Vind verhuisbedrijven in Klarenbeek, Voorst

Op zoek naar verhuisbedrijven in Klarenbeek, Voorst? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Klarenbeek, Voorst

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95121 reviews
  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Voorst

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Top! Aanrader. Erg blij mee.
 • klusseraanhuis
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Voorst

  klusseraanhuis kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Apeldoorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met klusseraanhuis om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Duidelijke afspraken, vriendelijk, snelle reactie, en prima uitvoering.
 • DMI interieurs en montage

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Voorst

  Heb je een Keukenmonteur, Klusbedrijf nodig in Klarenbeek, Voorst of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Keukenmonteur, Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Keuken plaatsen of renoveren, Plinten plaatsen of vervangen, en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Bruil Interieur
  Bruil Interieur
  Beoordeling: 4.7 van 54.751 review
  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Voorst

  Voor informatie zie: www.bruil-interieur.com

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Bruil interieur heeft aan de hand van ons eigen ontwerp een massief blank eiken audio-video meubel gemaakt. Wij zijn met het eindresultaat bijzonder tevreden. Dit omdat het een fraai meubel is geworden van topkwaliteit. De keuze van de plaatdelen, de perfecte maatvoering, de hoogwaardige afwerking… Aan alles is te zien dat hier een vakman aan het werk is geweest die met plezier iets fraais gemaakt heeft. In de communicatie een prettige persoon die klantgericht meedenkt en betrouwbaar is. Meubel was exact op de afgesproken dag klaar. Absolute aanrader!
 • PROUWBOUW EN INSTALLATIE
  PROUWBOUW EN INSTALLATIE
  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews
  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Voorst

  de firma PROUWBOUW & INSTALLATIE is gespecialiseerd op het gebied van zinkwerk,installatie klussen op gebied van water, gas, elektra en centrale verwarming. ook kunt u bij PROUWBOUW voor een complete wc of badkamer verbouwing renovatie aankloppen. tegelwerk een muurtje stucen of timmerwerkzaamheden worden ook allemaal uitgevoerd. Waarom kiest u voor PROUWBOUW & INSTALLATIE ??Omdat u kwaliteit krijgt en er wordt nagedacht over de beste en mooiste manier om de opdracht te realiseren. Voor de snelste en goedkoopste moet u niet bij PROUWBOUW & INSTALLATIE zijn, maar wel voor kwaliteit en goede service!!!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Correct, kundig, vriendelijk, hard werkend zijn hier zeker van toepassing. Absoluut aan te raden.
 • Paauwe Hoveniers

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Voorst

  ~TUINEN OM MEE TE PRONKEN~ Door de inzet van pure passie haalt Paauwe Hoveniers het optimale uit uw tuin, buitenruimte of patio. Wij richten ons met name op het ontwerpen, beplanten en onderhouden van privé- en bedrijfstuinen. Wij streven ernaar elke buitenruimte om te vormen tot een plek van genot. Of het nu gaat om een rustige groene oase, een functionele en aantrekkelijke bedrijfstuin of excentriek design voor uw dakterras. Bij Paauwe Hoveniers vindt u deskundig advies en vakmanschap om uw tuin te laten aansluiten bij uw levensstijl.

 • Nijboer Vloer

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Voorst

  NijboerVloer is het synoniem voor de top in traditioneel houten parketvloeren. Een bijzondere visie op kwaliteit ligt daaraan ten grondslag. De basis is altijd ‘traditioneel’ vakmanschap, waarbij de ervaring van tientallen jaren een onbetaalbare voorsprong geeft. Maar daarnaast gebruiken we de nieuwste technieken in de verwerking en bij de controle van onze parketvloeren. Die combinatie resulteert in gegarandeerd het beste parket. NijboerVloer neemt haar producten uitsluitend af van kwaliteitsfabrikanten en speciaalzaken. Alleen dan komen de ingebouwde kwaliteiten van onze parketvloeren volledig tot hun recht. Het is het beste uitgangspunt voor een perfecte vloer, die met relatief weinig onderhoud levenslang meer woongenot betekent. Voor zowel de massieve plank als ook het zogenaamde Tapis in al z’n exoten en vormen bent u bij NijboerVloer aan het juiste adres. Alle denkbare motieven zijn mogelijk. Leuk voor bijvoorbeeld de kinderkamer om een mooi figuur te creëren. Of wat dacht u van een verouderde vloer, met z’n doorleefde uiterlijk ademt uw vloer de sfeer van een oud kasteel in uw huis. En ook als u in een appartement woont heeft NijboerVloer de juiste oplossing: “Stil parket”. Speciaal ontwikkeld voor uw onderburen. Want u wilt niet dat uw onderburen last van u hebben. Daarnaast geeft dit parket ook nog een aangenaam loopgeluid in huis. Tot en met, maar ook na, de montage ondersteunt NijboerVloer haar parket met advies, service en wat verder nodig is om naadloze parket-perfectie en een probleemloos gebruiksgemak te verzekeren. Als pure expert in massieve parketvloeren hebben wij de gespecialiseerde kennis in huis om de kwaliteit van ons parket met raad en daad te onderbouwen. Ook voor onderhoud bent u bij NijboerVloer aan het juiste adres. Van schuren tot complete renovaties, lakken en/of oliën van uw vloer, aanhelingen of bekleden van trappen het is allemaal geen probleem. Ook buiten is het tegenwoordig helemaal in om een houten vloer aan te leggen. Hiervoor is het speciale buiten parket ontwikkeld. Dat kan een speciaal soort hardhout zijn of juist een kunststof verrijkt met echte houtvezel om het zo natuurlijk mogelijk te laten lijken en geschikt gemaakt voor een zeer lange levensduur in weer en wind. Ik hoop u binnenkort te ontmoeten dan kan ik u nog meer vertellen over dit prachtige vak. Met een vriendelijke groet, Hans Nijboer Nijboervloer Krommedijk 17 7381 BT Klarenbeek 055-30126455 06-22832859 www.nijboervloer.nl info@nijboervloer.nl

 • Primaklus

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Voorst

  Primaklus is je ideale partner als je een Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Dakdekker, Sloopbedrijf nodig hebt in Voorst en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... en nog veel meer diensten die wij als Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Dakdekker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • M.K.A. Meems Klusadvies
  M.K.A. Meems Klusadvies

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Voorst

  .

 • I.K Klus klussenbedrijf
  I.K Klus klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews
  Verhuisbedrijf in Klarenbeek, Voorst

  Welkom, i.k.klussenbedrijf is een all-round klussenbedrijf welke zeer breed inzetbaar is. Denk hierbij aan de volgende zaken: * Tuinaanleg en onderhoud * Bestrating (herbestraten oude bestrating) * Tuinhuizen en blokhutten / overkappingen bouwen. * Graszoden leggen * Gehele tuinen leegruimen * Snoeien / kappen / vellen bomen * graafwerkzaamheden met graafmachine * Laminaatvloeren leggen * Schilderwerk binnen en buiten * Kitwerk * Sloopwerken * Demontage en montage werk Mocht u een klus hebben waarop IK reageer die hierboven niet genoemd wordt dan is deze uiteraard ook door mij uit te voeren. Verder altijd zeer flexibel inzetbaar, zeer snel schakelen van ene klus naar een volgende. Alle eventuele nodige materialen voor uw klus kunnen via mij worden geregeld. Vrijblijvende offerte aan de hand van foto's of langskomen mogelijk. Met vriendelijke groet, Ian Koers I.K.Klus

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snelle communicatie en op korte termijn alles naar wens uitvoerd

5

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Klarenbeek, Voorst, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 22 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Klarenbeek, Voorst

Andere vakmensen in Klarenbeek, Voorst

Vind vakmensen bij jou in de buurt