Vind Tuinmannen in Driebruggen

Op zoek naar Tuinmannen in Driebruggen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Driebruggen

 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75144 reviews
  Tuinman in Driebruggen

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Wat een harde werker. Heel erg blij met het resultaat en wij zullen hem de volgende keer zeker weer bellen.
  Kom in contact
 • Metsie Gibobouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Tuinman in Driebruggen

  Ik ben Lars en samen met mijn collega doe ik verschillende tuinklussen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Goede en snelle communicatie. Goed werk volgens afgesproken prijs.
  Kom in contact
 • Van Dam Tuinservice
  Van Dam Tuinservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75160 reviews
  Tuinman in Driebruggen

  Ervaren hovenier uit boskoop doet heel veel alle voorkomend planten en bomen snoeien ,onkruid weghalen en afvoeren ,straat,terras word groenaanslag en mos verwijderd en ook kan ik uw planten bestellen naar uw keuze en die worden ook beplant, vraag het vrij blijvend prijsopgave via a-mail, ook schuttingen of gaaswerk voor klimop en tuinrenovatie ,daarnaast ook vijver schoonmaken .ook bij veel bewoners die in flat of app-woning ofVvE kunnen we uw balkons aanvullen met mooie planten en sierpotten vb per kwartaal aan seizoenverbonden(winter/lente/zomer en herfst) zie facebook onder naam herman vandam5070 voor meer info en fotos met mooie 80 referenties op dit werkspot natuurlijk ook tuinaanleg,straatwerk en grasgazon en split en stenen aanleg uiteraard kunt uw opdracht opgeven met totaalbedrag wat u kan uitgeven dan geef ik uw passend opdracht,daarnaast doen wij ook rioolverstoppingen enafvoerregenpijpen repareren enuiteraard goedeverwateringen in roosters en putten en straatwerk,

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Klus uitgevoerd zoals besproken. Vriendelijke man en werkt netjes.
  Kom in contact
 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 555110 reviews
  Tuinman in Driebruggen

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Beste Rico, Je bent grasgazon tovenaar. Jou werk levert veel tuinplezier voor je klanten. Je bent heel prettig in communicatie. Jou tuintips worden gewaardeerd. Dankjewel!
  Kom in contact
 • CONTREI omgevingsmanagement
  CONTREI omgevingsmanagement
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Tuinman in Driebruggen

  Goedendag, mijn naam is Cornel en ben een echt buitenmens en beleef veel plezier in de tuin. Ik ben praktisch en zet dankzij mijn ervaring en kennis een mooi resultaat neer. De afgelopen jaren heb ik als hovenier en tuinontwerper gewerkt. Alle vaardigheden die ik tijdens deze periode heb opgedaan, neem ik graag mee naar uw project!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Cornel houdt zich aan de afspraken en doet wat van hem verwacht wordt.
  Kom in contact
 • Tim Will Fix It
  Tim Will Fix It
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Tuinman in Driebruggen

  Voor al uw klussen in en om de tuin kunt u terecht bij Tim Will Fix It. In de regio Zuid Holland helpen wij u graag om uw To-Do lijstje af te werken. Alles van overkappingen bouwen, schuttingen plaatsen, tuin onderhoud, pergolas maken of complete tuin renovaties! Geen klus is te klein of te groot, wij doen het graag tegen een eerlijke prijs! www. timwillfixit .nl

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Klus verliep voorspoedig. Tim communiceert uitstekend over wat hij doet en wat hij nog gaat doen. Geen uitloop, de tijd die hij aangaf aan het begin is precies zoals het verlopen is. Het eindproduct is heel mooi geworden.
  Kom in contact
 • Kooistra Tuinen
  Kooistra Tuinen
  Beoordeling: 4.2 van 54.2510 reviews
  Tuinman in Driebruggen

  Kooistra Tuinen is een jong bedrijf, dat zich richt op het onderhouden van tuinen, beplanting en advies. Mijn werkgebied is heel de Randstad (provincies Zuid-Holland en Utrecht), Noord-Holland (Zaanstad, Amsterdam, IJmuiden, Purmerend), Almere, west Gelderland (Nijkerk, Ede/Wageningen, Zaltbommel) en Noord-Brabant in de regio's 's Hertogenbosch/Vught/Rosmalen, Moerdijk en Werkendam.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Prima werk geleverd, afspraken over uitvoeringstijdstippen goed nagekomen, goede prijsafspraken, werk schoon opgeleverd, aanrader
  Kom in contact
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95815 reviews
  Tuinman in Driebruggen

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  De voortuin ziet er weer netjes uit, Serkan heeft alles vrijgemaakt van onkruid en mos, heggen geknipt en restafval meegenomen. Er werd flink doorgewerkt, ondanks het benauwde weer. Prettig contact. Eén afgesproken prijs voor de hele klus was voor mij duidelijk en overzichtelijk. Bedankt, Serkan!
  Kom in contact
 • Versluis Hoveniers
  Versluis Hoveniers
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Tuinman in Driebruggen

  Mijn naam is Robert Versluis, 22 jaar oud en kom uit Langerak. Versluis Hoveniers is een jong startend bedrijf dat de volgende werkzaamheden voor u kan verzorgen: *Tuinaanleg *Tuinonderhoud *Houtwerk *gazonaanleg/onderhoud En in overleg is er natuurlijk nog veel meer mogelijk.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Uiteindelijk met Versluis Hoveniers in zee gegaan en zeker geen spijt van gehad. Goede adviezen en een eerlijke prijsopgave. Heel netjes en volgens afspraak de klus uitgevoerd. Oog voor detail en afwerking. Aanrader!!!
  Kom in contact
 • Palsgraaf Groen
  Palsgraaf Groen
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Tuinman in Driebruggen

  Palsgraaf Groen is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van particulieren/bedrijfstuinen. Door onze ervaring/kennis op het gebied van plantenkennis en werken op zowel MBO als HBO niveau kunnen wij ons onderscheiden en bieden wij u datgene wat u van ons vraagt.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Keurig gesnoeid
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Driebruggen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 414 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Driebruggen

Andere vakmensen in Driebruggen

Vind vakmensen bij jou in de buurt