Vind verhuisbedrijven in Eersel

Op zoek naar verhuisbedrijven in Eersel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Eersel

 • movexpress
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Verhuisbedrijf in Eersel

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf, zoek dan niet verder. Movexpress is een team van professionals die begrijpen hoe belangrijk uw bezittingen voor u zijn. Wij werken door heel Nederland, maar doen ook internationale verhuizingen. We hebben meerdere locaties, onder andere in Oirschot en Den Haag. Onze prioriteit is om u een stressvrije verhuiservaring te bieden, van begin tot eind. Wij kunnen alles voor u verzorgen, inclusief in- en uitpakken, demonteren en monteren (ook lampen etc.), laden, transport en uitladen, zodat al uw bezittingen veilig op uw nieuwe bestemming aankomen. Verhuizen binnen hetzelfde gebouw of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we u kunnen helpen en u van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Heel tevreden. Goede en snelle communicatie over prijs en werktijden. Twee professionele verhuizers, die met aandacht en zorgvuldigheid hun werk hebben uitgevoerd.
 • Super Moving & Home Renovation
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Verhuisbedrijf in Eersel

  Ben u op zoek naar een betrouwbare Verhuisbedrijf, bouw-kluswerk in en rond uw huis? Dan kun u bij Super Moving & Home Renovation terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer klussen: laminaat leggen, tegels zetten voor vloer, wanden, badkamer, tuinaanleg, schilderwerk binnen en buiten, lampen hangen... We hebben professioneel gereedschap en ervaring om de hoogste kwaliteit van het werk te garanderen. Laat ons weten welke klus u voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor u. Met vriendelijke groet, Super Moving & Home Renovation

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  They are very kind and good at their job. They carried more furniture than agreed, no damage or anything. I recommend them for sure👍🏻
 • TZ-Group
  TZ-Group
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Verhuisbedrijf in Eersel

  Allround verhuizer. Iedere verhuizing is uniek. Zo gaan we ook met je spullen om.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Good choice for price, service and value. Also, Joost is a nice guy.
 • Rijken Project
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Eersel

  Welkom bij Rijken Project, uw vertrouwde partner voor al uw verbouw-, onderhouds- en interieurbouwbehoeften. Als gespecialiseerde aannemer in diverse vakgebieden begrijpen we dat het beheren van projecten een uitdagende taak kan zijn, vooral als u te maken heeft met tijdsbeperkingen, gebrek aan motivatie of onvoldoende kennis. Bij Rijken Project nemen we graag al deze zorgen uit handen en bieden we u een uitgebreid scala aan diensten op maat. Bovendien staan wij bij Rijken Project niet alleen klaar voor verbouw-, onderhouds- en interieurbouwprojecten, maar ook voor al uw overige projecten. Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften en uitdagingen heeft, en daarom streven we ernaar om flexibele oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke situatie.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Zeer betrouwbaar bedrijf Doet zijn werk perfect Prijs is goed Echt een aanrader voor net werk.
 • Eliëns Montage
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Eersel
  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Na meerdere gesprekken te hebben gehad met timmermannen hebben wij besloten om zaken te doen met Thijs. Dit omdat de prijs, recencies en het gesprek zeer positief waren. Wij kunnen dan ook zeggen dat wij de juiste keuze hebben gemaakt. Thijs heeft alles tip top afgevelerd binnen de afgesproken termijn. Al het houtwerk zoals deuren, plinten, tv ombouw, kozijnen etc heeft hij perfect gedaan. Bent u opzoek naar een ervaren timmerman dan raden wij Thijs zeer zeker aan.
 • Bouwtrant
  Bouwtrant
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Verhuisbedrijf in Eersel

  Welkom op de Werkspot pagina van Bouwtrant Bouwtrant is een bouw- en aannemersbedrijf dat voor bedrijven en particulieren opdrachten uitvoert. Wij doen dit vol overgave en in de breedste zin van het woord "trant", namelijk met stijl en op die manier en wijze waarop u het graag wil hebben. Bouwtrant beschikt over een jarenlange ervaring en knowhow. Bouwtrant is een flexibel bedrijf met korte communicatielijnen. Daarnaast streven wij naar een optimale klantgerichtheid, hoge kwaliteit en tijd (oplevering) en dit alles tegen marktconforme prijzen. Bouwtrant verzorgt: - Onderhoud woningen; - Renovaties en verbouwingen; - Nieuwbouwprojecten; - Projectbegeleiding; - Calculaties en begrotingen. Kracht van Bouwtrant: - Persoonlijke en informele aanpak - Technische en praktische kennis - Ervaring in de bouwsector - Netwerk binnen de bouwsector - Intensieve nazorg bij projecten Graag nodigen wij u uit een kijkje te nemen op onze website voor meer informatie en foto's van projecten. Mocht u vragen hebben en of vrijblijvend advies neem dan contact met ons op. BOUWTRANT Schoolstraat 16 5521 BJ Eersel 0497 51 66 40 06 4672 0602 erik@bouwtrant.nl www.bouwtrant.nl

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Erik is een harde werker die zich aan de afspraken houdt .
 • FREBO-EERSEL
  FREBO-EERSEL

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Eersel

  Frebo-Eersel is een klein bedrijf dat zich op diverse vlakken heeft bewezen. - Boren en frezen in wanden voor elektra etc. - Hak en breekwerken - Montage - Onderhoud binnen en buiten huis - Reinigen van ventilatiesystemen in huis de opdrachten die wij doen ,doen we graag in een goed overleg met de klant.

 • All-round Klus Gregorian

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Eersel

  Met mijn onderneming probeer ik de horizon te verbreden en meer ervaring op te doen in het geen waar ik goed in ben. En dat is werken in de bouw tot lassen en metaalbewerking. Schilderen, onderhoud,sloop en montage, tuin werk

 • Bierens Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Eersel

  Bierens Klusbedrijf

 • JVG-Works

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Eersel

  Heb veel ervaring als hovenier. Heb een niveau 2 daarvoor. En heb ook ervaring in de bouw.

5

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Eersel, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 30 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Eersel

Andere vakmensen in Eersel

Vind vakmensen bij jou in de buurt