook veel inbouwapparaten zoals inductie - koelkasten - vriezers - vaatwassers - enz. kan ik voordelig aanbieden. Let op ik geef geen reactie op directe aanvragen. Dus alleen op algemene aanvragen en wel graag meer info of foto's erbij leveren.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Dacht goed Mee en is erg grondig
 • Atema Installaties
  Atema Installaties
  Beoordeling: 4.8 van 54.8562 reviews
  Loodgieter in Boerakker

  Zoekt u een ervaren loodgieter/cv monteur. Neem dan contact met mij op. Ik ben Olaf Atema. Heb ruim 20 jaar ervaring als installatiemonteur voor grote en kleine klussen. Werk sinds 2012 als zelfstandige. Voor klussen op het gebied van: -Gas, water en riolering -Badkamers en keukens -Zink -Centrale verwarming -Dakbedekking -vele andere klussen Graag help ik u hiermee!

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Hij heeft geholpen met het aanleggen van de radiatoren. Doet dit heel goed en ziet er netjes uit. Aardige vent en heeft verstand van het loodgieters werk. Denk ook goed met ons mee hoe we alles willen hebben. Bedankt!
 • Allround Welling
  Allround Welling
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Loodgieter in Boerakker

  Een jong Allround Klussenbedrijf met veel ervaring in: Electra Badkamer / Toilet renovatie Keukenplaatsen Klus & Onderhoud in en rond het huis Installatiewerk VCA-Vol NEN-3140 gecertificeerd

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Ruud heeft bij ons diverse werkzaamheden uitgevoerd, namelijk: CV-leidingen omgelegd onder de vloer door, 3-fase kookgroep aangelegd, 12V inbouwspots vervangen voor 230V inbouwspots t.b.v. LED-verlichting en het vervangen van een gipsplaat met vochtschade. Tijdens het vervangen van de gipsplaat heeft hij ook gelijk de lekkage kunnen vinden en opgelost. Dit alles is naar meer dan volle tevredenheid gedaan. Hij heeft voor het starten aan de klus een goede inventarisatie gedaan, waarbij zijn offerte uiteindelijk niet veel afweek van de daadwerkelijke kosten (ondanks een uitloop van een dag, door onvoorziene omstandigheden). Zijn positieve instelling en grote kennis zorgen ervoor dat wij hem zeker opnieuw in de arm zullen nemen wanneer we verder gaan met onze verbouwingen!
 • TIM installatietechniek
  TIM installatietechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Loodgieter in Boerakker

  Installatie klussen Renovatie Leiding invriezen Reparatie Storing Gecertificeerde vakman ✍🏻

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Goed overleg, denkt mee voor de beste oplossing, blijft in gesprek. Vooraf goede afspraken gemaakt kwa kosten en overzichtelijke factuur met onderdelen met uitleg indien gewenst. De radiator moest worden verplaatst op korte termijn als voorbereiding op een kleine verbouwing. Tegen meerprijs was hij bereid om dit op zaterdag te doen. Topper dus!
 • Installatie bedrijf J.W. Bos
  Installatie bedrijf J.W. Bos
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Loodgieter in Boerakker

  Goedendag. Al 20 jaar verleen ik met heel veel plezier en toewijding service aan diverse installaties voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Die kennis neem ik nu mee in onze eigen onderneming. Dus wanneer u verbouw plannen heeft, u heeft iets gekocht wat u graag geplaatst en aangesloten wil hebben, u heeft een storing, of u zou graag de meterkast aangepast of vervangen willen hebben om bijvoorbeeld elektrisch te koken of misschien zonnepanelen. Wij helpen u graag. U kunt dan denken aan: * Groepenkast of kookgroep * Boiler, Doorstroomverwarmer of Quooker. * Zonwering * Elektrische installatie zowel binnen als buiten. * Toegang techniek. * Internet, Telefoon en TV aansluitingen. * Lekkage of aanpassing aan uw CV en Radiatoren. * Installeren van uw keuken apparatuur. * en veel meer. Wij zijn: NEN 3140 Gecertificeerd VCA Gecertificeerd Mijn naam is John Bos, en ik kom graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  J.W. Bos heeft de klus perfect uitgevoerd.
 • CvD Installaties
  CvD Installaties
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Loodgieter in Boerakker

  CvD Installaties is een elektra en water installaties bedrijf in Kollum en omgeving, die graag uw problemen oplost.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijke, correcte jongeman. Heeft zijn werk uitstekend gedaan. De volgende klus zou ik zeker CvD benaderen. Hij krijgt vanmij een 10.!!
 • Installatietechniek Cavus
  Installatietechniek Cavus
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Loodgieter in Boerakker

  Installatietechniek Cavus, bestaat sinds 2021 met ruim 15 jaar ervaring als gediplomeerde loodgieter in renovatie werkzaamheden zoals badkamers, cv-installaties en alle bijkomende werkzaamheden. Ik ben duidelijk in de afspraken wat wel en niet kan, daarmee ga ik altijd voor een hoge klant tevredenheid.

  Laatste review:
  Radiatorkranen plaatsen of vervangen-
  We hebben onze radiator kranen laten vervangen. Het is erg vakkundig en snel gedaan en we kregen ook allemaal tips hoe we meer energie kunnen besparen.
 • B.S.D. Bouw Service Dienst
  B.S.D. Bouw Service Dienst
  Beoordeling: 4.7 van 54.7531 reviews
  Loodgieter in Boerakker

  Bouwservicedienst is een bedrijf die echt aan de klanten denkt. Ook voor de mensen met een kleine beurs kunnen een beroep op mij doen, Ook de kleinere klussen die vaak door andere aannemers niet word aangenomen zijn bij mij in goede handen. Ik neem graag tijd voor mijn klanten en voor dat ik met een klus begin spreek ik het hele project met u door. Bij mij is afspraak, afspraak! kortom als u tevreden bent, ben ik het ook Bram Meester

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Opdracht heeft na maanden wachten nooit plaatsgevonden geen communicatie na meerdere beloften om langs te komen. Ik ga dus nu een spoedklus moeten laten uitvoeren ivm mijn hoog zwangere vrouw. Mooie beloftes om mensen te helpen met een kleine beurs waar je niks aan hebt.

4.6

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Boerakker, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 202 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Boerakker

Populaire diensten

Andere vakmensen in Boerakker

Vind vakmensen bij jou in de buurt