Vind keukenmonteurs in Hooglanderveen

Op zoek naar keukenmonteurs in Hooglanderveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Hooglanderveen

 • Rosbro
  Beoordeling: 4.9 van 54.9551 reviews
  Keukenmonteur in Hooglanderveen

  Ben 30 als onderhoud en klus werk kleine verbouwingen div opleidingen timmerman metselaar rijwiel hersteller ebike speciaal list ook daar diploma van vca ben tevreden als de klant dat ook is

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Arnold and his son did my kitchen in summer. Installation was ok and it looks nice, but there was a bit of a problem with removal of the kitchen, which was left outside of my apartment building for 3 days to my neighbours' dislike. Fishbone tiles have been installed vertically, not horizontally - I don't mind that but if I was particular, this would be very wrong. But what bothers me the most, I have a ventilation switch in my kitchen, which was replaced, however, it made the ventilation non functional. Arnold promised to come back to fix it, but after numerous phone calls and messages, I don't hear back from him. After 6 months, I have given up...
 • Reparatiedienst MPM
  Reparatiedienst MPM
  Beoordeling: 4.7 van 54.75386 reviews
  Keukenmonteur in Hooglanderveen

  (GRAAG VOORDAT U UW CONTACTGEGEVENS NAAR ONS DOORSTUURT, MOET U ZEKER WETEN DAT UW VAN ONZE SERVICE GEBRUIK WIL MAKEN!!!) Uw wasmachine, wasdroger doet het plotseling niet meer of de installatie in uw huis is defect. Meestal op het moment dat het u niet uitkomt. Ik repareer uw apparatuur of installatie snel en vakkundig. Ik kan dat niet gratis doen, het is mijn beroep. Prijsindicaties zijn vooraf moeilijk te geven omdat dit afhankelijk is van de aard van de storing. De expertise- en diagnosekosten starten vanaf € 55, 00 en is afhankelijk van de afstand tussen mijn bedrijf en uw woning/bedrijf. Voor reparatie reken ik € 24,00 per kwartier. Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden vindt u op de website “reparatiedienstmpm.nl”. Om verrassingen te voorkomen doe ik van tevoren een prijsopgave. Ik kom daarvoor bij u langs. U beslist daarna of u het wel of niet laat repareren. Indien u het niet laat repareren dan reken ik alleen de expertise- en diagnosekosten. Wilt u het apparaat niet laten repareren, omdat bijvoorbeeld de kosten te hoog zijn, dan kunt u bij mij eventueel een nieuw apparaat kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb altijd nieuwe apparatuur in mijn service-bus. Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de service van de zaak. Ik geef 3 maanden garantie op mijn reparaties. Voor vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen via Whatsapp. (mobiel 59004662)

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Good repair of our stove top. Quick and friendly service
 • SB Klusservice
  SB Klusservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Keukenmonteur in Hooglanderveen

  Wij staan op instagram: @sb_woodshop Kasten en meubels op maat SB Klusservice: Wij zijn gespecialiseerd in: houtwerk, kleinschalige verbouwingen, renovatie en restauratie, inbouw,- en maatwerk, ontwerp en realisatie van meubels en interieur, keukens, aftimmering, plaatsen van kozijnen, deuren, vlonders en vloeren, tuinhuis, veranda, afdak en nog veel meer is mogelijk. LET OP: Wij doen geen electra, verwarmingen of water aan,- en afvoer. Midden Nederland actief als ondernemer sinds 2014

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Zeer tevreden over de snelle en vakkundige afhandeling van de klus.
 • Yakis
  Yakis
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Keukenmonteur in Hooglanderveen

  Ik sta garant voor klanttevredenheid en eerlijkheid. Ik ben altijd vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar.

  Laatste review:
  Afzuigkap installeren of vervangen-
  Hele betrokken en betrouwbare klusjesman die mij uitstekend geholpen heeft!
 • RosKlussen
  RosKlussen
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Keukenmonteur in Hooglanderveen

  RosKlussen kan je helpen met je Schilder, Klusbedrijf, Timmerman, Sloopbedrijf klus in Amersfoort en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... te beantwoorden. Neem direct contact op met RosKlussen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Carport plaatsen-
  Na uitgebreide mailwisseling en vragen wat andere klussers offreren, haakt RosKlussen zomaar af. Ik krijg vervolgens nare appjes over dat ik niet bij meerdere aanbieders een offerte mag aanvragen. Zeer onprofessionele houding en reacties. Geen betrouwbare partner.
 • Steenbeek Meubels
  Steenbeek Meubels
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Keukenmonteur in Hooglanderveen

  Keuken montage, 7 jaar ervaring. Vooral exclusieve keukens. Maar voor de kleinere draai ik mijn hand niet voor om. Kasten op maat hou ik me ook veel mee bezig. Schuine kap, hoekopstellingen niks is mij te gek. Stuur vooral een berichtje bij intresse.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Super snel en goed opgelost, eerlijke prijzen!
 • Alternatief Transport
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Keukenmonteur in Hooglanderveen

  Betrouwbare partner in transporteren, bezorgen en verhuizen. Kwaliteit staat voor ons voorop.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Erg tevreden! Vriendelijke mannen met kennis van het vak. Een lastige kast in elkaar zetten is voor heb geen probleem. Hun expertise en geduld hebben gezorgd voor een top resultaat!
 • Totaalbouw Amersfoort
  Totaalbouw Amersfoort
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Keukenmonteur in Hooglanderveen

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Aannemer, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist? Dan kun je in Amersfoort bij Totaalbouw Amersfoort terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Renovatie huis, Nieuwbouwhuis, Badkamer plaatsen of renoveren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Ben zeer tevreden over de samenwerking. Vooraf goede afstemming en daarna de keuken vakkundig en zorgvuldig geplaatst. Ik vond het ook heel fijn dat Totaalbouw ook de totale bouw kon doen, zoals inclusief het werk van de elektricien. Nette afwerking! Bedankt!
 • Vissers Keukenmontage
  Vissers Keukenmontage
  Beoordeling: 4.9 van 54.95325 reviews
  Keukenmonteur in Hooglanderveen

  Ik ben een zelfstandige ondernemer en heb meer dan 30 jaar keukens geplaatst van vele merken. Ook Ikea keukens zijn mij niet vreemd. Ik ben inmiddels met pensioen en zet ik geen keukens meer, maar ik doe nog wel kleine werkzaamheden in keukens zoals het ombouwen van gas naar Inductie inclusief de meterkast aanpassen. Graniet of composiet slijpen + sparingen voor kookplaten groter slijpen. Het vervangen van de waterkraan voor een Quooker kraan inclusief het plaatsen en aansluiten van Quookers Apparatuur vervangen/plaatsen, kapotte scharnieren vervangen, Carrouselkasten repareren, enz. Voor dit soort werkzaamheden sta ik geheel tot uw beschikking. Met vriendelijke groet, Frans. Vissers Keukenmontage Druten

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Prima monteur, netjes de afspraak nagekomen, was ruim op tijd, vriendelijke man en prima werk verricht, we zijn er blij mee. Bedankt
 • Midland Elektrotechniek
  Midland Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Keukenmonteur in Hooglanderveen

  Midland elektrotechniek. Midland Elektrotechniek is gespecialiseerd in het aanleggen, aanpassen en verhelpen van storingen van elektrotechnische installaties. Hierbij kunt u denken aan elektrotechnische installaties, maar ook data & brandmeld. Een goed aangelegde, elektrotechnische installatie is maatwerk. Midland elektrotechniek staat altijd voor u klaar met goed advies. Wij zorgen ervoor dat de elektrotechnische installatie voldoet aan uw wensen en past binnen uw budget

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Fast and efficient

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Hooglanderveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 490 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Hooglanderveen

Andere vakmensen in Hooglanderveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt