Vind Installatiebedrijven in Megen

Op zoek naar Installatiebedrijven in Megen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Megen

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95271 reviews
  Installatiebedrijf in Megen

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed en snel contact voorafgaande aan de klus. Duidelijke communicatie. Voor de uitvoering was dhr. iets te later dan afgesproken, echter zijn we tevreden over de uitvoering en het resultaat.
 • Gulgul installatie
  Gulgul installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95151 reviews
  Installatiebedrijf in Megen

  .

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  ZEER VRIENDELIJK EN SUPER SNEL DE KLUS GEKLAARD. 1 DAG NADAT IK DE KLUS HAD GEPLAATST IS DE MONTEUR GEKOMEN. SUPER TEVREDEN !!!
 • Activ Martin
  Activ Martin
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Installatiebedrijf in Megen

  Activ Martin kan je helpen met je Schilder, Keukenmonteur, Vloerspecialist, Elektricien, Loodgieter klus in Appeltern en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Vloer verwijderen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Toilet repareren, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Sanitair plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met Activ Martin om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Vriendelijke man, die de klus prima uitgevoerd heeft, en zelfs een missende onderdeel gehaald.
 • j.h.e verbouwingen
  j.h.e verbouwingen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Installatiebedrijf in Megen

  ✔ 20 jaar werkervaring ✔ Snel beschikbaar ✔ Deskundig advies • Goedendag! Mijn naam is Jerrold, met al bijna 20 jaar werkervaring in de wereld van renovaties, neem ik automatisch veel kennis mee. Mijn expertise zit hem in het renoveren van toiletten en badkamers. Ook ben ik inzetbaar voor alleen tegelwerk en/of stucwerk. Ik ga secuur te werk met oog voor detail, naast mijn werkzaamheden zal ik altijd een passend advies geven op uw persoonlijke situatie. Ik werk voornamelijk met afspraken op korte termijn, wat inhoudt dat ik altijd (in overleg) relatief snel beschikbaar ben. • Voor impressies neem gerust een kijkje bij mijn foto’s!

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Jerrold is een vakman die meedenkt over de beste oplossing. Hij heeft mijn badkamer mooi verbouwd en kwam afspraken na. Toen het afschot in de douche onverhoopt toch niet goed bleek kwam hij terug om het te herstellen. Ik kan hem zeker aanbevelen!
 • Cas Klust
  Cas Klust
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Installatiebedrijf in Megen

  Cas Klust! is een klein zelfstandig klusbedrijf voor allerlei klussen, van klein naar groot, in en om het huis. Inzetbaar vanuit het rivierengebied van Noordoost-Brabant. Betrouwbaar in communicatie, afspraken en uitvoering. Veelzijdig in klussen en met kijk op wat er nodig is. Met oog voor duurzaamheid, daar waar het wel kan! Met heldere afspraken en snelle communicatie. Maar ook met algemene voorwaarden en een overzichtelijke offerte. Wel zo duidelijk. Je kunt terecht voor die ene klus die maar blijft liggen. Opknappen van je tuinhuisje of kasten op zolder. Timmerwerk, maar ook andere klussen. Misschien niet zo voor de hand liggend bij klussen, maar Cas Klust! doet het duurzaam. Daar waar het wel kan. Bijvoorbeeld met refurbished gereedschap en geen papieren administratie.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Cas heeft bij ons in de werkkamer een ikea keukenkasten opstelling geplaatst met bureau en akoestische wandpanelen. Het is heel mooi geworden. Tussendoor heeft hij ook nog allerlei klussen gedaan: gordijnrails ophangen, stellingen maken in de schuur, gaten boren. Hij is van alle markten thuis én heeft superprofi materiaal. Cas is erg prettig in de omgang. Kortom een topper die we iedereen aanbevelen. Bedankt voor alles Cas!
 • Halteren Installatietechniek
  Halteren Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Installatiebedrijf in Megen

  Betrouwbaar vriendelijk bedrijf die staat voor kwaliteit. En het beste voor de klant

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Prima service en kennis van zaken!
 • Smartaz
  Smartaz
  Beoordeling: 5 van 555108 reviews
  Installatiebedrijf in Megen

  //Smartaz .nl// Elektricien,smart-home. Gespecialiseerd in (slimme) thermostaten. Google Nest,Tado,Honeywell etc. Google mij en bel me gerust! Geen voorrijdkosten en eerst een offerte.

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Vincent heeft onze thermostaat vervangen. Dat deed hij snel en kundig. Daarbij was hij ook vriendelijk en legde hij geduldig aan ons uit hoe we met de app op onze smartphones de thermostaat konden bedienen. Ook van tevoren had hij via de chat al van alles toegelicht en hadden we besproken welke thermostaat voor ons geschikt was. Hij had dus al vóór we op zijn aanbod waren ingegaan veel tijd aan ons besteed. Van harte aanbevolen!
 • Vogels Installatietechniek
  Vogels Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Installatiebedrijf in Megen

  .

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Vriendelijk en vakbekwaam bedrijf. Wij zijn zeer tevreden met de netjes uitgevoerde werkzaamheden, m.a.w. een TOP-bedrijf en een aanrader, en heeft tegens een buitenstopcontact aangelegd.
 • Farsam Bouw en Renovatie
  Farsam Bouw en Renovatie
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Installatiebedrijf in Megen

  Farsam Bouw en Renovatie voert werkzaamheden uit op het gebied van restauratie, renovatie, onderhoud, sloopwerk, tegel, installatie, vloer en vloerverwarming en nog meer. Wilt u (ver)bouwen? En zoekt u vakkundig bouwbedrijf? Met meer dan 15 jaar ervaring staan wij graag klaar voor uw wens. Van uw eerste plannen/ideeën tot en met het eindresultaat waar u tevreden mee bent. Persoonlijk contact van begin tot eind. Wij staan voor ons werk. Creatief meedenkend met uw idee. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Ja, je moet soms wel eens toegeven dat je het geweldig getroffen hebt bij het uitbesteden van een klus. Razin en zijn collega's hebben geweldig werk afgeleverd. Denken mee, verplaatsen zich in de wensen en zijn pas tevreden als de opdrachtgever tevreden is. Daarnaast, en niet geheel onbelangrijk, is Razin een geweldig persoon die met zijn ziel en zaligheid zich inzet voor zijn klus. Veelal word ik neergezet als criticus of flauwe zeikerd. Nu heb is zwijgzaam moeten concluderen dat ik, wij, 100% tevreden zijn met onze vernieuwde badkamer.
 • HammerTeq - Smart Solutions
  HammerTeq - Smart Solutions
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Installatiebedrijf in Megen

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Domotica specialist, Elektricien? Dan kun je in Oss bij HammerTeq - Smart Solutions terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Alarmsysteem installeren of vervangen, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  De heren van HammerTeq zijn zeer vriendelijk en fijn in de omgang. Communicatie met Serkan verliep soepel. De volgende dag kon de klus al uitgevoerd worden (er was enige haast bij), wat erg fijn was. Collega was zeer vriendelijk en kundig. De thermostaat is naar alle tevredenheid gemonteerd. Zeer netjes gewerkt en geen troep achtergelaten. Ik beveel de heren van HammerTeq iedereen aan die een klus wilt laten uitvoeren!

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Megen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1955 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Megen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Megen

Vind vakmensen bij jou in de buurt