Vind verhuisbedrijven in Velddriel

Op zoek naar verhuisbedrijven in Velddriel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Velddriel

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Verhuisbedrijf in Velddriel

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Snel, zorgvuldig en vriendelijk. Erg tevreden.
 • Découvrir capitale B.V.
  Découvrir capitale B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Verhuisbedrijf in Velddriel

  Ik heb inmiddels al zoveel gedaan voor zoveel mensen, dat iedereen tegen mij zei, GA HIER MEER MEE DOEN! Inderdaad, je moet doen wat je leuk vindt, dan geniet je iedere dag.. Zover mijn geschiedenis... Heeft u geen tijd en/of heeft u twee linkerhanden? Geen probleem! Ik ben er voor al uw kleinere klusjes. Van badkamerkraan vervangen, lampen ophangen, muren of deurposten schilderen (eerdere carrière), timmerwerk tot douche vervangen, en meer. Na dat ik klaar ben, laat ik alles netjes achter en zorg dat mijn klanten altijd tevreden voor dat ik de deur uitloop. U kunt rekenen op vakmanschap en professionaliteit! Ik reken een vast laag tarief van €30,- inclusief BTW per uur wat begint als ik vertrek vanaf een adres. Ik zal dit altijd vooraf aan u doorgeven en voor elke klus vooraf een schatting maken. Heeft u een grotere klus, dan betaalt u 25% kosten vooraf en krijgt u van mij een schatting van het aantal te verwachten uren! Als de klus meer dan 15 uur omvat, betaalt u tussentijds alvast 50% aan voor de tot dan toe gemaakte uren. Aan het einde rekenen we alles meteen af. Materialen kan ik voor u kopen en dienen door u betaald te worden Parkeerkosten, kosten voor Werkspot etc worden aan u doorberekend. Alleen regio: 's-Hertogenbosch ~ Oss ~ Uden ~ St Oederode ~ Boxtel ~ Helvoirt ~ Vught ~ Drunen LET OP Tarief is inclusief BTW, maar exclusief wervingskosten Werkspot (ter voorbeeld schilderwerk is altijd €34,- ex Btw opslag). Deze wervingskosten van Werkspot worden altijd als opslag in rekening gebracht op het totaal, houd hier rekening mee!

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Heel aardig team, ze voerde de klus snel en soepel uit, ik raad ze aan!
 • Kadi
  Kadi
  Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews
  Verhuisbedrijf in Velddriel

  "We zijn een toonaangevend verhuisbedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige en betrouwbare verhuisdiensten. Met onze ervaring in de branche hebben we een solide reputatie opgebouwd als een bedrijf dat uitblinkt in professionaliteit, zorgvuldigheid en klanttevredenheid. Bij KA-DI begrijpen we dat verhuizen een spannende en soms stressvolle gebeurtenis kan zijn. Daarom streven we ernaar om elke stap van het verhuisproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Neem vandaag nog contact op voor een stressloze verhuizing..

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Kleine klus: wasmachine 2 nauwe trappen omhoog. Supersnel geregeld. Top!
 • bouwbedrijf dvr
  bouwbedrijf dvr
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Verhuisbedrijf in Velddriel

  ik ben dirk van rooij..werk sinds 2002 voor mezelf, heb mijn aannemerspapieren. ben gespecialiseerd in het doen van verbouwingen, aanbouwen het plaatsen van dakkapellen en het maken van daken en andere verbouwingen

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Dirk denkt goed mee en gaat flexibel om met wijzigingen en problemen.
 • HelderLed B.V.
  HelderLed B.V.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Velddriel

  Bent u op zoek naar Heldere afspraken met vakkundige, goed opgeleide en technische mensen?! Neem eens contact op met Helder voor aanleg van verlichting of elektra, schilderwerk, tuinwerk, eigenlijk voor alle klussen in en rondom uw woning of pand.

 • W. Merks Afbouw

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Velddriel

  Graag wil ik me aan u voorstellen.Ik ben William Merks, 41 jaar en woonachtig in Kerkdriel. Ik ben zelfstandig ondernemer sinds 2008. Ik kan voor u verschillende timmerwerken realiseren zoals systeem plafonds, gipswanden,overkappingen, schuttingen,tuinhuizen of het afwerken van uw woning of bedrijfspand. Kwantiteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid staat bij mij voorop! En voor ieder budget een passende offerte. Mvg William Merks

 • RvH Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Velddriel

  Ik hou van verschilde klusjes

 • Klusbedrijf Kallai
  Klusbedrijf Kallai

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Velddriel

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf, Timmerman? Dan kun je in Kerkdriel bij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Triple R Bouwmanagement B.V.
  Triple R Bouwmanagement B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Verhuisbedrijf in Velddriel

  Wij kunnen voor u al het schilderwerk leveren in en om het huis. Voor het interieurschilderwerk werken wij met watergedragen verfproducten om u zoveel mogelijk te weerhouden van onaangename geuren. Voor het buitenschilderwerk kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Één van ons zal bij u langs komen om het werk te inspecteren waardoor wij u een zo goed en uitgebreid mogelijke offerte kunnen toesturen. Wij zullen hierdoor uw woning niet alleen doen verfraaien maar bovenal weer goed beschermen tegen de weersinvloeden en ook voor systeemplafonds kunt u uiteraard bij ons terecht. Systeemplafonds zijn er in legio variaties. Bij ons kunt u terecht voor  fraai strak afgewerkte vaste plafonds en alle mogelijke systeemplafonds.

  Laatste review:
  Nordin is een prima project begeleider. De communicatie was duidelijk en zij zijn alle afspraken nagekomen. Zou ze bij iedereen aanraden!
 • Jos de Vaan Bouw & Infra

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Velddriel

  J de vaan bouw en infra Is gespecialiseerd in metal stud wanden en plafonds

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Velddriel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 110 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Velddriel

Andere vakmensen in Velddriel

Vind vakmensen bij jou in de buurt