Vind loodgieters in Appingedam

Op zoek naar loodgieters in Appingedam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Appingedam

 • l.s.riooltechniek
  l.s.riooltechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9556 reviews
  Loodgieter in Appingedam

  Leuk dat je bij ons bedrijf terecht bent gekomen. We hebben monteurs aan het werk met meer dan 21 jaar ervaring we zijn een klein gehecht team. We doen alles op gebied van riool zowel vernieuwen als lekkage verhelpen verstopping . Voor het maken van nieuw riool lekkage komen we vrijblijvend langs voor offerte. We geven jaar garantie En werken met pvc dyka wavin deze merken gebruiken ook gemeente S zodat u weet dat kwaliteit materiaal gebruikt word. Heeft u klus wat zsm opgelost moet worden we hebben voorraad pvc en hulpstukken. Zodat ook in de avond en weekend u van dienst kunnen zijn. We werken met all in tarieven. En werken landelijke voor vastgoed bedrijven. Hier door kunnen we snel schakelen en hebben we altijd wel plekje vrij. We beschikken over camera s voor riool en hoge druk kunnen we u riool door spuiten. We kunnen u kruipruimte leeg zuigen. He We zijn 7 dagen 24 uur per dag beschikbaar. Wij geven 8 weken garantie op normaal gebruik en een deugdelijke constructie van de riolering en afvoerleidingen. (hier vallen dus bijvoorbeeld verzakkingen, wortelgroei en vette troep enz buiten) Dit wordt ook altijd in de bevestigingsmail naar de klant vermeld. • Geen verschil tussen een keukenafvoer of toilet • Het hoofdriool (de verzamelleiding) valt buiten het all-in tarief. De monteur zal ter plaatse overleggen wat de kosten en oplossing zullen zijn indien het probleem hierin zit. Wij zijn 7 dagen 24 uur per dag beschikbaar.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Goede communicatie mogelijk, komt afspraken na en heel snel.
 • MixTailes Productions
  MixTailes Productions
  Beoordeling: 4.9 van 54.95225 reviews
  Loodgieter in Appingedam

  Een handige Harrie in de buurt met een snelle reactietijd een scherp tarief! Woonachtig in Haren

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Ik kan Paul van der Weijde zeker aanraden. Ik was blij verrast hoe snel er werd gereageerd op mijn aanvraag voor een elektricien en heel blij dat binnen enkele dagen had ik een afspraak om mijn lamp te laten plaatsen en vooraf een prijs afgesproken. Mijn lamp is keurig netjes opgehangen. Ik ben zeer tevreden.
 • SHK Klussenbedrijf
  SHK Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Loodgieter in Appingedam

  SHK Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Delfzijl en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Keuken (de)monteren en plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Zeer tevreden met deze klussen bedrijf
 • Klussenbedrijf Klecha
  Beoordeling: 3.8 van 53.8512 reviews
  Loodgieter in Appingedam

  Klussenbedrijf Klecha kan je helpen met je Badkamer specialist klus in Foxhol en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, IKEA badkamer, Sanitair plaatsen of vervangen, Toilet renovatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Klussenbedrijf Klecha om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Is helaas niet komen opdagen.
 • R. Hommes Dienstverlening
  R. Hommes Dienstverlening
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Loodgieter in Appingedam

  Ben u opzoek naar allround schilder dan ben u bij ons aan het goede adres ook zijn wij gespecialiseerd in houtrot sanering en voor het vervangen u dubbel of enkelglas voor isolatieglas is bij ons geen probleem

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Kwam niet opdagen
 • De Damster Klusman
  De Damster Klusman
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in Appingedam

  C.rozema dienstverlening is werkzaam in het onderhoud van schepen, huizen en industrie.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Klus aangemeld, gelijk een reactie, en binnen 2 uur was hij er. Echt geen makkelijke klus, maar hij heeft het toch op zaterdagmiddeg gewoon voor elkaar gekregen. TOP!!! Deze klusser houden wij in gedachten en zullen zuinig zijn op zijn visite kaartje.
 • Bouwservice Enrico Tap
  Bouwservice Enrico Tap
  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews
  Loodgieter in Appingedam

  Bouwservice Enrico Tap is een eenmanszaak met oog voor detail en oor voor de klant. Met een goed georganiseerde netwerk kan Bouwservice Enrico Tap alle klussen in en om het huis voor u verzorgen, een aanspreek punt voor de gehele klus! Alle werkzaamheden, nieuwbouw verbouw, onderhoud, badkamers, keukens, tuinaanleg, dakwerk, bouwbegeleiding etc. met oog voor detail. Afspraak is afspraak! bij aanvraag van een offerte kom ik graag eerst persoonlijk bij u langs om de opdracht te bekijken en uw wensen te bespreken, vervolgens krijgt u een overzichtelijke en goed omschreven offerte toegestuurd waarin alle besproken punten en materialen met daarbij behorende arbeid omschreven. Duidelijkheid geeft u rust, geen extra kosten nadien. Bouwservice Enrico Tap is een bedrijf waar gewerkt wordt met passie!

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Prettig contact en de aardbevingsschade werd uitstekend hersteld. Daarnaast werd veel aandacht besteed aan het netjes achterlaten van de werkplek.
 • Schakelaar-Elektra
  Schakelaar-Elektra

  Nog geen reviews

  Loodgieter in Appingedam

  Schakelaar is gespecialiseerd in het aanleggen van elektriciteit voor bedrijven en voor in en rond het huis. Schakelaar is de schakel tussen jou en de gewenste elektriciteit. Wij staan garant voor service en kwaliteit! Voor meer informatie of het maken van een afspraak neem contact met ons op! •Wij zijn werkzaam in Noord-Nederland•

 • Yuksek Installatietechniek
  Yuksek Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Loodgieter in Appingedam

  Gaat u binnekort verbouwen of wilt u advies met een vooruitziende blik dan bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u adviseren over een aantal onderwerpen: -cv-ketels -cv-installaties -stadsverwarming -pv-panelen -zonneboilers -warmtepompen -Vloerverwarming -Badkamers -Keukens (Onderhoud) Afstellen cv-ketel CO & CO2 Wij stellen de cv-ketels af met de bijbehorende Roogasanalysemeter van de ketelfabrikanten. Hierdoor gebruikt de cv-ketel het gas efficiënter. Een groot voordeel is dat de cv-ketel minder giftige stoffen uitstoot. Ook zal het comfort toenemen omdat de cv-ketel rustiger brandt. Wat is CO? Koolmonoxide is een brandgas (schadelijk gas) dat bij onvolledige verbrandingsprocessen vrijkomt. De meest voorkomende CO-bronnen in het dagelijks leven zijn: -Benzinemotoren -Gaskachels -Verwarmingsinstallaties -Vaste brandstoffen zoals hout en houtskool. Wat is C02? Bij het uitademen stoten mensen kleur- en geurloze kooldioxide uit – een gasvormige verbinding van koolstof en zuurstof, die in hoge concentraties schadelijk resp. dodelijk is: -als de CO₂-concentratie in de ingeademde lucht groter wordt dan 150000 ppm treedt bewusteloosheid op. -De CO₂-grenswaarde in kantoren ligt bij 1000 ppm. -De optimale waarde bedraagt 400 ppm.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Werkzaamheden heel goed afgewerkt en opgeleverd. Vooraf goed gesprek over de opdracht en wensen. Geeft adviezen over kwaliteit van materialen, duurzaamheid en kostenbesparing. Onze wensen werden aangevuld met zijn ideeën en wat beter past in de woning. Het resultaat is beter dan wat wij zelf hadden verwacht. Staat bij ons boven aan de lijst, mochten wij nog een opdracht hebben. Een aanrader voor hen die opzoek zijn naar een Installatietechniek. Zeer betrouwbaar.
 • De solar Expert
  De solar Expert
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Loodgieter in Appingedam

  Zonnepanelen montage Het plaatsen van zonnepanelen is geen klus waar je zelf wel even de handen uit de mouwen voor wilt steken. Bij het monteren van zonnecellen komen verschillende ingewikkelde en belangrijke zaken kijken. Daarom is het noodzakelijk dat je de montage van zonnepanelen laat uitvoeren door specialisten. Eerst goed plannen Veel mensen denken dat het (laten) monteren van zonnepanelen een eenvoudig klusje is. Wat men zich niet realiseert is dat voordat de panelen daadwerkelijk kunnen worden geplaatst, er eerst veel moet worden gepland. Een van de belangrijkste zaken is het type zonnepaneel. Sommige panelen zijn beter geschikt voor bepaalde omstandigheden, andere zonnepanelen weer niet. Factoren waar rekening mee moet worden gehouden zijn o. a. zonlicht, schaduw, de dakconstructie en meer. Ook moet er worden gekeken naar jouw voorkeuren. Waar op het dak wil je de panelen en hoeveel wil je er laten plaatsen? Wil je ze liever ergens op het terrein hebben? Veel mensen zijn gebonden aan een budget en willen hun geld zo slim en efficiënt mogelijk besteden. Door nu het geld slim te besteden kan er weer snel rendement worden behaald. Daarnaast moet er ook rekening worden gehouden met het verkrijgen van een eventuele bouwvergunning bij de gemeente. Zonnepanelen in allerlei soorten en maten Het zou je verbazen met welke factoren er allemaal rekening moet worden gehouden wanneer de juiste panelen moeten worden gekozen. Om deze reden zijn er ook bijzonder veel verschillende zonnepanelen. Zo zijn er panelen die bestand zijn tegen zoutvorming, speciaal voor plaatsing op woningen in de omgeving van de zee. Ook moet er gedacht worden over het te behalen rendement. Niemand wil verlies maken en iedereen wil een zo kort mogelijke terugverdientijd. Wij kijken wat mogelijk is, maken een goed doordacht legplan en geven je ook vrijblijvend advies. Zo weet je zeker dat je maximaal profijt van jouw solarsysteem kunt hebben. Plaatsing zonnecellen op elk soort dak De omgeving waarin je woont speelt een grote rol op het soort zonnepaneel. Daarnaast speelt ook de woning zelf een essentiële rol. De constructie en het formaat van het dak spelen een belangrijke rol bij zowel het selecteren van de juiste panelen als bij het plaatsen van de panelen. Op bouwkundig gebied kan er van alles verschillen en ook zaken zoals de hellingshoek van het dak hebben invloed op de montage. Gelukkig is dit voor onze specialisten geen probleem. Zij hebben zo veel ervaring met het plaatsen van zonnecellen op verschillende soorten daken, dat zij ook jouw zonnepanelen vakkundig en zorgvuldig kunnen monteren. Na plaatsing nog niet klaar Zodra de panelen op het dak liggen is de montage bijna afgerond. Er moet nog slechts één essentiële stap worden genomen. Namelijk, het aansluiten van de zonnepanelen op de groepenkast. Alleen zo haal je voordeel uit je zonnepanelen. Door veel gebruik te maken van elektriciteit opgewekt door de zonnepanelen hoeft er minder gebruik worden gemaakt van stroom afkomstig van het elektriciteitsnet. Dit is groener en uiteindelijk vele malen goedkoper. Aansluiting Ook bij het aansluiten van de panelen op de groepenkast moet er wederom rekening worden gehouden met verschillende zaken. Zo is in veel gevallen een speciale omvormer nodig en mag de groepenkast niet te oud zijn. Is dit wel het geval, dan raden wij vervanging aan. Het kan ook voorkomen dat de groepenkast moet worden uitgebreid. Tot slot moet ook de energiemeter worden gecontroleerd en mogelijk worden vervangen. Vakwerk Zoals je ziet, is het installeren van zonnecellen niet voor iedereen weggelegd. Voor het laten plaatsen van zonnepanelen is het daarom noodzakelijk dat je specialisten inschakelt. Daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Wij houden rekening met alle hierboven genoemde zaken en bieden daarnaast ook uitstekende service, vrijblijvende adviezen en vakkundige montage. Dit doen wij in heel Nederland. KERNWAARDEN: Persoonlijke benadering Wij vinden een persoonlijke benadering naar onze klanten erg belangrijk. Wij komen dus altijd eerst bij je langs. Solar expert Wij zijn een echte specialist als het om zonnepanelen gaat. Wij monteren, onderhouden en reinigen installaties. Meedenkend Weet je nog niet precies wat je wilt. Hoeveel panelen? Waar de panelen geplaatst moeten worden? Of heb je andere vraag? Wij helpen!

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Jong en Dynamisch! Er fijn contact met de heren, en leveren goed werk. - Alles volgens afspraak - Goede communicatie - Hele nette prijs Bij het volgende huis bel ik ze direct weer. Vriendelijke groet!

4.8

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Appingedam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 288 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Appingedam

Populaire diensten

Andere vakmensen in Appingedam

Vind vakmensen bij jou in de buurt