Vind verhuisbedrijven in Hooglanderveen

Op zoek naar verhuisbedrijven in Hooglanderveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Hooglanderveen

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews
  Verhuisbedrijf in Hooglanderveen

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  80 kilometer ver weg....waarom reageren??? Ik geef duidelijk aan dat het een klein klusje is in Arnhem van noord naar zuid. Heeft totaal geen zin om op te reageren als je zover weg bent, dan wil je duidelijk alleen je autokosten opstrijken. Heel vreemd........
 • Done Moving
  Done Moving
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Verhuisbedrijf in Hooglanderveen

  Bij Done Moving begrijpen we dat verhuizen stressvol kan zijn. We zijn hier om u te helpen bij elke stap, van inpakken tot uitpakken. Onze verhuizers zorgen ervoor dat uw spullen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen. Onze standaardkosten zijn €125 per uur, inclusief BTW, met een 11M3-bus en 2 verhuizers. Voor grotere bussen of extra personen variëren de prijzen en u kunt altijd onze prijzenlijst opvragen voor meer informatie. Tarievenlijst Done Moving: 1. **Verhuizing met standaard 11m3 bus (2 verhuizers)**: - €125 per uur (alles inbegrepen) 2. **Verhuizing met 15m3 bus (2 verhuizers)**: - €135 per uur (alles inbegrepen) 3. **Verhuizing met 17,5m3 bus (2 verhuizers)**: - €145 per uur (alles inbegrepen) 4. **Verhuizing met 22m3 bus (2 verhuizers)**: - €150 per uur (alles inbegrepen) Extra opties: - **Extra verhuizer**: €25 per uur - **Extra Verhuisdozen aanschaffen (per stuk)**:€1,50 -10-Verhuisdozen €13 -20-Verhuisdozen €25,50 -30-Verhuisdozen €37,50 -50-Verhuisdozen €61,25 - **Inpakservice**: €10 per uur - **Montage/demontage service**: €20 per uur Neem contact met ons op voor eventuele vragen (nul zes, eenentachtig, tweeënveertig, zesentwintig, nul acht) . We staan klaar om u te helpen bij een soepele en stressvrije verhuizing!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Beschadiging buffetkast, wordt via verzekering geregeld, wordt aangegeven. Verhuizers waren erg vriendelijk.
 • Dimi's transport
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Verhuisbedrijf in Hooglanderveen

  Heb je een Verhuisbedrijf nodig in Utrecht of omgeving? Dimi's transport kan je helpen met alle klussen die een Verhuisbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Dimitri heeft uitstekend geholpen met de verhuizing en het transport. Hij reageert snel, maakt duidelijke afspraken en komt deze na. Voor toekomstige klussen, werk ik graag weer samen
 • Aydin
  Aydin

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Hooglanderveen

  Verhuisbedrijf

 • Handelsonderneming Vathorst
  Handelsonderneming Vathorst
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Verhuisbedrijf in Hooglanderveen

  Goede dag wij zijn een klein bedrijf in de afbouw in en om u huis ook voor complete verbouwingen al meer dan 30 jaar ervaring met veel tervrede klanten

  Laatste review:
  Fred en zijn team hebben goed werk geleverd. Altijd vriendelijk en in voor een geintje. Was uiteindelijk meer werk dan voorzien maar in goed overleg is dit opgelost. Bel Fred zeker nog een keer op voor een andere tuin te doen.
 • vomtechniek
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Verhuisbedrijf in Hooglanderveen

  Vomtechniek Een bedrijf voor de mensen die net die extra vragen hebben of die kus waar de ander van zegt dat kunnen we niet.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Knap staaltje werk, beugel erg mooi gemonteerd. 5/5 sterren
 • Paul´s Totaal Afwerking
  Paul´s Totaal Afwerking
  Beoordeling: 4.5 van 54.5571 reviews
  Verhuisbedrijf in Hooglanderveen

  GROOTHANDEL IN PVC Vloeren voor PARTICULIEREN: Kijk op onze website VHVLOEREN Wij Leveren van pvc vloeren rechtstreeks van de fabriek. Wij hebben een showroom van 230 m2 VLOEREN MACHINAAL VERWIJDEREN EGALISEREN PVC

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Kon op zeer korte termijn en heeft vakkundig de vloer geëgaliseerd tegen een scherpe prijs.
 • Tka klusbedrijf
  Tka klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Hooglanderveen

  Begin 2024 heb ik de stap genomen en ben ik mijn eigen onderneming gestart. Kwaliteit en tevredenheid staan op nummer één, daarom doe ik voornamelijk alles zelf, waardoor ik de klanten een goed en kwalitatief eindresultaat kan bezorgen. Ik ben allround inzetbaar en zal een uitdaging niet uit de weg gaan. Ik heb ervaring in badkamer- en wc-renovaties, kleinschalige stucwerkzaamheden, houtbewerking zowel binnen als buiten het huis, plafonds verlagen, wanden plaatsen, etc. Zowel kleine als grote klussen zijn welkom. Mochten er werkzaamheden niet bij staan, dan kunt u het altijd even vragen. Ik werk voornamelijk in de omgeving van Amersfoort, maar in overleg is veel mogelijk..

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Fijn persoon goede kwaliteit en snel
 • a.g.a klusbedrijf
  a.g.a klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Hooglanderveen

  Hi! Ik ben Tonnie 29 jaar en woon in Amersfoort. Ik ben sinds kort begonnen met mijn eigen onderneming in de bouw.

 • Vathorst Klus

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Hooglanderveen

  Heb je een Schilder, Klusbedrijf, Loodgieter nodig in Amersfoort of omgeving? Vathorst Klus kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Klusbedrijf, Loodgieter voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Hooglanderveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 119 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Hooglanderveen

Andere vakmensen in Hooglanderveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt