Vind Alarmsysteem installateurs in Eygelshoven

Op zoek naar Alarmsysteem installateurs in Eygelshoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Alarmsysteem installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde alarmsysteem installateurs in Eygelshoven

 • RP IT & Security
  RP IT & Security
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Alarmsysteem installateur in Eygelshoven

  RP IT & Security kan je helpen met alle klussen die te maken hebben met elektra, beveiliging en IT. Van stopcontacten en perilex aansluitingen tot camera- en inbraaksystemen. Ook bouwen wij computers op aanvraag en kunnen we zorgen voor snelle WiFi door het hele pand. Particulier of zakelijk is geen enkel probleem. Uurtarief is €55,- Voorrijkosten afhankelijk van afstand. 25 euro tot <20km van Kerkrade 40 euro vanaf >20 km van Kerkrade

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Afgesproken om 3 eigen camera's op te hangen incl. materiaal en hij heeft een rolgordijn opgehangen voor €220,- . Voordat hij betaald kreeg was hij super aardig en kwam op zijn afspraken. 1 camera deed het niet en hij zou deze bij hem thuis na kijken. Kreeg erna een app dat vergeten was deze af te plakken en hierdoor vocht in was gekomen waardoor mijn FOSCAM camera kapot was gegaan. Hij zou een andere voor mij bestellen vanuit AliExpress want daar bestelt hij alles van zei hij en deze komen ophangen. Ieders keer had een andere excuus en kwam hij niet. Ik kreeg erna ook een app dat ik maar een andere idioot moest zoeken die mijn 3e camera op zou hangen terwijl hij EN mijn dure camera kapot heeft gemaakt en nu ook gestolen en €220,- lichter ben!! Een dief en een prutser is hij! Kijk liever verder voordat je hem wilt inhuren!
 • Ohrtmann Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Eygelshoven

  Heb je een Installatiebedrijf, Elektricien, Klusbedrijf nodig in Landgraaf of omgeving? Ohrtmann Elektrotechniek kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf, Elektricien, Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Ditec installatieservice
  Ditec installatieservice
  Beoordeling: 4.4 van 54.4557 reviews
  Alarmsysteem installateur in Eygelshoven

  Welkom op het profiel Ditec installatieservice. Uw specialist op gebied van Elektra - & Loodgieterswerkzaamheden, voor bedrijven en particuliere opdrachten met daarbij een 24 uurs service. Wij zijn Uneto -Vni aangesloten. Wat wij onder andere doen : - Verlichting - Groepenkasten - Schakelmateriaal - Etc. etc. Wij beschikken over een eigen netwerk met een stukadoor en tegelzetter.

  Laatste review:
  Vloerverwarming repareren of onderhoud-
  Snelle service, uiteindelijk bleek nog wel een klein onderdeel niet open gezet te zijn wat door een ander bedrijf die voor de CV ketel kwam is opgelost. En waarna de vloerverwarming uiteindelijk toch weer werkte. Verder vriendelijk en behulpzaam.
 • Steins infra techniek
  Beoordeling: 4.3 van 54.353 reviews
  Alarmsysteem installateur in Eygelshoven

  Steins infra techniek, Openbare verlichting, Electro werkzaamheden 1e monteur laagspanningsnetten Diploma's 1e monteur ,vca, enz

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Doet wat afgesproken is werkt professioneel.
 • KP Elektrotechniek
  KP Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Alarmsysteem installateur in Eygelshoven

  Mijn naam is Kevin Puijn, eigenaar van KP Elektrotechniek. Momenteel al ruim 6 jaar werkzaam in de elektrotechniek. Werkzaam in de regio zuid limburg. Zowel een complete renovatie van uw huis tot een klein simpel klusje kunt u bij mij terecht. Ik kom graag bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken, aan de hand daarvan maak ik een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Storing snel verholpen.
 • D.B. Electrotechniek
  D.B. Electrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Alarmsysteem installateur in Eygelshoven

  Mijn naam is Dylan, 31 jaar en woonachtig in Landgraaf. Wat heb ik gedaan na het behalen van mijn vakdiploma als 1e monteur elektrotechnische installaties? Een hoop ervaring opgedaan en geleerd bij verschillende bedrijven. D. Breuer Electrotechniek bestaat sinds november 2022, ik ben begonnen als parttime ondernemer, vanaf november 2023 als volledig zelfstandig. Je kunt mij vragen voor alle elektrotechnische klussen van klein tot groot. Zoals een lamp ophangen tot aan het vervangen /aanpassen van groepenkasten maar ook het plaatsen van bewakingscamera's en complete renovaties. Neem vrijblijvend contact met mij op. Missie en visie: Kwaliteit - klanttevredenheid - afspraak = afspraak - volgens NEN normeringen - betrouwbaar - eerlijk. www. db-electrotechniek . nl

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Vakman in alle opzichten!!! Bovendien vriendelijk en enorm behulpzaam.
 • Vreuls Elektro
  Vreuls Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Alarmsysteem installateur in Eygelshoven

  Vreuls elektro is een éénmanszaak en bestaat al sinds 2011. Vreuls Elektro is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf voor bedrijf en particulier. Ik combineer de voordelen van de eenmanszaak (korte lijnen, concurrerende tarieven) met die van een erkend installatiebedrijf. (garantie,kwaliteit,erkenning en zegelrecht) Ik geef 1jaar garantie garantie op al mijn werkzaamheden. Onze werkzaamheden: - Lichtinstallaties - Krachtinstallaties - Zwakstroom installaties - e mobility - Led verlichting - Data installaties Elektra werkzaamheden op maat Voor al onze diensten komen we bij u langs op locatie. Samen kijken we naar de mogelijkheden en bespreken we uw wensen. Aan de hand daarvan maken wij een vrijblijvende offerte voor u op maat. Vreuls Elektro is VCA gecertificeerd. Zo weet u zeker dat onze werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Onze installaties voldoen aan de NEN 1010. Verder zijn wij Sterkin / InstalQ erkend.

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  vriendelijke man die uitvoert zoals het is afgesproken. een aanrader
 • VALK S.A. Elektro & BouwPartner
  VALK S.A. Elektro & BouwPartner

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Eygelshoven

  .

 • Altec Beveiliging B.V.
  Altec Beveiliging B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Alarmsysteem installateur in Eygelshoven

  Altec Beveiliging is reeds meer dan 25 jaar een toonaangevend beveiligingsbedrijf in Limburg. Met ons eigen Team van specialisten monteren en onderhouden we Beveiligings installaties bij bedrijven, Particulieren, scholen en industrie. Bent U op zoek naar een professioneel gecertificeerd prijsgunstig beveiligingssysteem dan bent U bij ons aan het juiste adres. Onze kern werkzaamheden zijn : - Inbraakbeveiliging - Brandbeveiliging - Camera bewaking - Toegangscontrole - Security management systemen. Graag komen we in contact met U om te kijken waarmee we Uw wereld veiliger kunnen maken. tot binnenkort gegroet Team Altec Beveiliging.

  Laatste review:
  Inbraak en camera bewakingssysteem laten monteren door dit bedrijf. Ben zeer tevreden over de afwerking en de kwaliteit. Kundige en nette monteurs leveren een top prestatie daar mag menig bedrijf eens wat van weghebben. We raden Altec beveiliging aan omdat ze dat verdienen.
 • Yassin Ben Saddik
  Yassin Ben Saddik

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Eygelshoven

  Ik ben Yassin. Ben een jonge Elektricien. Via mijn opleiding en stages heb ik heel wat kennis gekregen, die nu goed van toepassing zijn. Tevens volg ik ook een opleiding voor eerste monteur mechatronica om mijn kennis meer uit te breiden. Verder ben ik ook altijd gedreven om een klus goed en netjes af te leveren.

1

Top beoordelingen Alarmsysteem installateurs

Onze Alarmsysteem installateurs in Eygelshoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 1 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Alarmsysteem installateurs in Eygelshoven

Andere vakmensen in Eygelshoven

Vind vakmensen bij jou in de buurt