Vind stoffeerders in Eijsden

Op zoek naar stoffeerders in Eijsden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stoffeerders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stoffeerders in Eijsden

 • Margarita Gaier creatieve stofferingen & interieur concepten
  Margarita Gaier creatieve stofferingen & interieur concepten
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Stoffeerder in Eijsden

  Of je voorkeur nu uitgaat naar nieuwe creatieve ontwerpen, de klassieke ambachtelijke of de moderne stoffeermethode, Margarita hergebruikt je oude meubelstuk en blaast deze weer nieuw leven en liefde in. Met oog voor detail en gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen creëert zij individuele ontwerpen afgestemd op jouw wensen. De zoektocht naar eenheid tussen product en persoon, milieubewust, tweedehands en nieuw, bruikbaarheid, hergebruik en creativiteit maken haar ontwerpen uniek en individueel.

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  Geen gebruik gemaakt van opdracht. Vriendelijke mevrouw die me eerlijkheeft uitgelegd dat de kosten voor de reparatie eventueel hoog konden zijn. Goede ervaring.
 • Armand Kaanen Interior Design & Upholstery
  Armand Kaanen Interior Design & Upholstery
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stoffeerder in Eijsden

  Armand Kaanen staat voor iedereen klaar als het erom gaat goede meubelen op basis van creativiteit en gedegen vakmanschap bekwaam op te laten knappen of te restaureren. Daarvoor heeft het bedrijf alle benodigdheden in huis: hoogwaardige stofferingen in zeer uiteenlopende couleur; variërend van onderhoudsvriendelijk velours tot creatieve vlakke weefsels. Allemaal moderne en kunstzinnige stofferingen in een veelvoud aan kleuren en patronen, die ieders fantasie volledig nieuwe impulsen kunnen geven. ook als de voorkeur uitgaat naar antiek of klassiek is men bij Armand Kaanen aan het juiste adres. Want de meer dan 20 jaar ervaring in deze branche zorgen voor een degelijk en vakkundig advies en het nauw ermee samenhangende resultaat of eindproduct.

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  Perfecte service van begin tot aflevering. Vakman ten top! Onze Artifort F510 is weer als nieuw. Ik zou hem iedereen aanbevelen.
 • Tapijtspecialist
  Tapijtspecialist
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Stoffeerder in Eijsden

  Voordelen bij ons: 1.Scherpe prijzen 2.Geen lange wachttijd en snelle levering 3.Vakkundig uw trap/vloer bekleden door ervaren stoffeerders Voor het verwijderen van de oude vloerbedekking rekenen wij wel extra kosten TAPIJTSPECIALIST is gespecialiseerd in het bekleden van open/dichte trappen en vloeren. Ook met uw eigen vloerbedekking kunnen wij bij u de werkzaamheden verrichten.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Onze trap is super mooi opgeknapt. Blij dat we naar jouw advies geluisterd hebben. Prijs meer als oké. Mega veel dank
 • Area Woning Project Stoffering
  Area Woning Project Stoffering
  Beoordeling: 4.8 van 54.8536 reviews
  Stoffeerder in Eijsden

  Een korte uitleg over Area woning project stoffering . Area woning project stoffering in maastricht , is een zelfstandig bedrijf met in totaal 30 jaar ervaring in het leggen en egaliseren van vloeren. Wij leveren kwaliteit en geen kwantiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van Novilon,tapijt,laminaat,pvc,het bekleden van trappen,hangen van gordijnen en zonweringen en egaliseren van vloeren. Ook leveren wij zelf de materialen en we komen gratis en vrijblijvend voor een offerte aan uw deur. Mvg Area Woning Project Stoffering

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Heel goed werk geleverd en heel prettig in de omgang. We hebben een geweldige laminaatvloer gekocht bij hun, perfecte afwerking. Goed advies. Wij zijn zeer tevreden. Ze zijn zonder meer aan te bevelen. Heel erg bedankt van tevreden klanten.
 • Tombo
  Tombo

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Eijsden

  Tombo kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Maastricht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Cementdekvloer aanbrengen, Wand- of vloertegels zetten, Vloer verwijderen, Vloer egaliseren, Balkon (ver)bouwen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen, Sanitair plaatsen of vervangen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Douche of bad reparatie te beantwoorden. Neem direct contact op met Tombo om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Euregio bouwonderneming
  Euregio bouwonderneming
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Stoffeerder in Eijsden

  Euregio Bouwonderneming is een bedrijf waar U terecht kan voor diversen bouw/verbouw, renovatie, installatie, loodgieterswerk en centrale verwarming . Wij kunnen u helpen van A tot Z van kleine projecten tot alles uit de handen nemen voor u. Euregio bouwonderneming.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snel contact opgenomen, snel opgelost, veel kennis en kunde.
 • Sonnemans woning en projectstoffering
  Sonnemans woning en projectstoffering
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Stoffeerder in Eijsden

  Even voorstellen, Roderique en Raoul Sonnemans samen als; Sonnemans vloeren. te Maastricht (werkend door heel limburg en belgisch limburg) Als ervaren, Gecertificeerde woningstoffeerders kunnen we al uw vloeren binnenshuis maken. wij doen zowel de verkoop en/of het leggen van uw vloeren Met meer dan 30 jaar ervaring in de woningstoffering kunt u rekenen op kwaliteit. We doen dit met ambacht en veel passie! Voor al uw laminaat, tapijt, vinyl, PVC, egaliseren, trappen bekleden, enzovoorts... Vriendelijke groeten, Roderique en Raoul

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Komt afspraken na. Denkt mee. Werk is op korte termijn uitgevoerd. Beschikt over showroom.
 • Allcleanallroundservicesz
  Allcleanallroundservicesz
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stoffeerder in Eijsden

  We zijn een allround bedrijf maar het meeste gespecialiseerd in gevelreiniging en renovatie.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Goede ervaring, alles is gegaan volgens afspraak en het was geen probleem om gaandeweg nog wat extra zaken te bespreken of te doen. Vriendelijke mannen. Ze hebben alles netjes achtergelaten na het sloopwerk
 • Beso
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Stoffeerder in Eijsden

  Ben je op zoek naar een Stoffeerder? Dan kun je in Maastricht bij mij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Vloerbedekking leggen of vervangen, Gordijnen (ver)maken, Trappen stofferen en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Zeer tevreden over Beso. Vriendelijke man die van aanpakken weet en zijn werk met plezier uitvoert. Komt zijn afspraken na en levert prima werk, harde werker. Hij heeft bij ons 37m2 laminaat gelegd in open woonkamer/keuken en gang. We zijn erg blij met het resultaat.
 • Allround klusbedrijf Haowa
  Allround klusbedrijf Haowa

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Eijsden

  Allround klusbedrijf Haowa kan je helpen met je Tegelzetter klus in Maastricht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Wand- of vloertegels zetten, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Allround klusbedrijf Haowa om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.9

Top beoordelingen stoffeerders

Onze stoffeerders in Eijsden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stoffeerders in Eijsden

Andere vakmensen in Eijsden

Vind vakmensen bij jou in de buurt