Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Nederweert-Eind

 • Gras en Tuin Quba
  Gras en Tuin Quba
  Beoordeling: 4.7 van 54.7589 reviews
  Hovenier in Nederweert-Eind

  Gras en Tuin Quba is een jong klein bedrijf in Eindhoven, waardoor we snel kunnen schakelen en in staat zijn om zeer scherpe tarieven aan te bieden. Jakub Carba, eigenaar van Gras en Tuin Quba, heeft in de loop der jaren een passie ontwikkeld voor gras. Hij kan oprecht blij worden van een goed aangelegd gazon. Maar niet alleen dat. Een tevreden klant, dat maakt hem pas echt gelukkig! Door zijn jarenlange ervaring bij diverse bedrijven, zowel in Nederland als in Tsjechië, is hij op de hoogte van de laatste trends, heeft hij alle vakkennis in huis en weet hij waar de beste kwaliteit graszoden te verkrijgen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in graszoden leggen, maar we kunnen ook kunstgras leggen, schutting plaatsen, bomen verwijderen , bestrating en ander werk in de tuin uitvoeren.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Did a good job removing my tree.
 • Vaes Klus en Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Hovenier in Nederweert-Eind

  Mijn bedrijf is vooral gericht op klussen in en rondom huis . Regio Limburg en Brabant . Door jarenlang ervaring opgedaan bij kleine bouwonderneming. Waarbij wij zeggen gewoon nadenken en beginnen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Mijn oprechte excuses voor Vaes klus en dienstverlening Mijn eerdere review was niet juist door mijn fout.Het zijn toppers.Erg vriendelijk en behulpzaam en zeer goed werk geleverd .Ik ben meer als tevreden .Ben dan ook blij dat ik het nu kan rechtzetten zat me behoorlijk dwars. Ik wens hun verder heel veel succes. Hannie
 • BRL hoveniersbedrijf
  BRL hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Hovenier in Nederweert-Eind

  BRL hoveniers kan je helpen met je Hovenier, Sloopbedrijf klus in Weert en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Tuinonderhoud, Vlonders plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met BRL hoveniers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Keurig snoeiwerk geleverd en alles netjes opgeruimd
 • Tuinservice OSA
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Hovenier in Nederweert-Eind

  Tuinservice OSA kan je helpen met al je tuinklussen in Kelpen-Oler en omgeving. Zij staan klaar voor al je tuinwerkzaamheden, onder andere struiken en heggen snoeien of verwijderen, bomen snoeien of verwijderen, tuinaanleg, bestrating aanleggen, schutting of hek plaatsen, tuinonderhoud, gras leggen of inzaaien, grond afgraven of egaliseren, bestrating verwijderen/afvoeren, hek of schutting repareren of onderhouden en bomen of struiken planten. Neem direct contact op met Tuinservice OSA om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Snelle reactie en werkzaamheden uitstekend uitgevoerd. Andrej; verstand van zaken, betrouwbaar en denkt mee. Zeker aan te bevelen!
 • EBW (Evers Bestrating Weert)
  EBW (Evers Bestrating Weert)
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Hovenier in Nederweert-Eind

  Evers Bestrating Weert is een klein bedrijf gelegen in Weert. Ons bedrijf voert de volgende werkzaamheden uit: - Leggen van diverse soorten bestratingen - Leggen van Graszoden - Leggen van Kunstgras - Lijmen van stapelblokken - Het zetten van schuttingen. Kwaliteit en communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende offerte. Voorbeelden/foto's kunt u zien op de website www.eversbestrating.nl of www.facebook.nl/eversbestratingenweert.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Dhr Evers is een echte vakman. Denkt mee en adviseert mogelijke oplossingen. Prettig om mee te werken. Komt op tijd, komt de afspraken na. De prijs is redelijk. Hij heeft bij ons een groot terras aangelegd. Prachtig geworden! Dank!
 • Boomleuk
  Boomleuk
  Beoordeling: 5 van 55541 reviews
  Hovenier in Nederweert-Eind

  Boomleuk is gespecialiseerd in het ruimen van bomen die op moeilijke plaatsen staan. Bijvoorbeeld vlak bij bebouwing, schutting of erfgrens. Als de boom daardoor niet in zijn geheel om kan vallen, zullen wij de boom door middel van klimmen en afvangen, stukje voor stukje, vakkundig en veilig demonteren. Omzagen, kortzagen, kluiven, versnipperen, opruimen, afvoeren en stronkfrezen in overleg. Afhankelijk van de wensen van de klant en de situatie ter plaatse, kan een kostenplaatje worden gemaakt. Ook voor andere werkzaamheden zoals afkorten en snoeien zijn wij natuurlijk inzetbaar. Op onze website meer informatie over onze activiteiten.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Hard doorgewerkt. Plezierig in de omgang. Een aanrader als u een boom hebt die weg moet.
 • Stultiëns bestratingen
  Stultiëns bestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Hovenier in Nederweert-Eind

  Stratenmaker regio weert Diensten Bestratingen, Herstraten, Sierbestrating, tuin aanleg, tuin ontwerp, Vijver aanleg.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Heel erg tevreden over Ramon. Hij heeft goed werk geleverd en komt afspraken na. Top!
 • Ned - Pol Bestratingen
  Ned - Pol Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Nederweert-Eind

  Ik ben stratemaker van 10 jaar. wij kunnen voor u een oprit, stoep en terras maken. de hoogste kwaliteit. kwaliteit is belangrijk

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima werk geleverd, komt zijn afspraken na, is flexibel en reageert op tijd op watts-app of mail.
 • Jawad
  Jawad
  Beoordeling: 4.9 van 54.9540 reviews
  Hovenier in Nederweert-Eind

  Mazhar is je ideale partner als je een Installatie en renovatie bedrijf, .Elektra.loodgieter.timmerwerk.eton.beton werk ..elektra

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Afspraken zijn keurig nagekomen. Klus geklaard.
 • Vossepoel Elektra
  Vossepoel Elektra
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Hovenier in Nederweert-Eind

  Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van huis en bedrijfselektra. Zo kunnen wij u van dienst zijn voor onderhoud, renovatie of compleet nieuwe installaties. Wij komen graag bij u langs! Tevens installeren wij smarthome systemen en autoladers.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Wij hebben heel fijn samengewerkt met Frank Vossenpoel. Duidelijke communicatie, snel geschakeld, hard gewerkt en goede kwaliteit voor een prima prijs. Al onze elektra buiten doet het weer en de nieuwe lampen op de schemerschakelaar hangen er prachtig bij en werken naar wens. Helemaal fijn!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Nederweert-Eind, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 246 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Nederweert-Eind

Andere vakmensen in Nederweert-Eind

Vind vakmensen bij jou in de buurt