Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Eygelshoven

 • Ozbi STUC
  Ozbi STUC
  Beoordeling: 4.8 van 54.8567 reviews
  Metselaar in Eygelshoven

  Stukadoorsbedrijf voor al je klussen in zuid en midden Limburg

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ibrahim reageert snel, denkt mee en is heel flexibel. Hij heeft passie voor z'n vak en levert mooi, strak werk in een vlot tempo.
 • M.B.A. Stukadoor
  M.B.A. Stukadoor
  Beoordeling: 4.9 van 54.9564 reviews
  Metselaar in Eygelshoven

  M.B.A.Stukadoor Ik ben nieuw als zzper/eenmanszaak. Ik doe dit werk al 10 jaar heb heel veel ervaring . Mijn meeste uitvoering zijn (stucwerk, gevelisolatie, Gevelpleistering crepi .

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Fijne man, denkt mee en levert kwaliteit werk!
 • Klustotaal Moonen
  Klustotaal Moonen
  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews
  Metselaar in Eygelshoven

  Welkom op de pagina van KlusTotaal Moonen! De naam zegt het eigenlijk al, Klustotaal Moonen is een veelzijdig klusbedrijf voor al uw klussen. Denk bijvoorbeeld aan; loodgieterswerk, verfklussen, traprenovaties, keuken plaatsen, laminaat leggen, kozijn reparatie en timmermans werk, tuin onderhoud of opknappen van uw tuinhuis of toilet. Heeft u andere klussen? Neem contact op en dan bespreken we samen wat ik voor u kan doen.

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Duidelijke offerte met ook nog alternatief. Zeer vakbekwaam klus uitgevoerd. na klus alles netjes opgeruimd. Zeer tevreden!!!
 • Roy Janssen
  Roy Janssen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Metselaar in Eygelshoven

  Roy Janssen kan je helpen met je onder andere grote sloop werkzaamheden te verrichten , Vloerspecialist sloop, badkamer sloop, keuken sloop, aanbouw sloop ,platte daken sloop ,etc .Sloopbedrijf klus in Kerkrade en omgeving. Hij staat klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, te beantwoorden. Neem direct contact op met Roy Janssen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Recent door Roy ons balkon laten slopen. Roy is een vriendelijke man, die uitgebreid met je meedenkt, transparant is en zijn afspraken nakomt. Keurig resultaat geleverd. Roy is als reactie op mijn werkspot klus eerst vrijblijvend langsgekomen om alles te bespreken en afspraken te maken.
 • RP IT & Security
  RP IT & Security
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Metselaar in Eygelshoven

  RP IT & Security kan je helpen met alle klussen die te maken hebben met elektra, beveiliging en IT. Van stopcontacten en perilex aansluitingen tot camera- en inbraaksystemen. Ook bouwen wij computers op aanvraag en kunnen we zorgen voor snelle WiFi door het hele pand. Particulier of zakelijk is geen enkel probleem. Uurtarief is €55,- Voorrijkosten afhankelijk van afstand. 25 euro tot <20km van Kerkrade 40 euro vanaf >20 km van Kerkrade

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Afgesproken om 3 eigen camera's op te hangen incl. materiaal en hij heeft een rolgordijn opgehangen voor €220,- . Voordat hij betaald kreeg was hij super aardig en kwam op zijn afspraken. 1 camera deed het niet en hij zou deze bij hem thuis na kijken. Kreeg erna een app dat vergeten was deze af te plakken en hierdoor vocht in was gekomen waardoor mijn FOSCAM camera kapot was gegaan. Hij zou een andere voor mij bestellen vanuit AliExpress want daar bestelt hij alles van zei hij en deze komen ophangen. Ieders keer had een andere excuus en kwam hij niet. Ik kreeg erna ook een app dat ik maar een andere idioot moest zoeken die mijn 3e camera op zou hangen terwijl hij EN mijn dure camera kapot heeft gemaakt en nu ook gestolen en €220,- lichter ben!! Een dief en een prutser is hij! Kijk liever verder voordat je hem wilt inhuren!
 • Budget Stukadoor
  Budget Stukadoor
  Beoordeling: 4.5 van 54.5578 reviews
  Metselaar in Eygelshoven

  Bij Budget Stukadoor kunt u terecht voor al uw stucwerk! Onze vakmensen hebben tientallen jaren ervaring. Wij werken enkel met de beste materialen om een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat af te leveren dat er niet alleen vandaag top uitziet maar ook over vele jaren nog steeds goed is. U wilt niet de hoofdprijs betalen? Onze naam zegt het al: Budget Stukadoor. Bij ons kunt u écht kwaliteit verwachten voor een eerlijke prijs. Dit kan op basis van een m2 prijs, tegen uurtarief of een vaste prijs voor de hele klus. U kunt bij ons terecht voor ál uw stucwerk. Binnen, buiten, kleine klus of grote opdracht is bij ons allemaal geen probleem. Wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen in de gehele provincie Limburg en gedeeltelijk Noord-Brabant. Natuurlijk is het onmogelijk om 24/7 de telefoon op te nemen maar u wordt altijd terug gebeld en iedere email/appje wordt beantwoord, bij ons heeft klanttevredenheid de hoogste prioriteit! Wij werken CO2 neutraal, om dit te bereiken compenseren wij onze CO2 uitstoot via Trees for all.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Bedankt voor het snelle handelen!
 • Bjorn Mallmann Stukadoors en Schildersbedrijf.
  Bjorn Mallmann Stukadoors en Schildersbedrijf.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5549 reviews
  Metselaar in Eygelshoven

  Bjorn Mallmann Stukadoors- en Schildersbedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat in geheel limburg actief is. Ons bedrijf is in 2011 gestart, maar onze vakkennis en ervaring is reeds meer dan 15 jaar. Wij streven ernaar om absolute topkwaliteit te leveren, ons motto is dan ook: Wij zijn pas tevreden als U dat bent. Naast kwaliteit is het ook heel belangrijk om de gemaakte afspraken na te komen, dit zijn 2 absolute speerpunten. Zowel in de nieuwbouw als in de renovatie leveren wij alleen nog witpleisterwerk in twee lagen nl. de moderne gipslaag en als extra de toplaag. Op deze manier kunnen wij zeer strakke en gladde wanden en plafonds afleveren die geschikt zijn voor het schilderwerk. Graag tot ziens, Met vriendelijke groet, Bjorn Mallmann

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Een hele goede en vriendelijke stukadoor. Komt zijn afspraken na. Werkt heel netjes. Goed werk geleverd.
 • Eggen Bouwservice
  Eggen Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metselaar in Eygelshoven

  is je ideale partner als je een Metselaar nodig hebt in Landgraaf en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Nieuwbouw Aanbouw verbouw, Garage (tuinmuren.. en nog veel meer diensten die wij als Metselaar voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Klussenbedrijf Verkroost
  Klussenbedrijf Verkroost
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metselaar in Eygelshoven

  Klussenbedrijf Verkroost kan je helpen met je Vloerspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Sloopbedrijf klus in Heerlen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Klussenbedrijf Verkroost om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Ik ben zeer tevreden over Klussenbedrijf Verkroost. Alles is van begin tot einde vlot en efficient afgehandeld. Het werk zelf is veilig, netjes en vakkundig gedaan. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
 • M.Z.Z.L. Bouwbedrijf
  M.Z.Z.L. Bouwbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Metselaar in Eygelshoven

  M.Z.Z.L. Bouwbedrijf kan je helpen met je Stukadoor klus in Heerlen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Gevelrenovatie, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk buiten, Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met M.Z.Z.L. Bouwbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snel en goed uitvoert. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

4.7

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Eygelshoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 139 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Eygelshoven

Andere vakmensen in Eygelshoven

Vind vakmensen bij jou in de buurt