Vind vakmensen in Overberg

Op zoek naar vakmensen in Overberg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Overberg

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95299 reviews

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Prima
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35204 reviews

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Er was vandaag afgesproken tussen acht en half negen. Om kwart voor negen een berichtje gestuurd, maar het zou elf uur worden. Toen een uur. Om half twee de klus maar afgezegd na 5,5 uur gewacht te hebben.
 • Jacobsen Tuinen
  Beoordeling: 3.9 van 53.9518 reviews

  Hallo ik ben ber-jan Jacobsen en ik ben een jaar geleden mijn eigen hoverniersbedrijf gestart. Ik doe vooral complete tuinaanleg met alles erop en eraan. Maar ook voor onderhoud kunt u ons bellen. Wij zijn aan het werk in de buurt van Gelderland en omstreken. Stuur mij graag een berichtje!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Niet met hem gaan werken! Zeer onbetrouwbaar. Komt zijn afspraken ook niet na. Kijk naar andere reviews en dan weet je dat je niet met deze zakkewasser in zee moet gaan!
 • Low budget klusser
  Beoordeling: 5 van 5551 review

  ik werk samen met 5 andere zzp ers wij doe alle werkzaam heden in en om het huis ik ben net net voor mezelf begonnen

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Betrouwbare vakmannen, wij zijn erg blij met het buitenschilderwerk! De mannen hebben geen half werk geleverd en dat waarderen we. Wij kunnen Low budget klusser zeker aanraden! Nogmaals hartelijk dank.
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45168 reviews

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle reactie, goede communicatie, denkt mee in oplossingen en uiteindelijk een snelle en goede uitvoering van het werk.
 • ZMR Bouw
  ZMR Bouw
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews

  ZMR Bouwdiensten is een klusbedrijf en houdt zich bezig met allerhande werkzaamheden. Zmr biedt haar diensten voornamelijk aan binnen een straal van 25 km. Het motto van de onderneming is het leveren van de juiste kwaliteit en service waar u als klant op kunt vertrouwen. Daarnaast denken wij met u mee en adviseren wij waar nodig om tot de juiste oplossing te kunnen komen voor uw vraagstuk.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Hakim is een uitstekende vakman. Hij is erg professioneel en levert topwerk.
 • Allround Bedrijf K. Gerritsen
  Allround Bedrijf K. Gerritsen
  Beoordeling: 4.1 van 54.1551 reviews

  vooral u timmerwerk,,renovatiewerk,nieuwbouw egaliseren van u vloer pvc leggen vraag naar vrijblijvende offerte

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  De vloer is geegaliseerd, maar dat is niet helemaal recht geworden. Blijkbaar is dat te verhelpen met tegellijm. Verder verliep het contact niet heel gemakkelijk.
 • Quick Quality Service
  Quick Quality Service
  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Welkom bij Quick Quality Service, neem gerust een kijkje op onze website, dé plek voor professionele schoonmaak- en klusdiensten met een hart. Wij geloven niet alleen in het leveren van hoogwaardige diensten, maar ook in het creëren van waardevolle verbindingen met onze klanten. Neem gerust een kijkje op onze website. Onze schoonmaakdiensten zijn ontworpen om uw huis of kantoor te laten stralen. Van grondige reiniging tot regelmatig onderhoud, ons team staat voor u klaar. Daarnaast bieden wij een scala aan klusdiensten om uw leven gemakkelijker te maken. Of het nu gaat om technische problemen of spullen verplaatsen, wij hebben de expertise om het voor u te regelen. Wat ons echt uniek maakt, is ons sociale initiatief voor eenzame mensen. Bij Quick Quality Service gaan we verder dan alleen het uitvoeren van klusjes. We combineren onze diensten met een warm stukje menselijk contact. Als extraatje bieden we een gratis 15-minuten koffiemoment aan, waarbij we de tijd nemen om even bij te praten en een glimlach op uw gezicht te toveren. Met Quick Quality Service kiest u niet alleen voor kwaliteit en professionaliteit, maar ook voor een bedrijf dat zich inzet voor het welzijn van zijn klanten. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het verschil dat wij kunnen maken.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Werkt netjes, secuur en vriendelijk!
 • Hardeman Buiteninrichting
  Beoordeling: 3.5 van 53.5510 reviews

  Sterk in tuinaanleg en tuinonderhoud en tuinontwerp

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  De klus omvatte het bestraten van mijn voortuin (~14m2) in augustus 2023. Een deel werd in wildverband gelegd met een laag van 2 klinkers om het wildverband heen. De bestrating is netjes en vlot aangelegd. De communicatie kon soms wel wat beter. Zo bleek het voor mij een stuk voordeliger te zijn om zelf materieel te bestellen, terwijl er werd beweerd dat hij met korting kon bestellen en dat, dat dus voordelig zou zijn.
 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Wilco is een echte vakman en doet wat hij zegt. Prettig in de omgang en duidelijk in communicatie. We gaan hem zeker voor een volgende klus benaderen. Een aanrader!

Alle beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt