Vind verhuisbedrijven in Meerssen

Op zoek naar verhuisbedrijven in Meerssen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Meerssen

 • Budget Ontruiming Limburg
  Budget Ontruiming Limburg
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Meerssen

  Budget Ontruiming Limburg bestaat uit een klein, jong en dynamisch team met een persoonlijke aanpak. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij de kwaliteit leveren die u uiteraard belangrijk vindt. Wij vinden professionaliteit, goede service en het leveren van goede kwaliteit zeer belangrijke componenten. Er wordt gewerkt op basis van wederzijds vertrouwen. En dit tegen een eerlijke prijs. Wij willen graag met u meedenken en verzorgen uw ontruiming en/of verhuizing met discretie en ontzorgen u van A tot Z. Door onze ervaring kijken we nergens meer van op en zien we elke klus als een nieuwe uitdaging. Iedere woning is anders en vereist daarom maatwerk.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Super fijne en snelle service ! :) Ik kan ze zeker aanraden !
 • Klusservice Fredriksz
  Klusservice Fredriksz
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Verhuisbedrijf in Meerssen

  Klusservice Fredriksz Voor al uw klussen in en rondom uw huis ! U kunt bij Klusservice Fredriksz terecht voor verschillende klussen. Onder andere: Gipsplafonds Gipswandjes/koofjes Houten wandjes/koofjes Apparatuur inbouwen/ophangen Lampen, schilderijen en dergelijke ophangen Bestickerwerk bijvoorbeeld keukens of deuren, ramen en dergelijke Sloopwerkzaamheden Vloeren leggen Isoleer werk Dakgoten leegmaken Gaten boren voor airco afvoer Verhuizen van inboedels tot aan wasmachine of dergelijke

  Laatste review:
  Kleine elektrische werkzaamheden-
  De heer Fredriksz heeft een perilexstekker aan de kookplaat gemaakt. Het klusje was snel gedaan.
 • G&N ALLROUND TRANSPORT

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Meerssen

  Wij van G&N Allround Transport. Hebben jarenlange ervaring. Met verhuizen en het transporteren van goederen. Graag zouden wij u ook van dienst zijn. Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op. Zodat we u kunnen ontlasten. Groetjes, G&N Allround Transport

 • Blue Lime Consultancy
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Verhuisbedrijf in Meerssen

  Algemene klussen, verbouwingen, tegelzetten en tuinonderhoud in de regio Zuid Limburg

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Afspraak en communicatie goed, prima werk geleverd. Ben zeer tevreden.
 • Montagebedrijf Gino

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Meerssen

  Heb je een Installatiebedrijf, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter nodig in Meerssen of omgeving? Montagebedrijf Gino kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter voor je kan uitvoeren, zoals Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Meubels (de)monteren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Klussenbedrijf Sangen
  Klussenbedrijf Sangen
  Beoordeling: 1 van 5152 reviews
  Verhuisbedrijf in Meerssen

  Klussenbedrijf Sangen kan je helpen met je Schilder, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Meerssen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Douche of bad reparatie, Vloer schuren, oliën of lakken, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Klussenbedrijf Sangen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Het klusbedrijf, en de mensen die hier achter staan, zijn absoluut onbetrouwbaar. Ik heb ze ingehuurd om mijn badkamer te verbouwen, deels is dit ook gebeurd. Ik heb aan de volledige offerte financieel voldaan, maar voor de resterende werkzaamheden melden ze zich niet meer. Ik heb dus voor iets betaald wat blijkbaar niet afgemaakt wordt. Geen aanrader, het zijn onbetrouwbare mensen die blijkbaar alleen willen cashen en verdwijnen.
 • Rico Bouw & Renovatie
  Rico Bouw & Renovatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Verhuisbedrijf in Meerssen

  Rico Bouw & Renovatie is allround gespecialiseerd in dakwerken en het renoveren van badkamers. Al 15 jaar zijn we in het vak actief en ons team staat voor u klaar om een oplossing te kunnen bieden op uw vraag waarbij kwaliteit op 1 staat en we een eerlijke prijs hanteren. Wij zijn specialist op het gebied van platte daken, pannendaken, zinkwerkzaamheden, gevel en boeibekledingen, loodwerkzaamheden, schoorsteen renovatie, dakkapel en dakramen plaatsen. voor noodlekkages zijn wij 24/7 bereikbaar.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Communicatie was bondig en goed. Werkzaamheden - 2 Velux ramen vervangen- tot volle tevredenheid uitgevoerd. Netjes opgeruimd en de oude ramen meegenomen.
 • Allround klussenbedrijf Jean Meertens
  Allround klussenbedrijf Jean Meertens
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Verhuisbedrijf in Meerssen

  Allround klussenbedrijf Jean Meertens verzorgt al uw timmerwerk in en om uw huis. - plaatsen Kozijnen, afhangen van deuren,maken plafonds ,plaatsen scheidingswanden. Maken en plaatsen van tuinhuisjes volgens eigen ontwerp in ( hout of trespa.) Het maken van dakkapellen en plaatsen van dakramen. Tevens voor dakwerk van platte en pannen daken. Kortom al uw timmerwerken in en om het huis Maar ook voor klein metselwerk.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Jean heeft uitstekend werk geleverd. De zolder is nu perfect te gebruiken. Zelfs het werk dat niet op zijn vakgebied lag, het aansluiten van de inbouwspotjes, wist hij met inschakeling van een derde snel en goed te regelen.
 • De Handige Leeuwen
  De Handige Leeuwen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Meerssen

  Na het verbouwen van mijn eigen verhuur appartement in Utrecht en mijn eigen woning in Bunde kreeg ik veel complimenten uit mijn omgeving. Ik merkte dat ik meer voldoening haal uit klussen en het veel leuker vind om met mijn handen te werken in plaats van 8 uur per dag achter een laptop te zitten. Daarom heb ik mijn carrière als marketeer gedag gezegd en ben ik mijn eigen klusbedrijf 'De Handige Leeuwen' begonnen. Ik heb ervaring met loodgieter werk, kleinere elektra klussen (stopcontact aanleggen o.i.d.) binnenmuren plaatsen, isoleren, ruimtes stuc klaar maken en schilderen. Bij het klussen voor anderen vind ik het belangrijk om goed te communiceren, afspraken na te komen en de werkplek (uw huis) iedere dag netjes achter te laten. Ik ben precies en vind het belangrijk om mooi werk op te leveren waar ik trots op kan zijn en u blij van wordt.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Na het plaatsen van onze klus reageerde Ivo snel. Zijn communicatie was duidelijk, ik wist meteen waar ik aan toe was. Hij hielp ook meezoeken naar een passend kattenluik. De klus heeft hij netjes en zorgvuldig uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden!
 • Klussenbedrijf W. Ramakers
  Klussenbedrijf W. Ramakers
  Beoordeling: 4.5 van 54.5517 reviews
  Verhuisbedrijf in Meerssen

  de meest voorkomende klussen van klein tot groter. Sinds 2000 ervaring op allerlei gebied . ook in hotelwezen. ook voor kleine klussen kunt u gerust bellen. ik kan altijd terugvallen op erkend loodgieters en elektra installatiebedrijf (indien nodig ,om bv groepenkasten aan te passen, of keuringen aan te vragen ) In overleg garantie wilt zeggen dat ik geen garantie geef op materialen uit bouwmarkt.of die door u zelf zijn aangekocht. Dit zult u terug vinden in mijn leveringsvoorwaarden.(ik werk er wel mee). Op geleverde materialen garantie volgens de voorwaarden fabriek . Op de werkzaamheden tot 2 jaar na afleverdatum.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Prima werk geleverd. W. Ramakers Zou ik zeker aanraden.

5

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Meerssen, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Meerssen

Andere vakmensen in Meerssen

Vind vakmensen bij jou in de buurt