Vind verhuisbedrijven in Rucphen

Op zoek naar verhuisbedrijven in Rucphen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Rucphen

 • La fadjais
  La fadjais
  Beoordeling: 4.9 van 54.95210 reviews
  Verhuisbedrijf in Rucphen

  We zijn een bedrijf in de transport sector en bieden allround transport aan, zoals verhuizingen, goederenvervoer, spullen brengen naar de stort en nog veel meer. We zijn in het bezit van een verhuislift, dus ook voor complexere verhuizingen hebben we mogelijkheden. Per direct beschikbaar, 24/7!

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Binnen twee dagen geregeld. Grote buffetkast over de trap en net en snel uitgevoerd.
 • Justin den Tenter
  Justin den Tenter
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Rucphen

  Verhuisbedrijf in de regio Breda. Snel en makkelijk bereikbaar! Ik zit al een aantal jaren in het vak dus ervaring genoeg is er zeker. Alle nodige materialen heb ik op voorraad dus het is geen probleem om de volgende dag al aan de slag te gaan bij u!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Zeer positief verlopen! Justin werkt uitermate secuur is zo sterk als een beer en werkt lekker door! Symphatieke doorpakker! Ik raad hem van harte aan! Met vriendelijke groet, Michael van Sas
 • GrondigWerk
  GrondigWerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.85142 reviews
  Verhuisbedrijf in Rucphen

  GrondigWerk voert diverse werken uit. Dit betreft voornamelijk grondwerk en sloopwerk waarbij gewerkt kan worden met diverse formaten graafmachines. Hierdoor kunnen wij ten allen tijde passend materieel inzetten. We beschikken over diverse machines met bijbehorende aanbouwdelen. Wij houden ons tevens bezig met groenvoorziening, en dan met name het snoeien en rooien van bomen en struiken. Wij hebben ons in de loop der jaren ook gespecialiseerd in het werken in moeilijke situaties, krappe ruimtes e.d. Zo kunnen wij ook in uw achtertuin waar geen of beperkte toegang is, werkzaamheden verrichten. We maken hiervoor dan gebruik van kleinere machines, of eventueel zelfs handwerk. Wij zijn VCA gecertificeerd en werken voor zowel particulieren als bedrijven en overheden. Heeft u een opdracht die u wilt uitbesteden, neem contact met ons op!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Stefan is betrouwbaar. Komt netjes op tijd. Doet waarvoor je hem inhuurt goed en is vriendelijk. Bedankt Stefan voor je hulp!
 • Karol Steigerbouw

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Rucphen

  we have been working on construction for 10 years. I work all over the Netherlands and had many different projects. my specialization is scaffolding, painting and demolition

 • Lucas Warminski

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Rucphen

  Lucas Warminski is je ideale partner als je een Verhuisbedrijf nodig hebt in Roosendaal en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer diensten die wij als Verhuisbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • F&S B.V.

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Rucphen

  Heb je een Verhuisbedrijf nodig in Roosendaal of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Verhuisbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Cumelabedrijf Oomen
  Cumelabedrijf Oomen
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Verhuisbedrijf in Rucphen

  Beste opdrachtgevers, Ik ben Alex Oomen van Cumelabedrijf Oomen, inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring in de groen grond en infra werkzaamheden, wat ook mijn specialisme is. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel zo denk ik graag met u mee. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet, Alex Oomen Cumelabedrijf Oomen

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Hele goede service duidelijk in de afspraken komt zijn afspraken na. Vakkundig ook we zijn doper tevreden met deze vakman👍
 • Totus

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Rucphen

  Gemotiveerd inzicht en kracht .

 • Lukasz Tuinen en Bouw

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Rucphen

  .

 • Thijs Timmerwerk
  Thijs Timmerwerk
  Beoordeling: 4.3 van 54.356 reviews
  Verhuisbedrijf in Rucphen

  THIJS TIMMERWERK Onderhoud Renovatie Nieuwbouw Wij zijn een klein flexibel bedrijf en richten ons op: onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Van de fundering tot aan het kapspand zijn wij in staat alle werkzaamheden aan te nemen. Zowel voor kleine klussen als grote projecten steken wij de handen uit de mouwen. Niet alleen timmerwerk maar ook stukwerk, schilderwerk, glas zetten, reinigingswerk, metselwerk, grondwerk sanitair en meer... Wij zijn ook voorzien van: loodgieter(‘s), schilder(‘s), timmerman(en), metselaar(‘s), tegelzetter(‘s), stukadoor(‘s), elektricien(‘s) enzv… ik (Jeroen Thijs, eigenaar van het bedrijf), en mijn vast personeel richten ons het meest op het timmer- en montage werk. we zijn al jaren actief in de bouw en hebben intussen ook veel connecties opgebouwd, en we kunnen zo aan materiaal, gereedschap en goede ZZP’ERS komen tegen een scherpe prijs. Zo zijn wij in staat alle zorgen bij de klant te ontnemen. in het bezit van: -VCA -VAR 2020 -Rijbewijs BE -Bussen -Aanhanger -Steiger -Elektrisch gereedschap -Bedrijfspand met zo'n 200 m2

  Laatste review:
  Timmerwerken overige-
  Super. Werkt hard, heeft verstand van klussen. Zeker aan te bevelen!

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Rucphen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 59 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Rucphen

Andere vakmensen in Rucphen

Vind vakmensen bij jou in de buurt