Vind sloopbedrijven in Eersel

Op zoek naar sloopbedrijven in Eersel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Eersel

 • Rijken Project
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Sloopbedrijf in Eersel

  Welkom bij Rijken Project, uw vertrouwde partner voor al uw verbouw-, onderhouds- en interieurbouwbehoeften. Als gespecialiseerde aannemer in diverse vakgebieden begrijpen we dat het beheren van projecten een uitdagende taak kan zijn, vooral als u te maken heeft met tijdsbeperkingen, gebrek aan motivatie of onvoldoende kennis. Bij Rijken Project nemen we graag al deze zorgen uit handen en bieden we u een uitgebreid scala aan diensten op maat. Bovendien staan wij bij Rijken Project niet alleen klaar voor verbouw-, onderhouds- en interieurbouwprojecten, maar ook voor al uw overige projecten. Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften en uitdagingen heeft, en daarom streven we ernaar om flexibele oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke situatie.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Zeer betrouwbaar bedrijf Doet zijn werk perfect Prijs is goed Echt een aanrader voor net werk.
 • Severijns Cleanup Services
  Severijns Cleanup Services
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Sloopbedrijf in Eersel

  Ben je op zoek naar een opruimer,ontruimer Sloopbedrijf? Dan kun je in Eindhoven bij Severijns Cleanup Services terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met het ontruimen van woningen opruimen of sloop werkzaamheden of verwijderen van Bomen of Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Ze waren keurig op tijd en hebben de klus netjes en snel uitgevoerd.
 • Wiljan Koolen Bouwen en Timmeren
  Wiljan Koolen Bouwen en Timmeren
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Sloopbedrijf in Eersel

  Bouwen & Timmeren is een eenmanszaak met veel ervaring in alle particuliere segmenten. Maar ook in industriebouw en winkel -en horeca projecten. Al sinds 2001 verzoorg ik kompleet of gedeeltelijk verbouwingen, ver-nieuwbouw, voor particulieren en bedrijven. In di tijd heb ik een vaste club mensen om mij heen verzameld, allemaal zzp\'er alle met een eigen specialisme. En dat is een grootvoordeel : -Geen 7 tot 4 mentaliteit, maar eerst dit af dan pas naar huis. Dus korte omlooptijd. -Vele disciplines bij mensen met discipline. -Lage overhead kosten. Het is niet voor niets dat steeds meer aannemers op de zelfde wijze werken. Dus een nette prijs voor net werk.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie. Volgens opdracht goed werk geleverd
 • Klusbedrijf wes
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Sloopbedrijf in Eersel

  KvK - 93633777 Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf in Brabant & omstreken , dan kan klusbedrijf Wes je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij bv Dakrenovatie of -vervanging, Wand- of vloertegels zetten, Schoonmaak daken of dakgoten, keuken plaatsen.. of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Super snelle service, hele aardige mannen en alles netjes meegenomen!
 • Shenhoff sloopbedrijf
  Shenhoff sloopbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9565 reviews
  Sloopbedrijf in Eersel

  Wij kunnen alle soorten van sloopwerken voor u verwijderen en afvoeren , niets is te groot of te klein. hierbij kunt u denken aan complete woonhuizen, bedrijfshallen strippen, ook het verwijderen van vloerbedekking, betonvloer, tegels van uw oude boerderij, bedrijfshal, fabriek, woonhuis, winkel. Voor meer informatie kunt u altijd ons contacteren... info @ shenhoffsloopbedrijf nl

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Communiceert goed, snel, goede prijs, nette mensen.
 • LS Bouw & Constructie
  LS Bouw & Constructie
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Sloopbedrijf in Eersel

  Specialisme ligt in de sloop- en staalwerken installatietechniek en betonboor- en zaagtechniek. Las certificaten aanwezig: Basis niveau 3 migmag Basis niveau 2 tig aluminium 26-2-2018 => LK wps 135-0-022 ISO9606-1c 135 P BW FM1 S s6 PA ss nb 26-2-2018 => LK wps 135-2-024 ISO9606-1c 135 P FW FM1 S t6 PG sl 12-11-2018 => LK wps 141-1-127 ISO9606-2, 141 T BW 23.1 S t3 D48 H-L045 ss nb 20-6-2018 => LK wps 141-0-130 ISO9606-2, 141 P FW 23 S t20 PB ml

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Zojuist een super fijne ervaring gehad met Leroy. Afspraak was snel geregeld en werd de volgende dag zeer professioneel uitgevoerd! De klus was het plaatsten van een aantal gaten in beton.
 • T.Hopmans loodgietersbedrijf
  T.Hopmans loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Sloopbedrijf in Eersel

  Ik ben allround loodgieter wat inhoud dat ik zo goed als alles doe wat met loodgieters werk te maken heeft dit kunnen zijn complete woningen, badkamers, keukens, maar ook een simpele kraan of radiator monteren. Ik werk in omgeving eindhoven en omstreken. Ik houd mij aan mijn afspraken en werk netjes en efficiënt. Ik maak het zo zoals ik het bij mij thuis ook zou maken en denk graag mee met de klant voor de beste oplossing.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Wij hadden vermoeden dat wij een lekkage hadden in de kruipruimte. Ander bedrijf wilde de kruipruimte niet open boren. Dus wij zochten iemand die de kruipruimte wel wilde open boren. Tim wilde het wel. En dat niet alleen hij heeft alles gedaan. De kruipruimte open geboord, lekkage gevonden en lekkage gemaakt. En een nieuw luik geplaatst zodat de kruipruimte heel makkelijk open en dicht kan. Hij werkt netjes en communicatie verliep goed. Afspraken gemaakt en nagekomen. Mochten wij ooit weer een loodgieter nodig hebben dan bellen wij jouw!
 • Betonboringen Luyksgestel
  Betonboringen Luyksgestel
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Sloopbedrijf in Eersel

  17 jaar ervaring in het aannemen van sloopwerkzaamheden’ diamantzaag en boorwerkzaamheden’ grond en graaf werkzaamheden en completen tuin sloop’ voor aannemer en particulier. Wij bezitten over de modernste apparatuur en kunnen daarom iedere klus naar tevredenheid klaren’ trillingsarm en emissievrij slopen behoort bij ons ook tot de mogelijkheden’ werkgebied betreft +-70 kilometer’ bij ons staat de klant op nummer 1 en worden alle werkzaamheden van te voren goed doorgenomen zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn’ wij hebben dan ook geen 9 tot 5 mentaliteit en zijn optijd klaar met de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Snelle reactie, snelle offerte. En met name de communicatie was ik erg over te spreken. Waar anderen afspraken maakten en niet op kwamen dagen of wel kwamen maar het daarna stil bleef werd ik hier goed op de hoogte gehouden en werden afspraken nagekomen. Werkzaamheden snel ingepland en volgens afspraak uitgevoerd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Sloopbedrijf in Eersel

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Super! Wij zijn blij. Goed en netjes gewerkt!
 • Eliëns Montage
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Sloopbedrijf in Eersel
  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Na meerdere gesprekken te hebben gehad met timmermannen hebben wij besloten om zaken te doen met Thijs. Dit omdat de prijs, recencies en het gesprek zeer positief waren. Wij kunnen dan ook zeggen dat wij de juiste keuze hebben gemaakt. Thijs heeft alles tip top afgevelerd binnen de afgesproken termijn. Al het houtwerk zoals deuren, plinten, tv ombouw, kozijnen etc heeft hij perfect gedaan. Bent u opzoek naar een ervaren timmerman dan raden wij Thijs zeer zeker aan.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Eersel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 217 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Eersel

Andere vakmensen in Eersel

Vind vakmensen bij jou in de buurt