Vind verhuisbedrijven in Driebruggen

Op zoek naar verhuisbedrijven in Driebruggen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Driebruggen

 • Kadi
  Kadi
  Beoordeling: 4.7 van 54.7537 reviews
  Verhuisbedrijf in Driebruggen

  "We zijn een toonaangevend verhuisbedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige en betrouwbare verhuisdiensten. Met onze ervaring in de branche hebben we een solide reputatie opgebouwd als een bedrijf dat uitblinkt in professionaliteit, zorgvuldigheid en klanttevredenheid. Bij KA-DI begrijpen we dat verhuizen een spannende en soms stressvolle gebeurtenis kan zijn. Daarom streven we ernaar om elke stap van het verhuisproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Neem vandaag nog contact op voor een stressloze verhuizing..

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Ondanks een chaotische start van de verhuizing en wat gebrekkige communicatie. Hebben de mannen van Kadi hun uiterste best gedaan om de klus afgerond te krijgen! Daarbij werd zelfs niet geschuwd om tot het nachtelijk uur door te werken! Inschatting van de prijs ging niet helemaal goed maar uiteindelijk zijn we zeer blij dat alles uiteindelijk goed is gekomen.
 • SB Verhuisbedrijf
  SB Verhuisbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Verhuisbedrijf in Driebruggen

  Welkom bij SB Verhuisbedrijf, Wij bieden een compleet dienstenpakket aan, van het inpakken en vervoeren van uw inboedel tot het monteren van meubels op de nieuwe locatie. Wat ons werk zo leuk maakt, is het persoonlijke contact met onze klanten en de voldoening van een soepel verlopen verhuizing. Wij onderscheiden ons door onze klantgerichte aanpak, professionaliteit en betrouwbaarheid. Kies voor SB Verhuisbedrijf en geniet van een zorgeloze verhuizing! ❤️ Wij zijn werkzaam door heel Nederland van Maandag t/m Zondag 09:00-18:00. Wij staan klaar om u te helpen met een zorgeloze ontruiming, verhuizing of transportrit! 📦🚚🏠 Neem vrijblijvend contact met ons op! Team SB Verhuisbedrijf

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Snelle heldere en vriendelijke communicatie. Keurige mannen die het werk vakkundig uitvoerden. Tevreden klant!
 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Verhuisbedrijf in Driebruggen

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Zeer snel geregeld, eerlijke prijs en vriendelijke mannen die de klus kwamen doen.
 • NZ montage
  NZ montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9591 reviews
  Verhuisbedrijf in Driebruggen

  NZ Montage is een onderhoud-, reparatie- en klusbedrijf voor zowel bedrijf als particulier. De werkzaamheden die vanuit Bodegraven verricht worden zijn de meest uiteenlopende, kleinere klussen waardoor we flexibel blijven en een korte agenda hebben. Dat kan voor de klant prettig zijn bij onvoorziene omstandigheden. Ook als het erg zwaar of hoog is denken we graag mee voor een oplossing. De werkzaamheden bestaan uit; montagewerk, metaalwerk, laswerk installatiewerk(loodgieterswerk) en electrawerk, sloopwerk, timmerwerk, transport.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Prettig in contact, zowel per mail als live. Stemt af wat jij wil als klant. Levert prima werk af, vakkundig en snel. Heeft nu 2 kranen vervangen, buiten en douche, naar volle tevredenheid. Ook voor andere klussen in te zetten. Dus als het nodig is, weet ik wel waar ik moet zijn!
 • Dream Chasers
  Dream Chasers
  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews
  Verhuisbedrijf in Driebruggen

  Hallo, ik ben Jonah Koutstaal. Mijn expertise ligt in het meubels (de)monteren, verhuizen, het leeghalen van tuinen en tuindonderhoud. Met jarenlange ervaring streef ik ernaar om jouw wensen zo goed mogelijk te laten uitkomen. Laten we samenwerken om dit te realiseren!

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Snel, netjes, op tijd en heldere communicatie. Aanrader!
 • Dimi's transport
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Verhuisbedrijf in Driebruggen

  Heb je een Verhuisbedrijf nodig in Utrecht of omgeving? Dimi's transport kan je helpen met alle klussen die een Verhuisbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Heel vriendelijk en heeft onze kast geplaatst van woonkamer naar nieuwe woonkamer. Zou hem zeker aanraden!
 • Fijn dat je helpt!
  Fijn dat je helpt!
  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews
  Verhuisbedrijf in Driebruggen

  Hallo, mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Hans van Os, geboren in 1965. Tussen 1993 en 2012 had ik een renovatie bedrijf gespecialiseerd in panden Voor 1930 maar ook in hedendaagse woningen. Mijn opdrachtgevers waren Monumentenzorg, eigenaren van woonboerderijen, herenhuizen, eengezinswoningen en bedrijven. Soms een showroom van een landelijke autodealer die geen alle daagse ontvangstruimte wilde hebben. Toen kwam de economische crisis. Mij opdrachtgevers trokken zich terug, durfde geen investeringen meer te doen. Tijd om wat anders te gaan ondernemen. Met Fijn dat je helpt! ben ik in 2016 een nieuw bedrijfje gestart. Het is een bedrijfje in hulpverlening, voor iedereen die hulp en aandacht kan gebruiken en voor niet te grote klussen. Wat doet Fijn dat je helpt!? Schilderwerk binnenshuis, behangen, laminaat leggen, elektra, montagewerk zoals kasten, keukens, afmonteren sanitair, keuken plaatsen enz… Eigenlijk bijna alles in en rondom de woning doe ik graag voor u. Mijn motto is: Je doet het goed of je doet het niet. Op mijn werkzaamheden geef ik twee jaar garantie. Ik kom altijd eerst kijken om zo doende een eerlijke prijsopgaven op te geven, ik zal dat nooit telefonisch doen. Fijn dat je helpt! werkt alleen op basis van een offerte en altijd vrijblijvend. Betaling facturen binnen 14 dagen na oplevering, alleen per bank.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Eerst komen kijken is zoals het hoort. Werk heel goed uitgevoerd en netjes achter gelaten
 • JVH Verhuur
  JVH Verhuur
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Driebruggen

  JVH Verhuur helpt u met alles wat met de buiten inrichting te maken heeft.

  Laatste review:
  Zeer tevreden over de werkzaamheden. Kan hem bij iedereen aanbevelen!
 • Flexibelverhuizen
  Flexibelverhuizen
  Beoordeling: 5 van 555134 reviews
  Verhuisbedrijf in Driebruggen

  Wilt u voordelig verhuizen in heel Nederland of internationaal of het nu om iets kleins of complete inboedel gaat, wij maken geen onderscheid tussen klussen, iedere klus staat bij ons hoog in het vaandel Wij doen ook: ontruimen eventueel bezemschoon opleveren Piano vervoer Meubels of witgoed binnen uw bedrijf op woning verplaatsen Spoedverhuizingen Meubelvervoer Wij gaan zorgvuldig met uw bezit om zoals het inwikkelen met folie en dekens en uw spullen zijn ook verzekerd, kortom veilig betrouwbaar en goedkoop. Niwo vergunning aanwezig. Tevens kunnen wij uw oude witgoed of andere grofvuil mee nemen U mag gerust op elke moment van de dag contact opnemen, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Ahmed is vriendelijk en communiceert snel! De meubels zijn keurig heen en weer verhuisd. Blij met Ahmed zijn werkzaamheden.
 • Adcon Van Vliet B.V.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Driebruggen

  Adcon Van Vliet B.V.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Driebruggen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 270 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Driebruggen

Andere vakmensen in Driebruggen

Vind vakmensen bij jou in de buurt