Vind Interieur ontwerpers in Klarenbeek, Apeldoorn

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Klarenbeek, Apeldoorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Klarenbeek, Apeldoorn

 • Hans Schat
  Hans Schat
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Interieur ontwerper in Klarenbeek, Apeldoorn

  Ontwerpstudio Hans Schat Sinds 2019 transformeert mijn ontwerpstudio ruimtes in lichte, ruime leefomgevingen waar tijdloze esthetiek en moderne functionaliteit elkaar ontmoeten, met een specialisatie in interieurontwerp, meubilair, en complete verbouwingen. Ook verzorg ik uw tuininrichtingen geheel afgestemd op uw woning en stijl. Mijn aanpak benadrukt ecologisch verantwoord bouwen, gesteund door mijn achtergrond in HTS bouwkunde en een professionele opleiding tot interieurontwerper. Ik onderscheid me door mijn passie voor het gehele traject, van concept tot realisatie, met bij voorkeur een focus op natuurlijke en ecologische materialen. Mijn werkwijze is gestructureerd en transparant, van het intakegesprek tot de uiteindelijke realisatie, inclusief 3D visualisaties en bouwbegeleiding. Mijn expertise omvat het maken van bouwtekeningen voor vergunningen en het bieden van unieke oplossingen voor uitdagende situaties. Mijn ontwerpstijl is tijdloos en modern met natuurlijke elementen. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend intakegesprek om samen jouw droomproject te realiseren.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Vlot in reactie en snel met uitvoering. Dacht goed mee.
  Kom in contact
 • Morrison en Verschuur
  Morrison en Verschuur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Klarenbeek, Apeldoorn

  Heb je een Ontwerper nodig in Zeewolde of omgeving? Morrison en Verschuur kan je helpen met alle klussen die een Ontwerper voor je kan uitvoeren, zoals Keuken plaatsen of renoveren, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Kon goed meedenken in mijn eigen lichtplan, i.p.v. van dat ik aan een lichtplan vastzat waarvoor zoveel geadverteerd wordt, maar waarbij van installatie geen sprake is. Deze firma werkt ''all=in"' dus plannen , leveren en installeren tegelijk. Mooi en goed gedaan, heel prettig contact.
  Kom in contact
 • Revenberg Bouwadvies
  Revenberg Bouwadvies
  Beoordeling: 4.6 van 54.6594 reviews
  Interieur ontwerper in Klarenbeek, Apeldoorn

  Revenberg Bouwadvies, Het juiste adres voor het maken van bouwtekeningen , bouwbegeleiding en constructieberekeningen voor uw : Nieuwbouw Aanbouw verbouw etc. Tevens voor advies .

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Erg blij met de tekeningen van Revenberg Bouwadvies. Kwam als één van de weinigen daadwerkelijk langs om het van binnen te bekijken en op te meten. Goede service voor een goede prijs!
  Kom in contact
 • bouwonderneming Otten
  bouwonderneming Otten

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Klarenbeek, Apeldoorn

  Wij zijn een allround aannemersbedrijf welke zich met name richt op de afbouw van uw woning dan wel bedrijfspand. Met onze jaren lange ervaring maken we mooi nog mooier. gemiddeld 100% Klant tevredenheid. wij zijn werkzaam door heel Nederland. Ook denken wij niet in problemen maar in oplossingen. tegenwoordig werken wij zo veel mogelijk met duurzame producten om uw en mijn toekomst nog iets mooier te maken. dus bent u opzoek naar gemak kies voor Bouwonderneming Otten Dat maakt het af!

  Kom in contact
 • AD Jip van Wijngaarden

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Klarenbeek, Apeldoorn

  Ik help je graag als je een ontwerp voor een woning, studio, horeca gelegenheid wilt. Daarnaast help ik je ook graag als je schetsen uitgewerkt wilt of moet hebben, of het nou 2D of 3D is, maar zelf niet ervaren genoeg bent of te weinig tijd hebt. Mijn kwaliteiten zijn: • Goed in plannen/organiseren • Goed in Word/Excel • Handig met AutoCad, ArchiCad en SketchUp, Revit

  Kom in contact
 • cleesign
  cleesign
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Interieur ontwerper in Klarenbeek, Apeldoorn

  Wij zijn een bouwkundig ontwerpbureau in Apeldoorn. Bouwplannen? Wij maken het design en verzorgen het hele traject naar uw wens zonder de kosten van een dure architect! Ook bieden wij constructietekeningen en berekeningen aan! Bij het ontwerpen en laten (ver)bouwen van uw eigen woning komt er veel bij kijken. Naast het ontwerpen zit er ook een technisch verhaal achter die nodig zijn voor de vergunningen, aannemer & andere partijen. Wij zorgen voor een haalbaar ontwerp. Uw eigen woning ontwerpen is nog nooit zo makkelijk geweest! Wij zijn gespecialiseerd in de woningbouw (renovatie, transformatie en nieuwbouw). Wij nemen graag contact met u op!

  Laatste review:
  Zeer kundig en geduldig, Geeft duidelijk aan wat va hem verwacht kan worden. Denkt mee en geeft adviezen. Heeft een keurige set bouwtekeningen afgeleverd. Het aanbrengen van veranderingen ook na enkele maanden was geen probleem. Goede prijs /kwaliteit . Ik zou hem zeker aanbevelen.
  Kom in contact
 • All-Seaseon Bouwbedrijf
  All-Seaseon Bouwbedrijf

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Klarenbeek, Apeldoorn

  Met een jarenlange ervaring staat mijn bedrijf in voor de volledige renovatie van badkamers en het leggen van parketvloeren. Daarnaast voeren wij loodgieterswerk en diverse timmerwerken uit. Als u geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met ons op.

  Kom in contact
 • Hartvoorinterieur
  Hartvoorinterieur

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Klarenbeek, Apeldoorn

  HartVoorInterieur is een ontwerpstudio en levert diensten op het gebied van interieurontwerp en styling. Met mijn kennis en creativiteit kan ik je verder helpen waar jij vast loopt. Wellicht mist je woning sfeer, een praktische of originele indeling. Dan ben je hier aan het juiste vakkundige adres. Een onafhankelijke kijk op je interieur is erg waardevol en maakt keuzes maken makkelijker. Het sfeervol inrichten van je huis is niet zo eenvoudig. Soms is het interieur iets wat in de loop van de tijd ontstaan is, een combinatie van twee huishoudens of je start met een leeg en kaal huis. Een huis inrichten is iets wat je zorgvuldig wilt doen om een fijn thuis te creëren. Wil je interieuradvies? Neem dan even een kijkje bij de prijzen om een beeld te krijgen van de mogelijkheden en tarieven. Deze tarieven zijn gebaseerd op een ruimte als: woonkamer met keuken van een gemiddelde eengezinswoning. Het advies kan helemaal naar wens worden samengesteld. Ik werk voornamelijk aan totaal projecten, dat wil zeggen dat ik van begin tot het eind betrokken ben. Stap voor stap werken we toe naar de uitvoering en de puntjes op de i zodat het af is en je straks heerlijk van je huis kunt gaan genieten. Staat je wens er niet bij of wil je toelichting? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kom in contact
 • STHY Interieur en Tuin
  STHY Interieur en Tuin
  Beoordeling: 4.2 van 54.259 reviews
  Interieur ontwerper in Klarenbeek, Apeldoorn

  STHY Interieur en Tuin is dé expert als het gaat om het op elkaar afstemmen van je interieur en je tuin. Met andere woorden: of je de indeling of stijl van je woonkamer wilt veranderen, of die van je tuin: STHY Interieur en Tuin kan helpen. Of je van strak-modern of van landelijk houdt: ik pas mijn ontwerp aan aan jou. Ik inventariseer eerst alle wensen en bekijk de in te richten ruimte. Aan de hand daarvan maak ik een (voorlopig) plan, waarop je je reactie kunt geven. Zodra je je goedkeuring daaraan geeft, werk ik dit verder uit. Voor de uitvoering van je klus breng ik je graag in contact met een goede vakman. STHY Interieur en Tuin werkt met diverse pakketten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf alvast een plattegrond en/of moodboard aan te leveren, maar je kunt het opmeten van de ruimte natuurlijk ook volledig aan mij over te laten. Aan jou de keus.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  We hebben een fijne ervaring gehad met Sanneke. We hebben heldere tekeningen van haar ontvangen en een uitgebreid 'word-document' met alle omschrijving. We hebben aan een paar dingetjes kunnen merken dat het adviseren nog geen routine voor haar is. Maar daar staat aandacht en passie tegenover. Bij een interieur architect loop je het risico dat de oplossingen gauw verbouwingen vragen of dure investeringen. Sanneke zoekt eenvoudige goedkope alternatieven of ideeën. Vonden wij leuk.
  Kom in contact
 • Design Projects BV
  Design Projects BV
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Klarenbeek, Apeldoorn

  Opzoek naar een uniek ontwerp , het maken van kleuranalyse of styling van uw huis, kantoor restaurant, wij helpen u graag.

  Laatste review:
  Professioneel, klantgericht, passende oplossing, zeer bekwaam. Prachtige design en materialen.
  Kom in contact

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Klarenbeek, Apeldoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Klarenbeek, Apeldoorn

Andere vakmensen in Klarenbeek, Apeldoorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt