Vind stratenmakers in Hooglanderveen

Op zoek naar stratenmakers in Hooglanderveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Hooglanderveen

 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45149 reviews
  Stratenmaker in Hooglanderveen

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Afspraak na gekomen, was op tijd bij ons en heeft de tuintegels mooi gelegd. Goed advies, goed werk.
 • Progressio Kluswerken
  Progressio Kluswerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Stratenmaker in Hooglanderveen

  Progressio Kluswerken is je ideale partner voor uiteenlopende sloopwerkzaamheden, zoals: het demonteren/slopen van tuinhuisjes, muren, vloeren, openhaarden, serres, etc. Daarnaast dragen wij zorg voor een nette en adequate afvoer van uw puin, tegels, bouwmateriaal, tuinafval en oude meubels/huisraad, etc. Progressio Kluswerken is een relatief jong bedrijf, maar met veel ervaring op bovengenoemde terreinen. Aangezien wij ons willen profileren in de markt via Werkspot, hanteren wij zeer gunstige, lage tarieven. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. Met vriendelijke groet, Progessio Kluswerken

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  De klus viel zwaarder uit dan gedacht. Toch is de opdracht top uitgevoerd en ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Heel tevreden met het resultaat!
 • Van de Veen Grond & Straatwerk
  Van de Veen Grond & Straatwerk
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Stratenmaker in Hooglanderveen

  Ik ben Hein van de Veen. Werkzaam in het grondverzet bij een loonbedrijf. Ik zit al een jaar of 15 in dit vak. werkzaam als Kraanmachinist, grondwerker, stratenmaker. Ik doe kleine klusjes in het straatwerk en grondwerk. Bijvoorbeeld een oprit aanleggen, riool leggen, straatwerk in achtertuinen, oprit eruit halen en opnieuw erin leggen etc. En vooral ook veel in het tegelwerk.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Op 30 mei 2023 schreef ik je het volgende: Goedemorgen Hein, er zat nog een hele waas op de tegels en gisteren probeerde ik dat eraf te spuiten. Het water ging allemaal één kant op richting garage/ regenpijp. De tegels lopen niet goed af, het water komt zelfs terug en blijft daar staan. Ik stuur je zo twee klein filmpjes zodat je kunt zien wat er niet in orde is. Ik hoop dat jullie dit binnenkort kunnen herstellen de laatste tegels bij de pijp lopen op en de tegels daarvoor zijn te laag. Daar komt binnenkort zoals je weet een regenton te staan en die moet vlak staan. Graag hoor ik van je! Ik was zo tevreden over jullie werklust, maar als het geld binnen is en er mankeert wat aan je werk, reageer je niet meer. Je moet je verantwoordelijkheid nemen door 1) fatsoenlijk te reageren. 2) de fouten komen herstellen. Jammer, ik had nog meer tuin+tegelklussen voor jullie..
 • Fvo Bestrating
  Fvo Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Stratenmaker in Hooglanderveen

  Dat u nog jarenlang met plezier naar uw terras of straat wilt kijken begrijp ik maar al te goed, ik denk er net zo over. Voor deskundig straatwerk, desgewenst met drainage, tuinbakken, sierbestrating en het advies dat daarbij hoort bent u bij mij aan het juiste adres. Neem voor een vrijblijvende oriëntatie en aanbieding contact op met Frank van Ommen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ontzettend leuke en vakkundige mannen. Flexibel, hulpvaardig! Is echt een aanrader!
 • Geerts Bestratingen
  Geerts Bestratingen
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Stratenmaker in Hooglanderveen

  Wij van Geerts Bestratingen zijn gespecialiseerd in de aanleg van straatwerk en tuinen. Door een goede samenwerking met andere vakmensen, nemen wij ook de beplanting, houtbouw etc. Mee. Niks is voor ons te gek. Wij gaan voor kwaliteit! Kijk ook eens op instagram @geertsbestratingen. neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Denkt goed mee. Prettig om mee samen te werken. Betrouwbaar en enthousiast.
 • D. Moerman Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Hooglanderveen

  D. Moerman Dienstverlening kan je helpen met je klussen in Barneveld en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over het bestraten van tuin of het afgraven/egaliseren van je tuin te beantwoorden. Neem direct contact op met D. Moerman Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima lui. Klus snel geklaard.
 • N.Kraaij Tuinbestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Stratenmaker in Hooglanderveen

  Wij helpen u graag met het betegelen van uw tuin, uithalen tegels, egaliseren of ander grondwerk kunnen wij u uithanden nemen. Wij helpen u graag aan een tegelpad naar uw zin :). U kunt veel met ons bespreken en alles gaat in overleg. Tevens hebben wij extra aanvullende ervaring met o.a. het in elkaar zetten van een tuinoverkapping of het neerzetten / herstellen van een schutting. Wilt u liever een heel nieuwe tuinplan met borders en planten, alles is bespreekbaar. Maar het belangrijkste , uw pad ligt er strak en netjes bij. Mvg, N.Kraaij Tuinbestrating & Dienstverlening

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer goede samenwerking, overleg en uitvoering. Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden van N. Kraaij.
 • Baas bestratingen
  Baas bestratingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews
  Stratenmaker in Hooglanderveen

  Baas bestratingen is gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Met onze 16 jaar ervaring in deze branche kunnen wij uw tuin snel en voor een scherpe prijs compleet om toveren naar uw wens. Wij zijn gespecialiseerd in: - Sierbestrating - Herbestrating - Schuttingen - Overkappingen/Pergola's - Kunstgras/graszoden - Vlonders - Borders Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw tuin te bekijken. Wij zullen u op de juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. 20% korting maand november en december.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  18 m2 voortuin met keramische tegels laten zetten
 • J. Jansen Bestratingen
  J. Jansen Bestratingen
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Stratenmaker in Hooglanderveen

  J.Jansen Bestratingen, is sinds kort gevestigd in Hooglanderveen, onder de rook van Amersfoort, gelegen tussen de uitvalswegen A1 en A28. Een kleine onderneming die zich specialiseert in multidiensten , zoals: grondwerken, tuinwerkzaamheden, bestratingen, en onderhoud voor een betaalbare prijs.Voor deskundig advies aangaande uw tuin of voor vakkundig personeel moet u bij J.Jansen Bestratingen zijn. En niet alleen voor uw eigen tuin, ook voor de aanleg van uw tuin of bestrating bij uw bedrijf, kunnen wij u van dienst zijn.Graag geeft J.Jansen Bestratingen u een vakkundig advies.Neemt u gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jeroy levert uitstekend werk, de bestrating ligt er strak in, tegen een redelijke prijs. Verder is Jeroy een vriendelijke man en komt zijn afspraken na. Aanrader!
 • Willem Kolfschoten Boom en Tuinverzorging
  Willem Kolfschoten Boom en Tuinverzorging
  Beoordeling: 4.8 van 54.85248 reviews
  Stratenmaker in Hooglanderveen

  Professioneel bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen en bestratingen . Wij gaan niet voor de laagste prijs , maar staan voor kwaliteit en uitmuntende garantie . Transparante offertes en zeer goede nazorg hebben voor een 9.4 voor vakmanschap op werkspot gezorgd Met vriendelijke groet Willem Kolfschoten

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Top werk! Komt afspraken goed na en gaat netjes te werk.

4.4

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Hooglanderveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 184 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Hooglanderveen

Andere vakmensen in Hooglanderveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt