Vind verhuisbedrijven in Eijsden

Op zoek naar verhuisbedrijven in Eijsden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Eijsden

 • Budget Ontruiming Limburg
  Budget Ontruiming Limburg
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Eijsden

  Budget Ontruiming Limburg bestaat uit een klein, jong en dynamisch team met een persoonlijke aanpak. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij de kwaliteit leveren die u uiteraard belangrijk vindt. Wij vinden professionaliteit, goede service en het leveren van goede kwaliteit zeer belangrijke componenten. Er wordt gewerkt op basis van wederzijds vertrouwen. En dit tegen een eerlijke prijs. Wij willen graag met u meedenken en verzorgen uw ontruiming en/of verhuizing met discretie en ontzorgen u van A tot Z. Door onze ervaring kijken we nergens meer van op en zien we elke klus als een nieuwe uitdaging. Iedere woning is anders en vereist daarom maatwerk.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Super fijne en snelle service ! :) Ik kan ze zeker aanraden !
 • Klusservice Fredriksz
  Klusservice Fredriksz
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Verhuisbedrijf in Eijsden

  Klusservice Fredriksz Voor al uw klussen in en rondom uw huis ! U kunt bij Klusservice Fredriksz terecht voor verschillende klussen. Onder andere: Gipsplafonds Gipswandjes/koofjes Houten wandjes/koofjes Apparatuur inbouwen/ophangen Lampen, schilderijen en dergelijke ophangen Bestickerwerk bijvoorbeeld keukens of deuren, ramen en dergelijke Sloopwerkzaamheden Vloeren leggen Isoleer werk Dakgoten leegmaken Gaten boren voor airco afvoer Verhuizen van inboedels tot aan wasmachine of dergelijke

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Klusservice Frederiksz kwam keurig op tijd en heeft een heel aantal klussen keurig geregeld. Ik ben zeer tevreden over het werk.
 • Vranken Bouw Infra
  Vranken Bouw Infra
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Verhuisbedrijf in Eijsden

  Betrouwbaar bedrijf voor veel van uw klussen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Snelle reactie, goed werk geleverd. Nette, fatsoenlijke mensen (vader en zoon). Degelijk gebouwd, netjes afgewerkt. Extra dingetjes gratis bijgeleverd, zoals verf. Dat soort dingetjes maken het top.
 • Rik Dieteren Transport B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Eijsden

  Uw verhuisbedrijf in Midden en Noord Limburg.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Goed en snel werk geleverd!
 • Teco Electro
  Teco Electro
  Beoordeling: 1.6 van 51.651 review
  Verhuisbedrijf in Eijsden

  Wij zijn een erkend installatiebedrijf voor elektrische installatie en camera bewaking. Ook voor al uw keuringen van NEN 1010 en 3140 en ladders en steigers. Wij hebben een storingsdienst van 24/7.

  Laatste review:
  Elektra overige-
  Vriendelijke man, echter onmogelijk om afspraak te maken. Telkens werd gevraagd om op dag waarop hij kon, hem te bellen, hij zou dan meteen komen. Alleen dan bel je en dan kom hij weer niet.. uiteindelijk niks geworden.
 • Stucadoorsbedrijf J. Deckers

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Eijsden

  Ruim dertig jaar ervaring als afbouwer en stukadoor

 • Marinus klussenbedrijf
  Marinus klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Verhuisbedrijf in Eijsden

  Loodgieter

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Heel tevreden over de werkzaamheden. Rinus is helder in de communicatie en denkt mee. Als iets niet direct goed is komt hij op verzoek terug om het te herstellen.
 • Prevoo bouw
  Prevoo bouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Verhuisbedrijf in Eijsden

  Ik ben een jonge ondernemer die graag aan de gang is met klusjes en groten projecten ,

 • Tweede kansje
  Tweede kansje

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Eijsden

  Tweede kansje is een bedrijf begonnen als teeedehands winkel. Al snel zijn er meerdere werkzaamheden bij gekomen. Zoals woning ontruimingen, verhuizingen, eventuele schoonmaak, afvoeren meubilair. Ons bedrijf bestaat al cirka 8 jaar en we doen het met plezier. Wij komen altijd vrijblijvend bij u langs om een prijsindicatie te geven binnen een straal van 30 km. Ons motto is: we proberen zoveel mogelijk aan u wensen te voldoen.

 • Beckers Wood & Steel
  Beckers Wood & Steel
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Verhuisbedrijf in Eijsden

  Welkom op het Werkspot profiel van Beckers Wood & Steel. Mijn naam is Ramino Beckers en mijn specialiteiten naast het vervaardigen van hout en staal oa: Loodgieterswerk, lassen, allround klussen, sloopwerkzaamheden, opruimen en leegmaken van ruimtes, aannemers taken, kleine en grote verbouwingen, aanleggen van tuinen, bouwen van stalen constructies

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Jij over minder dan een minuut Deze persoon moet je niet mee in zee gaan. Na prijs afspraak voor afhalen puin rekent hij zich ineens het dubbele als hij alles heeft opgeladen. Liegt over de hoeveelheid en dreigt met factuur als hij het niet meeneemt en weer moet uitladen. Ik was niet thuis ivm werk dus kon niet even naar huis. We zijn uiteindelijk maar akkoord gegaan met de veel te hoge prijs want anders konden we weer een andere gaan zoeken. Naar mijn mening een vies smerig spelletje. Denk goed na voor je met deze persoon in zee gaat

5

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Eijsden, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Eijsden

Andere vakmensen in Eijsden

Vind vakmensen bij jou in de buurt