Vind verhuisbedrijven in Nederweert-Eind

Op zoek naar verhuisbedrijven in Nederweert-Eind? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Nederweert-Eind

 • Super Moving & Home Renovation
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Nederweert-Eind

  Ben u op zoek naar een betrouwbare Verhuisbedrijf, bouw-kluswerk in en rond uw huis? Dan kun u bij Super Moving & Home Renovation terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer klussen: laminaat leggen, tegels zetten voor vloer, wanden, badkamer, tuinaanleg, schilderwerk binnen en buiten, lampen hangen... We hebben professioneel gereedschap en ervaring om de hoogste kwaliteit van het werk te garanderen. Laat ons weten welke klus u voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor u. Met vriendelijke groet, Super Moving & Home Renovation

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  zeer snel en betrouwbaar. ze hebben me geholpen een bank naar zolder te verplaatsen
 • Verhuiskanonnen
  Verhuiskanonnen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Nederweert-Eind

  Als je op zoek bent naar een Verhuisbedrijf, dan kan Verhuiskanonnen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Opslag goederen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Nienke Brouwer
  Nienke Brouwer
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Verhuisbedrijf in Nederweert-Eind

  ‘’Ik breng orde in de chaos. Stap voor stap werk ik met mijn klant aan een logische nieuwe indeling en een selectie van spullen die kunnen blijven. Met name obsessieve verzamelaars (hoarders) hebben baat bij mijn duidelijke aanpak.’’ Opdrachtgevers: gemeenten, zorginstellingen, wooncorporaties en particulieren. Opruimcoach - hoarderspecialist - verhuishulp Voor zowel 1-op-1 consults, als verhuizingen, ontruimingen, opruimservice etc., alles is bespreekbaar en wordt op maat gemaakt voor de klant.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Great service for moving.
 • Uslugi Budowlane Krzysztof Szynal

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Nederweert-Eind

  Uslugi Budowlane Krzysztof Szynal kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Nederweert en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Uslugi Budowlane Krzysztof Szynal om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • MH Service B.V.

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Nederweert-Eind

  Diversiteit Netheid Eerlijk Duurzaam Werkzaamheden Timmerwerk Overkapping Aanbouw / verbouw Zonnepanelen Airco’s

 • Rob van de Voort Bestratingen

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Nederweert-Eind

  .

 • J. Caris Service

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Nederweert-Eind

  Klusbedrijf voor al u klusjes in en om u huis Ik heb mijn diploma voor monteur werktuigkundige installaties/loodgieter dus dat is dan ook mijn specialiteit maar ben verder ruim inzetbaar voor van allerlei klusjes

 • Tegelambacht Borrenbergs
  Tegelambacht Borrenbergs
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Verhuisbedrijf in Nederweert-Eind

  Ton Borrenbergs is met zijn ruim vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van tegelwerk, eigenaar van Tegelambacht Borrenbergs. Van huis uit ben ik tegelzetter met veel competenties in de techniek, maar bovenal ben ik een ambachtelijke tegelzetter met passie voor het vak en oog voor detail. Ik ontwerpt, maak de planning, organiseert en begeleidt projecten. Het afwerken van vloeren en wanden met steenachtige materialen zoals tegels, natuursteen en mozaïek is daardoor ons specialisme. Er worden tegels geplaatst in allerlei variaties zowel nieuwbouw als renovatie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten lijmen en species. Indien je nieuwbouwplannen hebt voor je badkamer, douche, keuken of tegelvloer, of denkt aan renoveren, neem dan gerust contact met ons op om de zaken vaktechnisch te bespreken. Tegelambacht Borrenbergs denkt met je mee en garandeert een hoge persoonlijke service en kwaliteit, wat resulteert in een betaalbare oplossing. Tegelinkoop staat voor op de tweede plaats. Toch kunnen we altijd onafhankelijk bemiddelen en hebben ze uitstekende contacten met verschillende tegelhandelaren in de regio waar ze met zeer goede condities voor je kunnen inkopen. Indien je via Tegelambacht Borrenbergs materialen bestelt worden deze gratis bezorgd, ingemeten en gecalculeerd. Tegelambacht Borrenbergs heeft zich bewezen goed zicht te hebben op verschillende zaken. Denk hierbij aan plannen, inschattingsvermogen etc. Creatief, betrouwbaar, flexibel en enthousiast zijn karaktereigenschappen waarin Tegelambacht Borrenbergs zich zeker herkent.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels repareren-
  Zeer goede ervaring, werkt keurig. Prijs/kwaliteit ok. Bijzonder aan te bevelen.
 • Installatiebedrijf Stals
  Installatiebedrijf Stals
  Beoordeling: 4.3 van 54.3539 reviews
  Verhuisbedrijf in Nederweert-Eind

  Mijn naam is Stals Marcel en ik ben al 30 jaren actief in de installatietechniek Mijn passie voor mijn werk begon door mijn vader,hij was zelfstandig loodgieter en heeft de goede genen aan mij doorgegeven. Mijn vader runde een groot bedrijf met een 30 tal werknemers,en tot ik begon met mijn zelfstandigheid was ik werkzaam bij hem,hij leerde me de kneepjes van het vak zodat ik nu de vruchten ervan kan plukken.Mijn ervaring in installatietechniek gaat van het plaatsen van vloerverwarming,sanitair,zonnepanelen,leidingswerken,plaatsen en reinigen van cv ketels,warmtepompen ook het plaatsen van radiatoren,en ventilatie,lood en zinkwerkzaamheden,elektro horen tot mijn vakbekwaamheid.Ik zelf heb 12 mensen in dienst gehad nu niet meer. Mijn service bestaat eruit de klant tevreden te doen terugkeren :)

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Marcel begint enthausiast aan de klus, maar had moeite deze af te maken. Veel afspraken zijn spontaan afgezegd waardoor ons project vertraging opliep.
 • YK.bouwservice
  YK.bouwservice

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Nederweert-Eind

  Ervaring op verschillende projecten. Wil jij op een professionele, vakkundige manier start maken aan je renovatie: bijv plafond, badkamer of wc gesloopt hebben. Of kies je ervoor je woning te strippen of een ontruiming van je woning. Dan ben ik de aangewezen persoon en help ik je graag verder. Slopen en renovatie van woningbouw, complete sanitair renovatie. Momenteel langer als 1,5 jaar werkzaam in de sloop, ontruiming en schoonmaken van brandwoning/brandgebouwen. Inboedel verhuizen en opslag aanbieden. Asbest verwijderen. YK.Bouwservice biedt klantvriendelijk, goeie service en betrouwbaar advies. 🖊️Gediplomeerde in bouwkunde (niveau 4) 👨🏽‍💻Gecertificeerde VCA, DAV 2, autoCAD

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Nederweert-Eind, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 8 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Nederweert-Eind

Andere vakmensen in Nederweert-Eind

Vind vakmensen bij jou in de buurt