Vind verhuisbedrijven in Klarenbeek, Apeldoorn

Op zoek naar verhuisbedrijven in Klarenbeek, Apeldoorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Klarenbeek, Apeldoorn

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95120 reviews
  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Apeldoorn

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Super friendly and professional. I'm very happy with the work.
 • klusseraanhuis
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Apeldoorn

  klusseraanhuis kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Apeldoorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met klusseraanhuis om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Duidelijke afspraken, vriendelijk, snelle reactie, en prima uitvoering.
 • Bruil Interieur
  Bruil Interieur
  Beoordeling: 4.7 van 54.751 review
  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Apeldoorn

  Voor informatie zie: www.bruil-interieur.com

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Bruil interieur heeft aan de hand van ons eigen ontwerp een massief blank eiken audio-video meubel gemaakt. Wij zijn met het eindresultaat bijzonder tevreden. Dit omdat het een fraai meubel is geworden van topkwaliteit. De keuze van de plaatdelen, de perfecte maatvoering, de hoogwaardige afwerking… Aan alles is te zien dat hier een vakman aan het werk is geweest die met plezier iets fraais gemaakt heeft. In de communicatie een prettige persoon die klantgericht meedenkt en betrouwbaar is. Meubel was exact op de afgesproken dag klaar. Absolute aanrader!
 • DMI interieurs en montage

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Apeldoorn

  Heb je een Keukenmonteur, Klusbedrijf nodig in Klarenbeek, Voorst of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Keukenmonteur, Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Keuken plaatsen of renoveren, Plinten plaatsen of vervangen, en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Nijboer Vloer

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Apeldoorn

  NijboerVloer is het synoniem voor de top in traditioneel houten parketvloeren. Een bijzondere visie op kwaliteit ligt daaraan ten grondslag. De basis is altijd ‘traditioneel’ vakmanschap, waarbij de ervaring van tientallen jaren een onbetaalbare voorsprong geeft. Maar daarnaast gebruiken we de nieuwste technieken in de verwerking en bij de controle van onze parketvloeren. Die combinatie resulteert in gegarandeerd het beste parket. NijboerVloer neemt haar producten uitsluitend af van kwaliteitsfabrikanten en speciaalzaken. Alleen dan komen de ingebouwde kwaliteiten van onze parketvloeren volledig tot hun recht. Het is het beste uitgangspunt voor een perfecte vloer, die met relatief weinig onderhoud levenslang meer woongenot betekent. Voor zowel de massieve plank als ook het zogenaamde Tapis in al z’n exoten en vormen bent u bij NijboerVloer aan het juiste adres. Alle denkbare motieven zijn mogelijk. Leuk voor bijvoorbeeld de kinderkamer om een mooi figuur te creëren. Of wat dacht u van een verouderde vloer, met z’n doorleefde uiterlijk ademt uw vloer de sfeer van een oud kasteel in uw huis. En ook als u in een appartement woont heeft NijboerVloer de juiste oplossing: “Stil parket”. Speciaal ontwikkeld voor uw onderburen. Want u wilt niet dat uw onderburen last van u hebben. Daarnaast geeft dit parket ook nog een aangenaam loopgeluid in huis. Tot en met, maar ook na, de montage ondersteunt NijboerVloer haar parket met advies, service en wat verder nodig is om naadloze parket-perfectie en een probleemloos gebruiksgemak te verzekeren. Als pure expert in massieve parketvloeren hebben wij de gespecialiseerde kennis in huis om de kwaliteit van ons parket met raad en daad te onderbouwen. Ook voor onderhoud bent u bij NijboerVloer aan het juiste adres. Van schuren tot complete renovaties, lakken en/of oliën van uw vloer, aanhelingen of bekleden van trappen het is allemaal geen probleem. Ook buiten is het tegenwoordig helemaal in om een houten vloer aan te leggen. Hiervoor is het speciale buiten parket ontwikkeld. Dat kan een speciaal soort hardhout zijn of juist een kunststof verrijkt met echte houtvezel om het zo natuurlijk mogelijk te laten lijken en geschikt gemaakt voor een zeer lange levensduur in weer en wind. Ik hoop u binnenkort te ontmoeten dan kan ik u nog meer vertellen over dit prachtige vak. Met een vriendelijke groet, Hans Nijboer Nijboervloer Krommedijk 17 7381 BT Klarenbeek 055-30126455 06-22832859 www.nijboervloer.nl info@nijboervloer.nl

 • Paauwe Hoveniers

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Apeldoorn

  ~TUINEN OM MEE TE PRONKEN~ Door de inzet van pure passie haalt Paauwe Hoveniers het optimale uit uw tuin, buitenruimte of patio. Wij richten ons met name op het ontwerpen, beplanten en onderhouden van privé- en bedrijfstuinen. Wij streven ernaar elke buitenruimte om te vormen tot een plek van genot. Of het nu gaat om een rustige groene oase, een functionele en aantrekkelijke bedrijfstuin of excentriek design voor uw dakterras. Bij Paauwe Hoveniers vindt u deskundig advies en vakmanschap om uw tuin te laten aansluiten bij uw levensstijl.

 • M.K.A. Meems Klusadvies
  M.K.A. Meems Klusadvies

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Apeldoorn

  .

 • Weyenberg Bouw en Advies
  Weyenberg Bouw en Advies
  Beoordeling: 4.3 van 54.357 reviews
  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Apeldoorn

  Wij richten ons op de verbouw, renovatie en onderhoud voor zowel particuliere als MKB opdrachtgevers. Ons werkgebied ligt binnen een straal van 30 km rond om Apeldoorn. Door mijn jarenlange brede ervaring binnen gerenommeerde bouwbedrijven, heb ik een goed inbeeldingsvermogen in een project en kan daarin mogelijk ook de opdrachtgevers adviseren en van A tot Z ontzorgen. Ik heb een No-nonsensmentaliteit en durf Out Of The Box te denken, dit kan tot verrassende oplossingen leiden. De werkzaamheden liggen breed uiteen, van klein tot groot, denk aan uitbouw/verbouw, kozijnen vervangen en geveltimmerwerk. Ook kunnen wij meedenken in na-isolatie van uw woning. Ook dakkapellen of dakopbouwen in zowel traditioneel hout als onderhoudsarm kunststof kunnen wij voor u verzorgen. Elke aanvraag zien wij als een uitdaging, waarin wij de wensen van de klant zo goed mogelijk kunnen verwerken.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Heel slecht, hij heeft mij 24 uur voordat we zouden beginnen laten stikken. Hij appte mij dat hij toch van het werk af zag, ongelofelijk. Van alle beloftes die hij gedaan had is er dus niet één uitgekomen. Als je een klus niet zit zitten prima maar wees dan een vent en vertel het me face to face en een beetje op tijd.
 • Klussenbedrijf Oostenrijk

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Apeldoorn

  Het bedrijf is een eenmansbedrijf dat hoofdzakelijk werkzaam is als tegelzetter en sloopwerkzaamheden

 • PROUWBOUW EN INSTALLATIE
  PROUWBOUW EN INSTALLATIE
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Apeldoorn

  de firma PROUWBOUW & INSTALLATIE is gespecialiseerd op het gebied van zinkwerk,installatie klussen op gebied van water, gas, elektra en centrale verwarming. ook kunt u bij PROUWBOUW voor een complete wc of badkamer verbouwing renovatie aankloppen. tegelwerk een muurtje stucen of timmerwerkzaamheden worden ook allemaal uitgevoerd. Waarom kiest u voor PROUWBOUW & INSTALLATIE ??Omdat u kwaliteit krijgt en er wordt nagedacht over de beste en mooiste manier om de opdracht te realiseren. Voor de snelste en goedkoopste moet u niet bij PROUWBOUW & INSTALLATIE zijn, maar wel voor kwaliteit en goede service!!!

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Super vriendelijke man, snelle en goede communicatie. Klus uitstekend uitgevoerd!

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Klarenbeek, Apeldoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 20 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Klarenbeek, Apeldoorn

Andere vakmensen in Klarenbeek, Apeldoorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt