Vind Meubelmakers in Driebruggen

Op zoek naar Meubelmakers in Driebruggen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Driebruggen

 • Gavoma
  Gavoma
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Meubelmaker in Driebruggen

  Het is mijn passie om van prachtige materialen een uniek product te maken. Niet kopen maar zelf maken, en dan net even anders. Mijn liefde voor de mooie houtsoorten en het bewerken van het staal vind je terug in het resultaat. De kracht zit 'm in de details, waarbij mijn vakmanschap het verschil maakt. ‘Van niets iets moois maken’, daarvoor ga ik iedere dag vol energie aan de slag. Alle producten worden in de werkplaats in Montfoort gemaakt. Door middel van handarbeid, met natuurlijk de hulp van wat machinale bewerking. Inmiddels maak ik allerhande meubels en heb ik bijna alles wel een keer gemaakt. Toch blijven de mogelijkheden en uitdagingen eindeloos en ga ik nog steeds iedere dag met veel plezier aan de slag om nieuwe meubels te bedenken en te maken. De naam GAVOMA staat voor ‘gaat voor maatwerk’ en past daarom helemaal bij mij!

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Peter heeft twee mooie kasten op maat gemaakt voor een slaapkamer en garderobe. Hij denkt goed mee en levert op tijd.
  Kom in contact
 • De kastenmakerij
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Meubelmaker in Driebruggen

  Hallo, Ik ben Kees de Hoop van de kastenmakerij, een ZZPer die kasten maakt en interieurs aanpast. Kasten aangepast aan de sfeer van je huis, met jou ontwerp. Kast voor je wasmachine, open haard kast in de woonkamer, garderobekast, walk in closet, pantry keuken, deuren voor Ikea kasten e.d. ik kan het voor je maken, rekeninghoudend met je budget. Welke afwerking je wil bepalen we samen. Je kunt zelf je kast op kleur brengen met verf, maar ik kan dat ook voor jou doen met Sikkens Rubbol (spuiten of rollen). Het basismateriaal van je kast in MDF, HPL, multiplex of 'gewoon' mooi hout, is geen probleem. Naast het maken van kasten maak ik ook metalstud wanden (behang en verf klaar). Voor het aftimmeren van kamers zoals het plaatsen van plinten, van vensterbanken, van boekenplanken e.d. kun je ook bij mij terecht. Ik hoop snel iets van je te horen. Met vriendelijke groet, Kees de Hoop

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Wij hebben Kees benaderd omdat wij een op maat gemaakte kast wilden, die moest aansluiten aan een bestaande kast. Kees is langs geweest en we hebben samen gekeken naar de mogelijkheden. Hij was flexibel en meedenkend, erg fijn. Hierna heeft hij super netjes een 3D tekening aangeleverd en zijn we akkoord gegaan. Wij hebben ervoor gekozen om nog een deel zelf te verven, wat iets scheelt qua kosten, maar ook geheel afgewerkt is mogelijk. Echt flexibel op alle vlakken, maar geeft ook aan wat wel/niet kan. De gehele bouw van de kast hebben we foto’s ontvangen van de vorderingen. Wat wel echt leuk is. Vervolgens heeft hij de kast geplaatst en zijn we super blij met het resultaat. De communicatie verloopt super goed, en hij wil ook trots zijn op zijn werk. Alles bij elkaar een goede ervaring en zouden Kees zo weer vragen of aan iemand aanbevelen.
  Kom in contact
 • Slinkart Design
  Slinkart Design
  Beoordeling: 4.8 van 54.8599 reviews
  Meubelmaker in Driebruggen

  SLINKART-DESIGN ontwerp met een knipoog Ik ben Sander van der Waal. Na een studie aan de Kunst Academie te Utrecht waar ik de opleiding architectonische vormgeving en industrieel ontwerpen heb genoten ben ik een vervolg opleiding gaan doen aan het Hout & Meubilerings College te Amsterdam. Met een artistieke achtergrond en Ambachtelijke vaardigheden, beschik ik nu over een flink dosis creativiteit en de nodige vakmanschap die ik graag met u wil delen. Bij Slinkart-Design kunt u terecht voor al uw bijzondere, unieke meubelstukken en ruimtelijke oplossingen, waarin creativiteit, functionaliteit en vakmanschap in terug te vinden zijn. Waarin netheid en oog voor details hand in hand gaan en waar persoonlijke benadering en betrokkenheid net zo belangrijk zijn. DAAR WAAR UW CREATIVITEIT EVEN TE KORT SCHIET DENK IK GRAAG MET U MEE.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Proactief in benadering en deed mee over het ontwerp. Contact verliep soepel en gemakkelijk!
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf van Laar
  Klussenbedrijf van Laar
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Meubelmaker in Driebruggen

  Klussenbedrijf van Laar kan je helpen met je Stukadoor, Kozijnspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Woerden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Meubel(s) maken, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Douche of bad reparatie, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Klussenbedrijf van Laar om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  I would recommend it. It was done very fast and with good quality
  Kom in contact
 • klusbedrijf pour toi
  klusbedrijf pour toi
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Meubelmaker in Driebruggen

  klusbedrijf pour toi is je ideale partner als je een Timmerman nodig hebt in Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Fijne mensen werken strak en denken mee
  Kom in contact
 • RUSTEEL
  RUSTEEL
  Beoordeling: 4.9 van 54.95135 reviews
  Meubelmaker in Driebruggen

  RUSTEEL ontwerpt en produceert industrieel vormgegeven meubilair en interieur op maat. Wij waarderen ambacht, authenticiteit en originaliteit in een wereld vol geautomatiseerde geproduceerde massaproducten gemaakt van plastic. Deze waarden zijn gecombineerd door unieke, duurzame en handgemaakte producten van natuurlijke materialen te maken. Dit in combinatie met recycling en upcycling. Gevestigd in Amsterdam. Instagram: Rusteel_ RUSTEEL designs and produces custom built furniture and interior with an industrial vibe. We value craftmanship, authenticity and originality in a world of automatic manufactured mass products made from plastics. Those values are combined through designing and producing unique, sustainable and handcrafted products made from natural materials in combination with recycling and upcycling. Based in Amsterdam

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Rutger kon snel langskomen om mijn teakhouten tafel in te korten. Ik ben blij dat hij me kon helpen om mijn oude tafel in mijn nieuwe huis her te gebruiken. Het resultaat is erg mooi geworden. Communicatie liep erg goed!
  Kom in contact
 • Lamrini Bouwservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Meubelmaker in Driebruggen

  Met jarenlange ervaring in bouw en techniek, nu met enorm veel enthousiasme in een andere vorm mijn passie voortzetten. Oog voor detail. Meedenkend. Flexibel.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Salim was amazing! Very clear in his communication, quick to respond and come see what we needed done. In a day he built a bespoke closet for us and some shelves for our pantry. He was very well organised, was very detailed in his work and the end result was very nice! On top of that he is super friendly, polite and cleans up after his work!!
  Kom in contact
 • Erik van Zanten ontwerpen en bouwen
  Erik van Zanten ontwerpen en bouwen
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Meubelmaker in Driebruggen

  Erik van Zanten Ontwerpen en Bouwen is een kleinschaling persoonlijk bedrijf dat zich richt op het ontwerp en realisatie van interieur- en architectuuropgave. Architect en meubelmaker Erik van Zanten is de oprichter. Opgebouwde ervaring bij diverse architectenbureaus en interieurproducenten hebben een realistische en praktische blik op interieur en architectuur gevormd. Onze kracht ligt bij het (ver-)bouwen van nieuwe of bestaande ruimten tot de ideale woning of werkomgeving, bijzondere gebouweigenschappen dragen bij aan het ontwerp voor een nieuwe inspirerende omgeving. Erik van Zanten verplaatst zich in zijn opdrachtgevers en creëert en realiseert in nauwe samenwerking maatwerkoplossingen die passen bij hun manier van wonen, werken en leven. Hoe meer inzicht in de opdrachtgever en zijn of haar wensen des te beter het resultaat. Erik van Zanten werkt graag samen met collega professionals en heeft daarvoor een netwerk opgebouwd zodat met specifieke kennis het beste uit ieder project gehaald kan worden. Meer info ERIKVANZANTEN . nl

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Heldere communicatie en zeer vakkundig werk geleverd!
  Kom in contact
 • van Velzen houtwerk
  van Velzen houtwerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.6522 reviews
  Meubelmaker in Driebruggen

  van Velzen houtwerk uit Rotterdam is een bedrijf dat zich richt op het werken met hout, zowel binnen als buiten. Na mijn opleiding machinale houtbewerking heb ik 8 jaar in timmerfabrieken gewerkt als werkvoorbereider, calculator en projectleider. Daarnaast heb ik veel in ons eigen huis geklust en gemaakt. Ik werk graag met hout, omdat ik het mooi natuurlijk materiaal vindt. Mijn ervaring is heel breed, van het maken van rechte steektrappen, meubels maken zoals bedden kasten en bureaus, wanden plaatsen, deuren plaatsen, houten vlonders maken, horren plaatsen tot vloeren leggen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Prima werk geleverd. Wij zijn heel tevreden met het dressoir wat Emiel op maat heeft gemaakt en precies zoals wij het bedoeld hadden.
  Kom in contact
 • MEUBELWERK
  MEUBELWERK
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Meubelmaker in Driebruggen

  Maken van meubels en interieur! Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van meubels en interieur. Wij stellen hoge eisen aan ons werk en zijn niet snel tevreden! Dit heeft ons al vele mooie opdrachten mogen doen maken. Een selectie kunt u hier zien. Mocht u een idee graag willen verwezenlijken neem dan geheel vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst! Making furniture and interior. We are specialized in manufacturing furniture and interior construction. We set high standards for our work and are not easily satisfied. This has already allowed us to complete some great assignments. You can see a selection here. If you would like to realize an idea, please contact us without obligation and inquire about the possibilities. We are happy to serve you!

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Een fijne ervaring voor het inbouwen van mijn kast. Paul reageert snel, is betrokken en luistert goed naar de wensen. Daarbij is de kast ook nog eens hartstikke mooi geworden en snel geplaatst ondanks de beperkte werk ruimte in het huis.
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Driebruggen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 143 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Driebruggen

Andere vakmensen in Driebruggen

Vind vakmensen bij jou in de buurt