Vind een badkamerspecialist in Arnhem

Verlang jij na een dag hard werken naar een bad in jouw woning in Arnhem, maar heb je die nu nog niet? Of krijg je binnenkort een kind en lijkt het je heerlijk om een bad in de badkamer te hebben? Schakel dan een badkamerspecialist uit Arnhem in. De professional plaatst in een handomdraai een bad. Wil je juist liever je bad omtoveren naar een douche? Ook daarmee helpt de professional je verder.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Arnhem

 • H.J. Beets
  Beoordeling: 4.8 van 54.85148 reviews
  Badkamer specialist in Arnhem

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Doucheset af en aansluiten/ Wastafelkraan aansluiten.
 • Klusbedrijf Gigi
  Klusbedrijf Gigi
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Badkamer specialist in Arnhem

  voor alle klussen in en rondom het huis. landelijk beschikbaar. we beschikken over verzekeringen en de benodigde certificaten.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Gigi heeft de keuken klaargemaakt voor montage. Hij was daarbij meedenkend en oplossingsgericht. Met vriendelijke collega's heeft hij het werk uitstekend uitgevoerd volgens afspraak. Toen ik de datum moest verplaatsen is hij daar flexibel mee omgegaan. Erg tevreden!
 • Hajiko ombouw
  Hajiko ombouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.5533 reviews
  Badkamer specialist in Arnhem

  15 jaar ervaring vakkundig en ervaren specialisten klantvriendelijk loodgieter spoed tegelzetter spoed lekkage spoed riool ontstopping spoed buitenkraan spoed loodgieter werkzaamheden water en gasleiding riool binnen en buiten en afvoer ontstoppen repartie renovatie en vervanging

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Hajiko en z’n mannen hebben bij ons een aantal muren verwijderd, een aantal nieuwe muren geplaatst (gips blokken en gips wanden), twee nieuw badkamers gemaakt waarvan 1 helemaal nieuw met cement dek vloer en 1 een oude gerenoveerd (alle oude tegels eraf) en daarna compleet getegeld. Hij heeft een muur verplaatst en een aantal opnieuw opgebouwd. Bovendien heeft hij leidingen getrokken met een frees wat een zware klus is. Daarnaast heeft zijn collega dit netjes met een nieuwe groep in de meter kast aangesloten. De snelheid van Hajiko en z’n collega’s blaast je omver. Daarnaast is hij duidelijk over de afspraken, wat wel en niet goed kan en hoeveel dit kost. Bij opmerkingen later doet hij niet moeilijk en lost het op.
 • Klussenbedrijf van Odeh
  Klussenbedrijf van Odeh
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Badkamer specialist in Arnhem

  Over het algemeen is een klussenbedrijf van Odeh inzetbaar voor alle werkzaamheden in en rondom uw huis. Denk hierbij aan klussen voor de badkamer, toilet, keuken, woonkamer.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Als je een klus uit handen geeft is er altijd wat onzekerheid, heb ik de juiste partij gekozen. Bij Odeh was ik hier behoorlijk onzeker over door de initiële communicatie, ik ben van structuur en Odeh leek wat minder gestructureerd dan ik graag zie. Maar mijn vrouw en ik hadden beiden genoeg vertrouwen om door te gaan. Mijn onzekerheid kwam weer boven als er onverwachte/nog niet besproken zaken ontdekt worden, en daar hadden we er een aantal van maar ze zijn allemaal goed opgelost. Eerste dag na een heel korte voorbespreking gingen ze als een speer aan de slag en werden de eerste verrassingen gevonden, in goed overleg is het bijkomende meerwerk afgestemd, ondanks meerdere verrassingen heeft Odeh het werk sneller afgerond dan verwacht, ze zijn langer doorgegaan wanneer nodig en altijd met dezelfde kwaliteit. Ook bij sommigen medewerkers was de taalbarrière geen probleem want er was een aanspreekpunt, na afloop was er een goede nazorg. Wij zijn erg tevreden met eind resultaat.
 • Noman renovatie
  Noman renovatie
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Badkamer specialist in Arnhem

  Noman renovatie bestaat al 16 jaar,ons bedrijf samen met paar andere klus bedrijven doen alles van A tot Z in huis renovatie, Slopen, stucwerk, elektra werk, loodgieter werkzaamheden, tegels werk, timmeren, sanitair en meubels plaatsen, keuken verwijderen renoveren en plaatsen, compleet renovatie badkamer. We leveren netjes en kwaliteit werk en wij blijven tot de klant helemaal tevreden is,dus uw werkzaamheden bij ons met een gunstige prijs altijd gegarandeerd. KWALITEIT, SNELLE DIENSTEN, GUNSTIGE PRIJZEN

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Badkamer en wc verbouwd. Mannen werken hard. Ben ontevreden over niet nakomen van afspraken. Inloopdouche bleek niet waterdicht. Na meerdere toezeggingen niet komen repareren. Planning en kwaliteit van werk laat te wensen over.
 • ATC Bouw en Advies
  ATC Bouw en Advies
  Beoordeling: 4.3 van 54.354 reviews
  Badkamer specialist in Arnhem

  ATC Bouw en Advies kan je helpen met je Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Arnhem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Stucwerk buiten, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Gevel of tegels voegen, Toilet renovatie, Douche of bad reparatie te beantwoorden. Neem direct contact op met ATC Bouw en Advies om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  UFUK was erg vriendelijk, duidelijk in communicatie en heeft zijn werk snel en netjes afgeleverd. Hij heeft tevens advies gegeven en daardoor wat meer werk voor ons gedaan waardoor we nog een beter resultaat hadden dan zelf verwacht. Kortom een echte aanrader voor wie wat gedaan moet hebben!
 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85367 reviews
  Badkamer specialist in Arnhem

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Alles super, Goede communicatie, betrouwbaar, levert top werk. Aanrader!
 • BBI Services
  Beoordeling: 3.2 van 53.255 reviews
  Badkamer specialist in Arnhem

  Heb je een Loodgieter nodig in Amsterdam of omgeving? BBI Services kan je helpen met alle klussen die een Loodgieter voor je kan uitvoeren, zoals CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Werk is goed uitgevoerd, vriendelijk en behulpzaam. Alleen wel zeer hoge prijs. Een wijze les, spreek van tevoren af wat de kosten worden/zijn.
 • Y.O. Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Badkamer specialist in Arnhem

  Vloertjes Muren Plafonds Electra Badkamers Keukens Schuttingen Alg. Sloopwerkzaamheden enz enz.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Goed werk afgeleverd voor een goede prijs. Fijn dat er ook passend advies wordt gegeven en ontbrekende spullen worden bijgehaald.
 • Remco Esman Installatie
  Remco Esman Installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8585 reviews
  Badkamer specialist in Arnhem

  Ik ben een gecertificeerd loodgieter (installatie bedrijf). Ik heb alle papieren voor het installatie werk, ook heb ik mijn CO-certificering gehaald, dat betekend dat ik aan alle gasverbrandingsinstallaties mag werken. Ik heb 8 jaar werk ervaring in het loodgieters vak. ben een gemotiveerde jonge man, en houd er van om mijn werk netjes af te ronden. (Zie mijn reviews). - repareren cv ketels - airco’s - warmte pompen - plaatsen cv ketels - gas installaties - sanitaire installaties - lekkages - verstoppingen - renovatie - cv onderhoud - dikwandige installatie - zinkwerk En nog veel meer! Voor vragen stuur een bericht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Perfect gedaan. Mooie kranen en goed gemonteerd

4.8

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten in Arnhem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 285 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale badkamer specialisten in Arnhem

Wat is de gemiddelde prijs voor een badkamerspecialist uit Arnhem?

Voor de klussen in je badkamer schakel je het beste een van onze vakmensen in. Maar hoeveel geld moet je ongeveer reserveren voor de klus? Dat is helemaal afhankelijk van het werk dat je wilt uitbesteden aan de badkamerspecialist uit Arnhem. Zo vraagt een totale renovatie van je badkamer nu eenmaal om een ander budget dan het opnieuw laten kitten van de badranden. Hieronder vind je de kosten voor een paar veelvoorkomende klussen in de badkamer. Wil je liever een prijsvoorstel op maat voor jouw badkamer in Klingelbeek, Schuytgraaf of de Spijkerbuurt? Neem dan vooral contact op met een badkamerspecialist uit Arnhem.

 • Plaatsen vloerverwarming: € 755,- tot € 1.155,-
 • Stoom- of spadouchecabine plaatsen: € 1.600,- tot € 4.300,-
 • Renoveren badkamer: € 7.000,- tot € 1.700,-

Welke klussen kun je uitbesteden aan badkamerspecialist uit Arnhem?

Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of je kunt de klus uitbesteden aan een badkamerspecialist. Zolang die klus zich natuurlijk in de badkamer bevindt. Zo komt de badkamerspecialist graag bij je langs voor het plaatsen van een nieuwe badkamer, maar je kunt de professional natuurlijk ook vragen voor het plaatsen van sanitair, het aanbrengen of juist verwijderen van kitwerk of het repareren van een bad. Wil jij een volledig overzicht van de klussen die een badkamerspecialist uit Arnhem voor je kan uitvoeren? Neem dan een kijkje op onze overzichtspagina.

Hoe vind je de beste badkamerspecialist uit Arnhem en omstreken?

Het vinden van een betrouwbare professional begint met het plaatsen van je klus op Werkspot. Zo kom je snel en eenvoudig in contact met vakmensen uit jouw regio. Wil je de zekerheid van een prijsvoorstel op maat? Zorg dan dat je voldoende informatie deelt met de badkamerspecialisten uit Arnhem. Omschrijf bijvoorbeeld de klus, vermeld om hoeveel vierkante meters het gaat én voeg duidelijke foto's toe. Ben jij benieuwd naar het werk van professionals? Op de profielpagina vind je informatie over eerdere klussen en lees je reviews van klanten. Zo krijg je een goed beeld van de manier waarop de badkamerspecialist werkt.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Arnhem

Vind vakmensen bij jou in de buurt