Vind Slotenmakers in Driebruggen

Op zoek naar Slotenmakers in Driebruggen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Driebruggen

 • J.W Ganput Dienstverlening
  J.W Ganput Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55588 reviews
  Slotenmaker in Driebruggen

  Als je op zoek bent naar een Slotenmaker in Utrecht omgeving De Meern, Vleuten, Maarssen, Nieuwegein enz. dan kan Debesteslotenmaker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Sloten plaatsen of repareren? Stuur ons dan een bericht, zodat we je snel kunnen helpen met de montage!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Jermaine is een top gast. Denkt mee en geeft advies. Ik had de app nog niet geïnstalleerd en ik kreeg al een telefoontje. Binnen een klein uurtje was hij bij het adres. Snel en vakkundig. Jammer dat hij alleen maar sloten doet. Want ik had hem graag willen vragen voor wat andere werkzaamheden. Jermaine thnx man. Voor je snelle service. Ik raad je aan iedereen aan. Je telefoonnummer heb ik opgeslagen.
 • Fijn dat je helpt!
  Fijn dat je helpt!
  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews
  Slotenmaker in Driebruggen

  Hallo, mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Hans van Os, geboren in 1965. Tussen 1993 en 2012 had ik een renovatie bedrijf gespecialiseerd in panden Voor 1930 maar ook in hedendaagse woningen. Mijn opdrachtgevers waren Monumentenzorg, eigenaren van woonboerderijen, herenhuizen, eengezinswoningen en bedrijven. Soms een showroom van een landelijke autodealer die geen alle daagse ontvangstruimte wilde hebben. Toen kwam de economische crisis. Mij opdrachtgevers trokken zich terug, durfde geen investeringen meer te doen. Tijd om wat anders te gaan ondernemen. Met Fijn dat je helpt! ben ik in 2016 een nieuw bedrijfje gestart. Het is een bedrijfje in hulpverlening, voor iedereen die hulp en aandacht kan gebruiken en voor niet te grote klussen. Wat doet Fijn dat je helpt!? Schilderwerk binnenshuis, behangen, laminaat leggen, elektra, montagewerk zoals kasten, keukens, afmonteren sanitair, keuken plaatsen enz… Eigenlijk bijna alles in en rondom de woning doe ik graag voor u. Mijn motto is: Je doet het goed of je doet het niet. Op mijn werkzaamheden geef ik twee jaar garantie. Ik kom altijd eerst kijken om zo doende een eerlijke prijsopgaven op te geven, ik zal dat nooit telefonisch doen. Fijn dat je helpt! werkt alleen op basis van een offerte en altijd vrijblijvend. Betaling facturen binnen 14 dagen na oplevering, alleen per bank.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Eerst komen kijken is zoals het hoort. Werk heel goed uitgevoerd en netjes achter gelaten
 • C Verburg Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Driebruggen

  C Verburg Timmerwerken kan je helpen met je Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter klus in Driebruggen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Dakkapel plaatsen of vervangen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Glas zetten of vervangen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen, Dakkapel of dakraam repareren, Buitendeuren repareren, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Kitten te beantwoorden. Neem direct contact op met C Verburg Timmerwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Adcon Van Vliet B.V.

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Driebruggen

  Adcon Van Vliet B.V.

 • Vols Slotenspecialist
  Vols Slotenspecialist
  Beoordeling: 4.8 van 54.85161 reviews
  Slotenmaker in Driebruggen

  De erkende slotenmakers van Slotenkraker openen en vervangen alle sloten in en rond uw woning. Wij maken de sloten op deuren, ramen, schuifpuien fiets- en brommersloten en kluissloten open. Daarnaast plaatsen en vervangen wij hang- en sluitwerk. ook de specialist voor het plaatsen van meerpuntsluitingen .

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Woensdag 12e juni gebeld om een cilinderslot te vernieuwen. App gestuurd voor het adres en zaterdag 15e werd de cilinder geplaatst . Snel en grondig gedaan. zeer vriendelijke monteur.Moest wel aandringen voor een kop koffie.
 • Pim Maaijen timmerwerken

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Driebruggen

  Pim Maaijen Timmerwerken is een jong en dynamisch bedrijf, waarbij persoonlijk contact en kwaliteit centraal staat. Samen met u kom ik tot passend ontwerp voor uw interieur wensen. Ook voor kleine verbouwingen kunt u bij mij terecht waardoor ik uw woon/werkomgeving compleet naar uw wens kunnen realiseren.

 • Klus- & Timmerbedrijf Roy Kasbergen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Slotenmaker in Driebruggen

  U kunt bij ons terecht voor allerhande klussen, van groot tot klein. Wij zijn voornamelijk actief in de nieuwbouw, maar doen ook graag verbouwingen en onderhoud aan bestaande woningen of bedrijfspanden.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Tuinmaximaal overkapping tot mooie serre omgebouwd met Klus- & Timmerbedrijf Roy Kasbergen. Roy is een goede en degelijke bouwer. Hij luistert goed naar wensen van de opdrachtgever, communiceert effectief en komt zijn afspraken na. Werk wordt uitgevoerd in een prettige sfeer, alles wordt schoon en netjes opgeleverd. Planning en tijdslijnen worden goed gecommuniceerd. Zeer tevreden.
 • NZ montage
  NZ montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9592 reviews
  Slotenmaker in Driebruggen

  NZ Montage is een onderhoud-, reparatie- en klusbedrijf voor zowel bedrijf als particulier. De werkzaamheden die vanuit Bodegraven verricht worden zijn de meest uiteenlopende, kleinere klussen waardoor we flexibel blijven en een korte agenda hebben. Dat kan voor de klant prettig zijn bij onvoorziene omstandigheden. Ook als het erg zwaar of hoog is denken we graag mee voor een oplossing. De werkzaamheden bestaan uit; montagewerk, metaalwerk, laswerk installatiewerk(loodgieterswerk) en electrawerk, sloopwerk, timmerwerk, transport.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  De communicatie verliep goed, de kwaliteit van het werk was zeer goed
 • Tecon

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Driebruggen

  Tecon is een onderhoud en service bedrijf dat zich bezig houdt met reparaties en onderhoud aan industriële machines. Wij bestaan sinds 2006. Wij houden ons ook bezig met ondersteuning constructies voor vloeren en wanden.

 • Boin Bouwservice

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Driebruggen

  Hallo ik ben Alex, al 35 jaar werkzaam als zelfstandige in de aannemers wereld. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit timmerwerk, maar ook de geplaatste wanden en plafond kan ik voor u sauzen, evenals deuren en kozijnen lakken.

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Driebruggen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 163 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Driebruggen

Andere vakmensen in Driebruggen

Vind vakmensen bij jou in de buurt