Vind Installatiebedrijven in Molenschot

Op zoek naar Installatiebedrijven in Molenschot? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Molenschot, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 428 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Molenschot

 • klusbedrijf tiels

  Installatiebedrijf in Molenschot

  Beoordeling: 4.8 van 54.8580 reviews

  Klusbedrijf Tiels; Voor al u klussen groot en klein, in en om huis. Ik heb al een aantal jaren ervaring in; - totale badkamer/sanitair renovatie - loodgieters werk - electra - tegelzetter (wand en vloer)e - laminaat leggen - keuken plaatsen - overkappingen op maat plaatsen Maar ook het helpen met het ophangen van een rolgordijn, rolluiken, andere raam decoratie of een andere kleine klus in en om huis. Mocht u interesse hebben in een van mijn aangeboden diensten. Neem gerust contact op. Prijs varieert natuurlijk per klus.

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Kwam op de afgesproken tijd; dacht mee. Erg tevreden.
 • DH Kitafdichtingen

  Installatiebedrijf in Molenschot

  Beoordeling: 4.8 van 54.85208 reviews

  De specialist in kitwerken. DH Kitafdichtingen staat voor een strak en mooi resultaat voor een betaalbare prijs. Uw Badkamer of toilet afkitten: Een badkamer afkitten lijkt een eenvoudig klusje maar als het niet goed wordt uitgevoerd kan het vervelende gevolgen hebben,zoals een lekkage of loskomende wandtegels doordat er vocht onder de kitvoeg komt. Bespaar uzelf veel ellende en neem contact op met De Hoogh Kitafdichtingen voor een strak en een vakkundig afgewerkte badkamer met A-kwaliteit kitproducten. Kitranden vervangen: Wij van De Hoogh Kitafdichtingen adviseren om de kitranden van uw Badkamer elke 5 jaar te vervangen. Waarom we dit adviseren? De kitranden van uw badkamer hebben veel te verduren. Zo valt er bij een normale douchebeurt van 10 minuten ruim 60 tot 80 liter water naar beneden. In combinatie met shampoo of een douchegel is het logisch dat de kitranden op den duur zijn functie verliezen met lekkage tot gevolg. Wilt u uw kitranden van uw badkamer of toilet vervangen? Dan kunt u bij ons terecht. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij uw kitspecialist De Hoogh Kitafdichtingen. Beglazing en Kozijnen Afkitten: De Hoogh Kitafdichtingen is gespecialiseerd in alle soorten van kitwerken. Ook voor het afkitten van alle soorten beglazing of kozijnen kunt u bij ons terecht zoals: Dubbelglas,enkelglas,structureele beglazing of industriële stalen kozijnen. Neem contact op met DH Kitafdichtingen voor een passende offerte.

  Laatste review:

  Kitten -

  Snel, secuur/netjes uitgevoerd.
 • Ventilatie specialist

  Installatiebedrijf in Molenschot

  Beoordeling: 5 van 55518 reviews

  De naam zegt het al, Ventilatie Specialist wij zijn gespecialiseerd in uw ventilatie (binnenklimaat). Met meer dan 10 jaar ervaring in de luchttechniek, staan wij garant voor de beste kwaliteit. We zijn op dit moment in de opstart fase. Onze website is momenteel in maak, en wij hopen deze zo spoedig mogelijk met u te kunnen delen. Het is al vaak in het nieuws geweest dat door covid-19 en door uw mechanische ventilatie, achterliggende luchtkanalen 1 keer in de 2 jaar te reinigen. Dit zal zorgen voor een verminderde kans. Ook zal uw minder kans hebben op het zogeheten sickbuildingssyndroom. Het woord zegt het eigenlijk al, door vieze luchtjes en bacteriën in de lucht zou u oog en ademklachten kunnen krijgen. Het is niet alleen goed voor de gezondheid maar het bespaard u, met het vervanging van uw mechanische ventilatie tot wel €80,- stroom op jaar basis. Wat kunt u van ons verwachten; Wat wij bieden; • Klein onderhoud & werkzaamheden; Grondig reinigen ventilatiebox Vakkundig inspectie Reinigen ventielen Afstellen ventielen Inregelen systeem Voor & na foto’s Advies op maat Kanalen reinigen; • Visuele inspectie ventilatiebox Ventilatiekanalen reinigen Reinigen ventielen Afstellen ventielen Inregelen systeem Voor & na foto’s Advies op maat Compleet Reiniging Box + Kanalen; • Grondig Reinigen ventilatiebox Vakkundig inspectie Reinigen ventielen Afstellen Ventielen Ventilatiekanalen reinigen Inregelen systeem Voor & na foto’s Advies op maat Het reinigen van alle luchtkanalen inclusief het vervangen van alle luchtventielen. Het vervangen van uw verouderde mechanische ventilatie voor een nieuwe energie zuinige exemplaar. Met geeintregeerde vochtsensor. Ook bieden wij het plaatsen en of vervangen van wtw units aan. Dit is bij elke situatie verschillend en na al uw wensen kunnen wij een passende en vrijblijvende offerte voor uw maken. Wij rekenen voorrijkosten voor het opnemen van de klus. Mocht het een opdracht worden wordt het bedrag in mindering gebracht op het factuur Prijzen zijn incl. btw en materiaal kosten. Ook zijn wij gespecialiseerd in het aanleg van nieuwe luchtkanalen bijvoorbeeld; Verbouwing of nieuwbouw woning.

  Laatste review:

  Ventilatiesysteem installeren of vervangen -

  Snel en compleet in de communicatie. Beleefde monteur die goed werk heeft afgeleverd. Zeker aan te raden!
 • A.S. Allround klussen

  Installatiebedrijf in Molenschot

  Beoordeling: 4.7 van 54.75107 reviews

  Ik ben allround klusjesman die binnenshuis klusjes verricht De klusjes die ik verricht zijn: -aannemer -Renovatie -Onderhoud -Installatie -Elektra -Loodgieter -Vloer leggen -Meubel montage -Schilderwerk/ behangen -Witgoed reparatie -Stucwerk - en overige klusjes .... Kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen: Naam: Salim

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  prima, snelle service al viel de prijs veel hoger uit dan gedacht. Maar zoals deze mensen al aangaven was het terug te vorderen bij de verzekering en dat was ook zo. Fijn dat de lekkage zo snel verholpen was.
 • Smink Interieurbouw

  Installatiebedrijf in Molenschot

  Beoordeling: 4.6 van 54.6567 reviews

  Beste opdrachtgever Ik ben een echte allrounder die al 30 jaar als aannemer in de bouwsector werkzaam is. Waarvan 14 jaar als aannemer van tegelwerken in Canada waar wij projecten aanpakten Van 2 m2 tot 3500m2. In 2000 zijn wij terug naar Nederland gekomen en ben ik Smink Interieurebouw begonnen. Smink interieurbouw is een klein bouwbedrijf die een grote verscheidenheid van projecten aan kan nemen met als specialiteit het frezen van beton en cementvloeren voor vloerverwarmingsbuis, en het installeren van vloerverwarming systemen. Wij kunnen een project compleet aannemen zodat u een aanspreek punt heeft voor alle werkzaamheden en materialen toegepast. Maar ook het uitvoeren van specifieke onderdelen hiervan zijn welkom. Uiteraard krijgt u vooraf een duidelijke prijsopgave van alle kosten ink BTW.

  Laatste review:

  Vloerverwarming installeren of vervangen -

  Zeer tevreden met het werk dat Ole heeft geleverd. Hij heeft van tevoren goed gecommuniceerd zodat er precies werk geleverd kon worden. De groepen zijn goed verdeeld door het huis zodat we in alle ruimtes voldoende verwarming hebben. Nu dat we verhuisd zijn merken we pas echt hoe goed er is nagedacht over de verwarming in ons hele huis. Hij heeft van tevoren goed advies geleverd zonder dat we hier zelf verstand van hadden. Kundig en professioneel. i
 • Star-Line

  Installatiebedrijf in Molenschot

  Beoordeling: 5 van 55548 reviews

  Star-Line is gespecialiseerd in Smart Home (Domotica) en brandveiligheidsoplossingen die het leven net even wat zekerder, veiliger, makkelijker en comfortabeler maken. Denkt u bij ons bijv. aan: - Het installeren van videodeurbellen; - Het plaatsen van thermostaten; - Het elektrisch kunnen openen van deuren; - Het automatiseren van zonwering; - Het verwarmen per kamer; - Automatische ontluchtingssystemen; - Het installeren van rook -en koolmonoxidemelders; - Het plaatsen van beveiligingscamera's - Het draadloos aansturen van wat u maar wenst in uw woning; - Het op uw smartphone kunnen ontvangen van meldingen voor wat u maar wenst in uw woning. Waar u ook bent ter wereld; - (Kleine) aanpassing -of herstelwerkzaamheden van elektrische installaties; - Een persoonlijke alarmknop voor oudere mensen, met positiebepaling. Wij accepteren alleen klussen waarbij we een grote meerwaarde voor u hebben vanwege een combinatie van: onze expertise, kwaliteit van de uitvoering, prijs en ondersteuning. Deze zetten we met veel plezier in uw voordeel in, en anders niet.

  Laatste review:

  Thermostaat plaatsen of vervangen -

  Nette installatie, uitgebreide toelichting van het apparaat en Richard heeft daarnaast de bestaande boorgaten netjes gedicht en afgewerkt. Afspraken zijn goed na gekomen en communicatie verliep vlotjes. Kortom; zeker een aanrader.
 • Van Es Installatiebedrijf

  Installatiebedrijf in Molenschot

  Beoordeling: 4.6 van 54.6550 reviews

  Ik ben geboren in een installatie bedrijf maar ben tijdens en na mijn opleiding ervaring op gaan doen bij diverse installatie bedrijven. Eerst als monteur / installateur daarna heb ik gewerkt als service monteur en heb jaren lang de algemene problemen , storingen en klachten opgelost op het gebied van gas, water, sanitair, dakbedekking, riolering, verwarming, Zonne energie, lekkages e.d..Daarna heb ik mij ruim 15 jaar lang gespecialiseerd in gas apparaten en andere technische apparaten (voor warm water, ventilatie, koeling, verwarming,warmtepompen, kranen e.d.) Ik weet dus als geen ander hoe ik problemen met toestellen en installaties moet voorkomen en bestaande klachten op kan oplossen. Ik wil een goede kwaliteit leveren voor een redelijke prijs . Zodat ik u ook garantie kan geven en de zaak netjes achter kan laten. Mijn motto is repareren als het (economisch) kan en vervangen als het moet. Ik werk sinds 16-04-2015 samen met Werkspot en sinds die tijd heb ik er al veel tevreden klanten bij gekregen graag wil ik dat u er ook bij komt als tevreden klant. Bedankt Marc van Es

  Laatste review:

  Thermostaat plaatsen of vervangen -

  Klus is naar volle tevredenheid afgerond.
 • Precies Cleaning + Rioolservice

  Installatiebedrijf in Molenschot

  Beoordeling: 4.7 van 54.75122 reviews

  Ik ben Stefan Hardt, eigenaar van Precies Rioolservice, onderdeel van Precies Cleaning. Sinds 2006 voeren wij rioolwerkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven in de regio Brabant en Zeeland. Onder andere, bestaat onze diensten uit: • Riool ontstoppen • Reparatie, vervanging & aanleg van riolering • Camera-inspectie • Stankoverlast • Leidingen in kaart brengen • Preventief onderhoud Onze missie is om altijd op een professionele wijze alle rioolproblemen op te lossen. Wij werken enkel met materialen en middelen van uitstekende kwaliteit. Ons motto luidt "ons werk van vandaag is ons visitekaartje voor morgen"

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  In goed en lang overleg heeft precies Cleaning super goed werk geleverd bij ons in het brandpad. Omdat we het hele brandpad moesten vervangen duurde het allemaal wat langer, om alle buren mee te krijgen. Maar ze dachten zeer goed mee. Straat werk had strakker gekunt, maar prijs/kwaliteit verhouding is prima. Bedankt voor het oplossen van ons lange project!
 • Qlima care

  Installatiebedrijf in Molenschot

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  QlimaCare levert en monteert airco's voor particulieren en voor de zakelijke markt. Onze airco's kunnen zowel koelen als verwarmen en zijn van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. De airco’s zijn stil, zuinig en hebben een optionele wifi-module. zodat ze vanaf afstand bedienbaar zijn. De airco's zijn voorzien van het milieuvriendelijke R32 gas en zeer energiezuinig. Na aankoop wordt de airco binnen een week bij u gemonteerd met een standaard basispakket. Uitbreiding op dit pakket is mogelijk. • Airconditioning • Luchttechniek • Services & onderhoud • Klimaatsystemen

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Snelle en duidelijke communicatie, goede producten, aardige medewerkers die hard gewerkt hebben en alles weer netjes achterlieten, nadat ze alles duidelijk hadden uitgelegd.
 • Clever Riooltechniek

  Installatiebedrijf in Molenschot

  Beoordeling: 4.7 van 54.7599 reviews

  Clever Riooltechniek is de specialist voor het ontstoppen, reinigen en repareren van uw riolering of afvoer. Heeft u een probleem? U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereiken. Wij staan altijd voor u klaar! Onze specialiteit is het snel en vakkundig oplossen van alle soorten verstoppingen. Maar naast het ontstoppingswerk kunt u ook voor onderstaande diensten bij ons terecht: - Aanleg riolering - Graafwerk - Drainage - Riool inspectie (camera inspectie) - Riool renovatie - Onderhoud, reparatie en vervanging van rioolsystemen (pomp, sanibroyeur) - Klein loodgieterswerk Met onze standplaats in Tilburg, zijn wij snel ter plekke in ons werkgebied welke bestaat uit de provincies Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Indien u niet woonachtig bent in ons werkgebied maar toch interesse heeft in onze dienstverlening neemt u dan graag per e-mail contact met ons op dan kunnen wij kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  De naam Clever Riooltechniek zegt mij niks. De spoedloodgieter ,J R, heeft de lekkage niet verholpen. Na 2 dagen lekte het evenveel. Omdat zijn pinapapraat op zijn telefoon niet werkte heb ik hem contant moeten betalen ad. € 655,55 terwijl de factuurrekening op € 622,55 staat. Ik heb wel hem op papier laten schrijven dat ik hem dat bedrag van € 655,55 aan hem heb betaalt. U kunt ook duidelijk zien dat hij eerst 622,55 heeft geschreven en "verbeterd heeft"in 655,55

Populaire lokale Installatiebedrijven in Molenschot

Andere vakmensen in Molenschot

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur