Vind elektriciens in Linschoten

Op zoek naar elektriciens in Linschoten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Linschoten

 • Enego
  Enego
  Beoordeling: 4.8 van 54.8543 reviews
  Elektricien in Linschoten

  Enego KvK-nummer 92174086 Ruim twintig jaar ervaring Wij voeren dagelijks elektrische werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het repareren en/of moderniseren van de elektrische installaties in uw woning. Het uitvoeren van kleine en grote complexe elektriciteitswerken. Wij werken vakkundig en volgens de geldende normen op het gebied van elektrische apparatuur. Bij grotere klussen en/of complexere werken komen wij altijd vooraf langs om de situatie te beoordelen en op basis daarvan een goede offerte uit te brengen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op via Werkspot Garantie geven ja Risicoverzekering ja Bezoek om de situatie te beoordelen Ja Rekeningen ja Gediplomeerde elektricien ja Redelijke prijzen ja Wij spreken 3 talen - Nederlands. Engels . Arabisch

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  De werkzaamheden zijn goed en netjes uitgevoerd. Het contact met de elektriciens was ook goed. Ik kan ze zeker aanraden.
 • Hawi elektrotechniek
  Hawi elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 555137 reviews
  Elektricien in Linschoten

  Mijn naam is Yaman, eigenaar van Hawi elektrotechniek. We zijn gediplomeerde en ervarende monteur. Klanten tevredenheid, kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons op de eerste plaats. wat wij doen: - keuren elektrische installaties -volledige elektra vervangen/vernieuwen -Aanleg elektra in keuken en badkamer -Draad vervangen -Extra groep aanleggen in keuken of op zolder -Groepenkasten / stoppenkast vervangen -storing zoeken -Stopcontacten plaatsen en verplaatsen verleggen voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. -Zonnepanelen aanleggen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Topper! Komt afspraken na, hij is heel vriendelijk en is niet te duur.
 • Monamo Installatietechniek
  Monamo Installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75499 reviews
  Elektricien in Linschoten

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Good Job well done by him! I really appreciate it
 • Rivado installatietechniek
  Rivado installatietechniek
  Beoordeling: 4.1 van 54.1528 reviews
  Elektricien in Linschoten

  Ik ben Richard en eigenaar van Rivado, Ik werk al ruim 15 jaar in de installatietechniek en heb in die 15 jaar ruime kennis opgedaan op meerdere gebieden. Zo heb ik veel ervaring in het verleggen van water, cv en riolering leidingen. Het plaatsen van sanitair. En het onderhouden en installeren van luchtbehandelingssytemen. Voor complete badkamer en toilet renovaties kunt u ook bij mij terecht. Voor het aanpassen van water en riolering leidingen voor bijvoorbeeld een verbouwing van de keuken bent u bij mij aan het juiste adres. Ook voor het aanpassen van uw cv leidingen of verplaatsen van radiatoren kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Voor het periodiek laten reinigen van uw ventilatie systeem in uw woning of het vervangen van de ventilatiebox kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte. Dit draagt ook nog eens bij aan een gezonder klimaat in huis!

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Snelle en goede afhandeling van de vervanging van de afzuiger van het ventilatie systeem in huis.
 • Klussenbedrijf KY
  Klussenbedrijf KY
  Beoordeling: 4.7 van 54.7564 reviews
  Elektricien in Linschoten

  Ik ben een ZZP mijn vak gebieden zijn voornamelijk ventilatiesystemen repareren en onderhouden. Stoffering werkzaamheden (pvc,tapijt, laminaat) ook verwijderen. Elektrawerkzaamheden. Meubels in elkaar zetten en sloopwerkzaamheden. Kortom een Duizendpoot voor al u klussen!

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Heel snel gereageerd, prima apparaat geïnstalleerd, vakkundig en eerlijk over de mogelijkheden mbt het reinigen van de kanalen.
 • netwerkstartup.nl
  netwerkstartup.nl
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Elektricien in Linschoten

  Ik ben jarenlang actief geweest als servicemonteur laagspanning installaties in de utiliteit. Ik ben zowel een elektricien en een telecom/datamonteur. Tegenwoordig ben ik actief in de particuliere markt, ik pleeg onderhoud, ik los storingen op en ik breid installaties uit. Een veel voorkomend klus is een groepenkast vervangen/uitbreiden, kookplaat aansluiten, een schakelaar repareren of netwerkverbindingen aanleggen. Snel handelen, creatief en oplossing gericht werken is een “must have” in mijn rol. Ik werk zelfstandig en ik help meerdere klanten op 1 werkdag.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Fijne vakman! Snelle reactie, goede communicatie en komt afspraak na.
 • Casave
  Casave
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Elektricien in Linschoten

  Op zoek naar een bedrijf dat jouw klus netjes en met hoog afwerkingsniveau uitvoert? Dan ben je aan het goede adres. CASAVE houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerp en de volledige afbouw van moderne interieurs. Met maatwerk interieur oplossingen is eigenlijk alles mogelijk om jouw woonwensen te realiseren! CASAVE is werkzaam in midden Nederland maar voor meer exclusieve opdrachten ook buiten deze regio.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Prima en vriendelijk
 • i-Lizard
  i-Lizard
  Beoordeling: 5 van 55537 reviews
  Elektricien in Linschoten

  Mijn naam is Bart Vermeulen. Met MTS/HTS-Diploma op zak, en veel praktijkervaring, houd ik me bezig met het uitvoeren van (elektrotechnische) installatie-werkzaamheden. Denk hierbij aan uitbreiding of vervanging van een groepenkast, het bijplaatsen van een inductiegroep of de volledige vervanging van de elektrische installatie in huis. Of het "simpelweg" bijplaatsen van stopcontacten, schakelaars of lichtpunten. Naast elektrotechnische installatie werkzaamheden, voer ik ook loodgieters-werkzaamheden uit in keuken en badkamer.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Bart is accurate, fast and thinks along! He also helped us with advice and is very pleasant. We are very happy with him.
 • Van Herpen Beveiliging & Telecommunicatie B.V.
  Van Herpen Beveiliging & Telecommunicatie B.V.
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Elektricien in Linschoten

  Lees aub eerst het gehele profiel voordat u een aanvraag doet. Please read the entire profile before applying. Hoogwaardige vakman voor deurintercomsystemen nodig? Van Herpen is gespecialiseerd in kwaliteit deurintercom systemen, reparatie, vervanging en nieuw Inclusief bijbehorende openers, veiligheidsloten, tot complete nieuwe deuren, en de (verplichte) rookmelders. Met garantie en tevreden klanten (zie ook de reviews) Van Herpen werkt alleen met zelf geleverde producten, inclusief garantie Vakman met ruime kennis van inbraak installaties, brandmeldinstallatie, ontruimingsinstallaties, camera systemen, computer netwerken, deur(video)intercoms en deuropeners, centraal antenne (CAI/coax), elektra, internetpakketten installeren, meterkast opknappen. Ook regie bij grote klussen Uitvoering: - in regie, tegen standaard uurtarief, reiskosten en parkeren - prijsopgave op basis van gedetailleerde informatie (foto's en goede omschrijving), of na bezoek van de locatie Betaling via een betaalverzoek - afhankelijk van de aanvraag werken we ook samen met andere vakmensen (b.v. voor sloten, deuren, specials, maatwerk) Voor vastgoedbedrijven, particulieren, en Verenigingen van Eigenaren Algemene voorwaarden van toepassing. Heeft uw VVE een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP), deze is verplicht. Deurintercomsystemen zijn (vrijwel) nooit opgenomen. Advies nodig? Need a high-quality professional for door intercom systems? Van Herpen specializes in quality door intercom systems, repair, replacement and new Including associated openers, security locks, up to completely new doors, and the (mandatory) smoke detectors. With warranty and satisfied customers (see also the reviews) Van Herpen only works with self-supplied products, including warranty Professional with extensive knowledge of burglary installations, fire alarm systems, evacuation systems, camera systems, computer networks, door (video) intercoms and door openers, central antenna (CAI/coax), electricity, installing internet packages, refurbishing meter cupboards. Also directing large jobs Performance: - in management, at a standard hourly rate, travel costs and parking - quotation based on detailed information (photos and good description), or after visiting the location Payment via a payment request - depending on the request, we also work together with other professionals (e.g. for locks, doors, specials, customization) For real estate companies, private individuals, and Owners' Associations Terms and Conditions apply Does your VVE have a multi-year maintenance plan (MJOP), which is mandatory. Door intercom systems are (almost) never included. Need advice?

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Heel kundig, goede service, hele aardige man. Hij komt keurig op tijd. Ik beveel hem iedereen aan!
 • Dankaye Elektra
  Dankaye Elektra
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Linschoten

  Mijn naam is michel, eigenaar van Dankaye elektra. Ik ben gediplomeerde en ervarende monteur. Klanten tevredenheid, kwaliteit en flexibiliteit staan bij mij op de eerste plaats. wat ik doe: - keuren elektrische installaties -volledige elektra vervangen/vernieuwen -Aanleg elektra in keuken en badkamer -Draad vervangen -Extra groep aanleggen in keuken of op zolder -Groepenkasten / stoppenkast vervangen -storing zoeken -Stopcontacten plaatsen en verplaatsen verleggen voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. -Zonnepanelen aanleggen. Ik werk ook samen met een aannemer mocht u kozijnen willen vervangen of totale huis renovatie doen hoor ik het ook graag.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Komt zijn afspraken na, is optijd en heeft alles netjes opgehangen en afgewerkt.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Linschoten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 3006 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Linschoten

Populaire diensten

Andere vakmensen in Linschoten

Vind vakmensen bij jou in de buurt